- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Geçmiş olsun valla canım herkeseBen sallandim
İnşAllah bunların hiçbirine gerek kalmazKuzum burda bi yazı okumuştum sırf ondan etkilenip bir tane aşılama oldum bnce sende bir kere aşılama dene maliyeti daha az belki tutar bitane kızın ilk aşılanması tutmuş aslında kızın kanalları darmış rahim filminde bunu doktorlar ilaç sızıntı yapıp geçse bile kabul ediyorlarmış ve farketmiyormuş çoğu doktor bunu aşılamada farketmiş söylemiş ve ilk denemede hamile kız banada umut olmuştu belki öle bi ihtimal vardır diye yaptırdım çünkü gerçekten olumlu olan çok az insan var genelde rahim darlığı ve erkekte sperm azsa öneriyorlar yıkama işlemi olduğu için yoksa normal ilişkiden bi farkı yok anlıyacagın cnm tabi bunlar bnm düşüncem
İnşâllah cnm Rabbim daha azla bekletmesin zor süreçler gerçektenİnşAllah bunların hiçbirine gerek kalmaz
İnşâllah cnm Rabbim daha azla bekletmesin zor süreçler gerçekten
İnşallah vardır canım, benim gebeliğimi öğrendiğim gün geçen yıl 22 eylüldü Pazar günü çok üzgündüm o yüzden, Allah yüzümüzü güldürsün inşKizlar baska testim yoktu isteyim simdi yazamadim. Aklimda olsun eczaneden alirken dikkat edeyim o markaya. Hayirli artik insallah vardir ya test alir yarin yaparim yada yanimda ozel hastane var bir kan testi yaptiririm bakalim hayirlisi olsun insallah. Ben sabah negatif deyip cikmistim simdi bir ihtimal diye umut kapladi icimi valla gecen senede sat 30 agustostu gebe kaldigimda bu senede ayni olursa cok guzel olur
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sorma, o mantığa göre her gün yapınca da sperm kalitesiz oluyor diyorlar nitekim öyle de hamile kalamadım zaten, doktorlar günaşırı diyorlar çünkü ihtimal artıyor sanırım..ya kızlar hani diyolar ya bi boş bi dolu yapın diye ben şunu anlamıyorum...diyelim tam tnin koyu çıktıgı güne denk geldi o gün dolu oldu ...ertesi gün silindi o gün boşa denk geliyo...ee düşününce t koyu çıkınca yumurta en büyük halde daha çatlamadı...spermler 72 saate kadr yaşar diyolar ama sonuçta her kocanınki aynı değil...silik günü düşününce yumurta çatladı döllenmeyi bkliyo ama biz o gün boş geçirmiş oluyoruz.... anlamadmgitti..doktorlar neden 12-14-16.günler diyo belki benm 13 te veya 15 te silinicekkk belki benm kocmın spermi 10 saat canlı kalabiliyo...allahım kafamda çılgın şeylerrr
belkide yaaa ovulasyonla takp en güzeli bnceBen de aynı şeyi düşünüyorum sorma, o mantığa göre her gün yapınca da sperm kalitesiz oluyor diyorlar nitekim öyle de hamile kalamadım zaten, doktorlar günaşırı diyorlar çünkü ihtimal artıyor sanırım..
ya kızlar hani diyolar ya bi boş bi dolu yapın diye ben şunu anlamıyorum...diyelim tam tnin koyu çıktıgı güne denk geldi o gün dolu oldu ...ertesi gün silindi o gün boşa denk geliyo...ee düşününce t koyu çıkınca yumurta en büyük halde daha çatlamadı...spermler 72 saate kadr yaşar diyolar ama sonuçta her kocanınki aynı değil...silik günü düşününce yumurta çatladı döllenmeyi bkliyo ama biz o gün boş geçirmiş oluyoruz.... anlamadmgitti..doktorlar neden 12-14-16.günler diyo belki benm 13 te veya 15 te silinicekkk belki benm kocmın spermi 10 saat canlı kalabiliyo...allahım kafamda çılgın şeylerrr
o kısım tabki öyle canm...ama ovulasyon mantgıyla doktrların dedgi mantık uymuyor onu demek istiyorumDoktorlar genelleme yaparak fikir veriyor bence sonucta sadece vesileler tamamen nasip kısmet işi. Yeri geliyo 1 kere ilişkiyle hamile kalan var Rabbim ol desin yeterki 1 kere de yeterli olur, ol demedikten sonra ne yaparsak yapalim olmuyo. Biz elimizden gelen tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakıyoruz vesselam
o kısım tabki öyle canm...ama ovulasyon mantgıyla doktrların dedgi mantık uymuyor onu demek istiyorum
Canım çok sağol keciboynuzu ben de veriyordum sabahlari.E vitamini eczaneden alınıyor mu öyle hap gibi mi acaba? bir de folik asit icirmeye başladım dün.biraz geç oldu 1 hafta falan var yum.Canım valla ben doktora sordum E vitamini alabilir dedi. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ben sabah akşam. Ceviz falanda çok faydalıymıs bide incir diyorlar incirede başlatcam inş☺☺
evet buda mantklıııAdet bitiminde 1 gün dolu 1 gün boş dene bi yandan ovu yap köyü gördüğünde 3 gün üst üste dene sonra sal gitsin. Bide böyle dene bakalım
E vitamini eczanede satılıyor canım bizde alcazCanım çok sağol keciboynuzu ben de veriyordum sabahlari.E vitamini eczaneden alınıyor mu öyle hap gibi mi acaba? bir de folik asit icirmeye başladım dün.biraz geç oldu 1 hafta falan var yum.
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar baska testim yoktu isteyim simdi yazamadim. Aklimda olsun eczaneden alirken dikkat edeyim o markaya. Hayirli artik insallah vardir ya test alir yarin yaparim yada yanimda ozel hastane var bir kan testi yaptiririm bakalim hayirlisi olsun insallah. Ben sabah negatif deyip cikmistim simdi bir ihtimal diye umut kapladi icimi valla gecen senede sat 30 agustostu gebe kaldigimda bu senede ayni olursa cok guzel olur
Ya ben öylesine bi test yaptım duramayıpnegativ çıktı olsaydı çıkmazmıydı 3 gün var bat a yada erkenmi geçikirse bidahamı yapayım yada negativ se negativ midir
HaklısınGeç döllenme de olabilir testte çıkmamış da olabilir negatif de olabilir regl geçerse tekrarla bence. Ve erkenden test yapma bence evet dayanamıyoruz bazen ama dayanmak lazım pozitif olsa evet sevinirdin bizde seninle birlikte sevinirdik ama sonrasında değerimin artması normal mi kimyasal mı boş gebelik mi keseyi ne zaman görcem gibi gibi kurcalıycaksın aklını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?