• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olası 😑 hormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi

Kızlar ya size bişey sorcam çamaşır yıkadım aynı deterjan aynı yumuşatıcı ama çamaşırlar sanki sirke gibi kokuyor ya🤔
O burnunla alakalıdır banada bu aralar hersey pismis gibi kokuyor🤣🤣🤣 kasapa gittim bugün burası cok et kokuyo diyorum adama🤦‍♀️🤣 oda dedi kokar cünkü et var kapalı alan 🤣😂🤦‍♀️ Ama niye yogun kokuyor dedim😂😂

Nasıl beceriyosun😭😭
Becersemde degisen birsey yokki tatlım beybi olmuyor sonucta 20dk uzanarak kalıyorum suyumu kolamı cikolatamı sagolsun esim getirip götürüyor🤣🤣 bende istemem yan cebime modunda oluyorum yarım saat sonra wc girersem öyle hic sperm akmıyor bir damla en fazla cok ayakta kalırsam iliski sonrası tabi akıyor ama😅

Iyi akşamlar kızlar nasılsınz biraz uzak kaldım kk dan guzel haberler var snrm en son kaldgm sayfada gördüm ama hepsini okuyamadm kimler ne durumda biz yeni değerlendirmeye başladık bal çörek otu tarçın kürüne devam ovu testi aldm ama henüz başlamadım adetin 7. Günü pazar yq da pazartesi başlarım yapmqya nasilsa değerlendirmeye başladık kaçırma olasılığımz olmaz insAllah 😉

Hayırlısı olsun cnm dr gitmeyi düşünüyor musun bu ay Rabbim sağlıkla nasip eder insAllah bi an once hepimize
Evet cnm artık gitmem lazım bu 6. Gebeligimdi acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama nasıl giderim bilemiyorum esimin işine denk geliyo sabahlari

Evet cnm artık gitmem lazım bu 6. Gebeligimdi acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama nasıl giderim bilemiyorum esimin işine denk geliyo sabahlari
Hmmm bi şekilde gitmeye çalış cnm 6 gebeliktr kimyasal miydi cnm senin 🤔hatirlayamadm vala k.b uzak mi hastane kendin gitsen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X