- 18 Kasım 2015
- 13.574
- 17.067
- 298
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O burnunla alakalıdır banada bu aralar hersey pismis gibi kokuyorKızlar ya size bişey sorcam çamaşır yıkadım aynı deterjan aynı yumuşatıcı ama çamaşırlar sanki sirke gibi kokuyor ya![]()
İnsallah balamÇok haklısın canım adet günü yaklaşıyor ya ondan sanırıminşallah bebişlerimiz bizimledir çok ö
Becersemde degisen birsey yokki tatlım beybi olmuyor sonucta 20dk uzanarak kalıyorum suyumu kolamı cikolatamı sagolsun esim getirip götürüyorNasıl beceriyosun![]()
Aldır yavrum kistini alabiliyorlarsaGittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olasıhormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi
Evet canımcım vandaydım iki kötü depremini de yaşadım Rabbim bir daha yaşatmasınVan depreminimi yasadın oradamıydın kıyamam cicegim![]()
Alınsa da fayda etmiyo ki tekrar oluşuyor çok araştırdım çok pis Bi kist malesefAldır yavrum kistini alabiliyorlarsa![]()
Amin kuzum gecmisler olsunnEvet canımcım vandaydım iki kötü depremini de yaşadım Rabbim bir daha yaşatmasın![]()
Belki uzunca bir süre olusmaz kuzum biraz daha arastır birkac doktroa daha sor bakalım vardır bir yolu illakiAlınsa da fayda etmiyo ki tekrar oluşuyor çok araştırdım çok pis Bi kist malesef
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim tekrar nasip eder üzülme şakın kimyasal geçirdiğini başka topikten gördüm yazamamıştım
Hosgeldin balım güncelliyorum
AmiiiiinnnnnnnnnAmin kuzum gecmisler olsunnrabbim beterlerinden korusunnn
![]()
Tskler cnm buraya yazmıştım aslındaCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim tekrar nasip eder üzülme şakın kimyasal geçirdiğini başka topikten gördüm yazamamıştım![]()
Çok sukur cnm biraz uzuntumu atlatipbgeldim sizler nasilsinizHosgeldin balım güncelliyorumnasılsınn
Hayırlısı olsun cnm dr gitmeyi düşünüyor musun bu ay Rabbim sağlıkla nasip eder insAllah bi an once hepimizeTskler cnm buraya yazmıştım aslında
Hayirlisi diyelim ins
Cok komiksin beeyyybiiimmmBelki birgün sonrada gelmeyecek belki sonrasındada gelmeyecek bir bakacaksınki hamissin❤❤
Evet cnm artık gitmem lazım bu 6. Gebeligimdi acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama nasıl giderim bilemiyorum esimin işine denk geliyo sabahlariHayırlısı olsun cnm dr gitmeyi düşünüyor musun bu ay Rabbim sağlıkla nasip eder insAllah bi an once hepimize
Hmmm bi şekilde gitmeye çalış cnm 6 gebeliktr kimyasal miydi cnm seninEvet cnm artık gitmem lazım bu 6. Gebeligimdi acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama nasıl giderim bilemiyorum esimin işine denk geliyo sabahlari