• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik günler gecmez simdi bebegime yaaaa😍😍
Inanki gecmez simdi 😂😍dinlen dedi doktor bol bol uyuyorum şimdi.
L Loriklorik gönlünce olur inş gelir bebeğin hayırlısıyla 😍

Insallahh gelir bekletmeden 😍😍
Baya heyecanlı bir süreç ya cidden☺☺ Aaay heyecanlı valla inşallah güzel sonuclanır canımm🥰🥰 yarım saat o koltuktan hiç kalkmadınmı oeki🤔 bide ne zaman test yapman gerekiyormus sordumu mesela canım🥰🥰
Cok heyecanliydik esimle bizde😍😍😂😂🤣 kalkmadim koltuktan yarim saattt😂 test degilde gunun gecerse gel dedi.
L Loriklorik hayırlı olsun cnm, hayırlısıyla hamilelik haberini de alırız inş 🙂
Inaallahhh😍🤲🤲 cok tesekkur ederim

Inanki gecmez simdi 😂😍dinlen dedi doktor bol bol uyuyorum şimdi.

Insallahh gelir bekletmeden 😍😍

Cok heyecanliydik esimle bizde😍😍😂😂🤣 kalkmadim koltuktan yarim saattt😂 test degilde gunun gecerse gel dedi.

Inaallahhh😍🤲🤲 cok tesekkur ederim
İyi bari inşallah güzel sonuclanır canım🥰🥰

Merhabalar!! Ben de 2 aydır bebek istiyorum ve bu ay 2 gün gecikmem var. Ancak adetim aşırı düzenli olmadığından test yapmaya da çekiniyorum :) en azından acabalarla mutlu kalayım negatifi görmektense diyerek :))

B
Adet ağrısı yok bugün bat daha gelirmii bilmiyorum bakalım gelirmii nezaman gelir 🙄 inşallah gelmez 😍
bende battan 2 gün önce ve bat günü adetin ilk günü gibi şiddetli kasık ağrısı olmuştu. Ancak bende de halen gelen giden yok :) umarım herşey hepimiz için iyi olur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X