• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim :) ancak kanda görmeden pek sevinmemek lazım forumdan okuduğum kadarıyla... dolayısıyla sakin kalmaya çalışıyorum.
3 senelik evliyim, 2-3 aydır istiyorduk. Bu ay belirtilerim olmasına rağmen ihtimal vermedim bazı sebeplerden dolayı. Şu an şaşkınım :) ama dediğim gibi doktora görünmeden fazla sevinmeyeceğim.
En kısa zamanda kan testi yaptır. Değerlerin sağlıkla ilerler inşallah canım 💕🙏

Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşallah

Çok teşekkür ederim. Aslında biraz hissediyordum ancak burdan aldığım cesaretle yaptım testi. Bu başlıkta çok yeni olduğumdan kimsenin hikayesini bilmiyorum ancak umarım herkes tez zamanda bebeğine kavuşur.

Selamün aleyküm kızlar. Ya benim Perşembe günü başımın sol tarafı tam alnımda hafif ağrı vardı. Okulda eğilip kalkarken gözüm kararıyordu ara ara önemsemedim. Akşam secdeye giderken bir zonklama oldu ve o ağrı sol gözüme sol tarafimda diş ve çeneme kadar indi. Sonra gözüm kararıp midem bulandı. Bunlar ilk başta hafifti. Dün biraz arttı bu gün daha çok ve eğlemiyorum hiç bir iş yapamıyorum eğildiğim gibi ağrı başımın sol tarafında her yere yayılıyor sonra enseme ağrı saplanıyor.
Bu ağrı sadece sol tarafta başka bir yeri etkilemiyor. Bu şekilde rahatsız olan var mı. Acaba migren olabilir mi. Yarında böyle devam ederde geçmez ve artarsa pazartesi okula gitmem direk hastaneye giderim😔

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirisn belkide farkında olmadan ceuranda kaldıysan oda aniden sancı yapıyor
Bide dediğin ağrı şekli ben bazen çok yorulduğumda uykusuz kaldığımda oluyor

Çok teşekkür ederim. Aslında biraz hissediyordum ancak burdan aldığım cesaretle yaptım testi. Bu başlıkta çok yeni olduğumdan kimsenin hikayesini bilmiyorum ancak umarım herkes tez zamanda bebeğine kavuşur.

Amin inşallah canım 😍

Her bebeğin bir vakti var Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende 16 aylık evliyim 9 aydır bebek istiuoruz inşallah hayırlı zamanda bizim bebekte yola çıkar 🤗🤗

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirisn belkide farkında olmadan ceuranda kaldıysan oda aniden sancı yapıyor
Bide dediğin ağrı şekli ben bazen çok yorulduğumda uykusuz kaldığımda oluyor
Ceryanda kalacak bir durum yaşamadı. Uyku düzenimde bozulmadı bu aralar. Çok yoğun ve yorucu günler yaşadım. Ama bundan daha çok yorulduğum zamanlarda böyle olmadım hiç. Tuhaf bir ağrı

Ceryanda kalacak bir durum yaşamadı. Uyku düzenimde bozulmadı bu aralar. Çok yoğun ve yorucu günler yaşadım. Ama bundan daha çok yorulduğum zamanlarda böyle olmadım hiç. Tuhaf bir ağrı

İnşallah geçer canım 7 Fatiha oku ve başını bi çitle sık iyi geliyor gerçekten 🤗

Şuan benimde ense kökümde bi ağrı var boğazım da hafif ağrıyor üşüttüm sanırım

Kızlar bu arada test yaptım rahatladım :)

Soğan kürüne başlıyorum artık :KK9: :21:

Eklentiler

• 20190928_140703.webp
    20190928_140703.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 36
Amin inşallah canım 😍

Her bebeğin bir vakti var Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende 16 aylık evliyim 9 aydır bebek istiuoruz inşallah hayırlı zamanda bizim bebekte yola çıkar 🤗🤗

Amin inş... ben belirtilerimi kimsenin kafasını karıştırmak adına yazmıyorum ancak şunları söylemek isterim. Öncelikle polikistik overim. Hastalığın belirtisi adet düzensizliğiydi ancak çok anormal bir düzensizlik değil, örneğin 3 ay 32 günde bir 3 ay 29 günde bir 2 ay 35 günde bir vs diye gidiyordu. Kilo vs sorunlarım yok. Ancak polikistik overden dolayı çok korkutuldum bebeğimin istediğimden geç ve hatta tedavi ile olabileceğine dair. Aslında biraz da bu korkuyla denemeye başladık yoksa sanırım bu seneyi de boş geçerdim çünkü yırtdışındayım, çalışıyorum, burada bana destek olabilecek kimse yok haliyle işi bırakmam gerekecek bebekle birlikte. Onun dışında 4 sene kadar önce fazla büyütülmeyecek ancak aşırı inatçı sivilce problemi yaşadım ve roaccutane isimli ilacı kullandım. Onun da kısırlığa yol açtığı söylenir. Demem o ki böyle şeylere hiç inanmamak lazımmış. Hamilelik sağlıkla devam eder mi bilmem allahın takdiri ama en azından polikistik overi olan biri tedavisiz 2. Ayında hamile kalabiliyormuş bunu gördüm.

Amin inş... ben belirtilerimi kimsenin kafasını karıştırmak adına yazmıyorum ancak şunları söylemek isterim. Öncelikle polikistik overim. Hastalığın belirtisi adet düzensizliğiydi ancak çok anormal bir düzensizlik değil, örneğin 3 ay 32 günde bir 3 ay 29 günde bir 2 ay 35 günde bir vs diye gidiyordu. Kilo vs sorunlarım yok. Ancak polikistik overden dolayı çok korkutuldum bebeğimin istediğimden geç ve hatta tedavi ile olabileceğine dair. Aslında biraz da bu korkuyla denemeye başladık yoksa sanırım bu seneyi de boş geçerdim çünkü yırtdışındayım, çalışıyorum, burada bana destek olabilecek kimse yok haliyle işi bırakmam gerekecek bebekle birlikte. Onun dışında 4 sene kadar önce fazla büyütülmeyecek ancak aşırı inatçı sivilce problemi yaşadım ve roaccutane isimli ilacı kullandım. Onun da kısırlığa yol açtığı söylenir. Demem o ki böyle şeylere hiç inanmamak lazımmış. Hamilelik sağlıkla devam eder mi bilmem allahın takdiri ama en azından polikistik overi olan biri tedavisiz 2. Ayında hamile kalabiliyormuş bunu gördüm.
Hayırlısı olsun canım.sağlıcakla doğsun inşallah 🥰 ben akrabamda polikistik ti ilk ay hamile kaldı

Senin adına çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 😍😍
Asla umıtsuz olmuyorum
Ve içim kıpır kıpır çok yakında olacak gibi hissediyorum 😍
Gebeliğe engel bi durmumum varmı yokmu bilmiyorum henüz doktora gitmedim
Bu ay soğan kürü uygulıcam sonrasında doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X