- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
InşallahSağ kasigim şiddetli agriyor ve genital bölgemde adet olacakmisim gibi sızlama hissediyorum ve sağ bacağıma kadar vurdu ağrı. Inşallah güzel şeylerinbelirtisidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahSağ kasigim şiddetli agriyor ve genital bölgemde adet olacakmisim gibi sızlama hissediyorum ve sağ bacağıma kadar vurdu ağrı. Inşallah güzel şeylerinbelirtisidir
O da iyi aslında şimdiden kafan rahat :) çünkü ne zaman olacağını bilmemek çok büyük stres yapıyor ama sezeryanla bilip hazırlıklı gitmek daha güzel, hakkında hayırlısı inşallahBen mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye![]()
Teşekkürler bende bu bakayım neymiş:)Gynositol diye bir ilaç cnm, ben geçen yıl inofolic kullanmıştım o ay hamile kalmıştım dedim evet o ilaçların etkisi oluyor dedi ben başka vereceğim dedi şase bu günde iki kere suya karıştıracakmışım
Amin inşallah Rabbim cumlemize nasip etsin en kısa zamanda, ben yinede çok tövbe ediyorum varsa bilip bilmeden büyük konuştuğum birşey varsa diye :)Yok canım öyle düşünme senlik değil Allah nasip eder inşallah isteyen herkese sana da bana da herkese de ben çok dua ediyorum namazlarımda hepimize inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin bizlere de![]()
Ben doğum teminatlı sağlık sigortası bile yaptırdım sanki hemen olucakmış gibi işte hepsi bize bi imtihan, bilip bilmeden büyük konuştuğum herşey için tövbe ediyorum, Rabbim inşallah kabul eder ve kısa zamanda bebek nasip ederAyni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadı
İyi yapıyorsun tabiAmin inşallah Rabbim cumlemize nasip etsin en kısa zamanda, ben yinede çok tövbe ediyorum varsa bilip bilmeden büyük konuştuğum birşey varsa diye :)
Yaş 30sa kesinlikle arka arkaya yapın, ben 24 yaşımda anne oldum nasılsa erken diye 4,5 yıl bekledim 2. İçin ama ona bile pişman oldum bak böyle uğraşıp duruyorum 1. Bir yaşında iken hemen bir daha yapınBende aynısını düşünüyorum valla zaten yaş oldu 30 arka arkaya en güzeli ☺
Amin canım inş, senin kızın küçükmüş ama stres yapmazsın benimki 6 yaşında kardeş kardeş demekten bıktı yavrumMalesef canım benzerlerimiz çok en yakın zamanda yüzümüz güler inşallah
Benimki de yarın gelecek yokmuş eczacının elinde, akşama başlarım bakalım sonuç alacak mıyımTeşekkürler bende bu bakayım neymiş:)
Haklısın canım büyük olunca çok baskı yapıyorlar kardeş için bir an önce olur inşallahAmin canım inş, senin kızın küçükmüş ama stres yapmazsın benimki 6 yaşında kardeş kardeş demekten bıktı yavrum![]()
İnşallah hepimizin yavrularına kardeş nasip etsin Allahım, hayırlı zamanı gelmiştir inşHaklısın canım büyük olunca çok baskı yapıyorlar kardeş için bir an önce olur inşallah![]()
Amiiiinnnnnn canımİnşallah hepimizin yavrularına kardeş nasip etsin Allahım, hayırlı zamanı gelmiştir inş
Inşallah faydası olurBenimki de yarın gelecek yokmuş eczacının elinde, akşama başlarım bakalım sonuç alacak mıyım
Siz o dönemde sakin olmaya çalışıp deneyin birde o zaman, erkekler genel olarak çocuğu varsa ikinciye çok heves etmiyorlar ama oludugu haberini duyunca havalara uçuyorlar :) inşallah sizede nasip olurYa istemiyor değilmiş de hani olsa sevinir ama ne vitamin alıyor ne düzgün uyuyor ne de ovu dönemimmiş diye ilişkiye giriyor. Gayet bira fln içiyor, yani bu tavırları da beni o dönemde geriyor, ben gerilimce de o ilişkiye girmiyor.. döngü bu , sonuç belli
Ben kaldım geçen seneKızlar burada ovulasyon testiyle hamile kalan var mı
En son ki benim catlamadan sonra 14 gunde regl gelmişKizlar ben 14 günü yumurtlamadan itibaren mi sayacam yoksa catlamadan itibaren mi bat icin![]()
Kesinlikle benzer aslında dışarda da çoğu insan yaşıyor ama bilemiyoruz, ben düşük yapana kadar çoğu kişinin düşük yaptığını bilmiyordum, insanin başına gelince öğreniyor daha çok, Rabbim hepimizin gönlünden geçeni biliyor inşallah en yakın zamanda hepimize nasip eder, bugünde bir arkadaşım aradı hamileymiş onu haber verdi 4 aylık olmus, ilk gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu, o yuzden bu sefer temkinli davranıp kimseye söylememiş, çok mutlu oldum onun adına, böyle bir haberi almak cidden çok güzelBuradaki hikayeler ne kadar benzer, ya ilk defa anne olmak isteyenler var ya da biz gibi bir kızı olup genelde ikinci bebeğini kaybedenler ; ben, sen, sosmivida, derya, icecream vardı bir de yanlış hatırlamıyorsam birkaç gebelik geçirmişti biri 23 haftalıktı, hep aynı acı, sanki bir tane kaybedince hemen bir daha olsun istiyor insan..
Benimkide 4 yaşında öyle istiyor ki, kendini geçtim onun için istiyorum, yokluğunu çok hissediyor :/Amin canım inş, senin kızın küçükmüş ama stres yapmazsın benimki 6 yaşında kardeş kardeş demekten bıktı yavrum![]()
aynen öyle Rabbim ikinciyi nasip ederse belki üçüncüyü de düşünebilirim çok geçmeden korunmayı bir düşünmüyorum sanırımBende aynısını düşünüyorum valla zaten yaş oldu 30 arka arkaya en güzeli ☺
Amin cnm insAllah bende tövbe ediyorum her aklıma geldikçeBen doğum teminatlı sağlık sigortası bile yaptırdım sanki hemen olucakmış gibi işte hepsi bize bi imtihan, bilip bilmeden büyük konuştuğum herşey için tövbe ediyorum, Rabbim inşallah kabul eder ve kısa zamanda bebek nasip eder![]()
aynı durum bizde de var malesef bu akşam yine dua ediyordu babasına dedi hatta ellerini aç bana kardeşim için dua edelim gelsin diyor çok içimden alıyor bu çocukAmin canım inş, senin kızın küçükmüş ama stres yapmazsın benimki 6 yaşında kardeş kardeş demekten bıktı yavrum![]()
Anladım canımEn son ki benim catlamadan sonra 14 gunde regl gelmiş
Ben de hamile kalırsam 4-5 aya kadar söylemek istemiyorum zaten karnım ancak o zamanlar çıkıyor, çünkü ailelerimiz ve arkadaşlarımız da üzülüyor birşey olduğunda, İnş sağlıklı gebelik olsun da geç öğrensinlerKesinlikle benzer aslında dışarda da çoğu insan yaşıyor ama bilemiyoruz, ben düşük yapana kadar çoğu kişinin düşük yaptığını bilmiyordum, insanin başına gelince öğreniyor daha çok, Rabbim hepimizin gönlünden geçeni biliyor inşallah en yakın zamanda hepimize nasip eder, bugünde bir arkadaşım aradı hamileymiş onu haber verdi 4 aylık olmus, ilk gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu, o yuzden bu sefer temkinli davranıp kimseye söylememiş, çok mutlu oldum onun adına, böyle bir haberi almak cidden çok güzel