Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne
Kızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
negatif gibi sanki niye beklemiyorsun canım bat a varmış daha benim de bat 4 Ekim aynıyız sanırım üç gün var ama bekleyecem hafta sonuna kadar

Ne

negatif gibi sanki niye beklemiyorsun canım bat a varmış daha benim de bat 4 Ekim aynıyız sanırım üç gün var ama bekleyecem hafta sonuna kadar
Canım tüm belirtilerim adetle aynı olunca pek ümidim yok bide yumurtlamaya göre bat a 2 olması gerekiyor olsa çıkar diye düşündüm bilmiyorum ki Allahtan ümit kesilmez tabi yinede

Niye gittinki antalyaya cicem gecmis olsun ıhlarmur aldırt balla karıstırıp ic bol bol sıcak sıcak
Kiyamadim babama bin pisman oldum dugune gittim cidden öluom hic aklima gelmedi ihlamur onu yapam bari kiz hic adet belirtisi yok gecikcemmi ne yine persembe adet olmam lazim goguslerimde bile tik yok hic bole olmazdi

Yarın gitçem inşallah. Bugün misafir gelecekmiş kaldı

Sakin olun kizlar ya adeti bu kadar cok stresle beklerseniz gelmio vucut engellio rahat birakin kndinizi iyiyede kotuyede hazirlikli olun
aynen öyle bu ay bende öyle yapıyorum ilişki olsun diye uğraşmıyorum bile yani kafamı dağıtıyorum ders çalışıyorum falan filan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…