Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adetin kaçıncı gündesin.? 2 3 gün koyuluk sürmesi normal diye biliyorum, hatta iyi olduğunu biliyorum kaliteli yumurta olduğundan diye

Be
Bence normaldir canım olabilir devam et yapmaya

Canim acaba hamilemisin.

İnşallah canım ben bu aydan umutluyum herkes adına bence çok hamişimiz olucak

Çatlamıyor olabilir yunurta canım bilemedim ki ya adetin geçtimi?

bat ne zmn cnm ya hala çatlamadi yumurtan belki de
Canim lekelenmenin basladigi günden sayarsak 8.gün reglinin gelmeye basladigi günden sayarsak 4.gün. coraspin kullandigim icin regli 10 11gün sürüyor
sen yapmaya devam et cnm ovuyu belki tam adetin bittigi gun pik olacak degerlendirirsinz bnm bu ay adet bitiminden sonra üçüncü gun pik gördüm adetliyken yapmamıştim test ama belki benimde boyle cikardi

Canim ben gecen aylarda doktora gittigimde alttan muayene olurken doktor rahimde sislenmemi birsey var ama yapikan arastirmalarda gebelige engel olmadigi soyleniyor dedi. Ben 3 yildir korunmuyorum 3 tane kimyasalim oldu. Benim hormonlar vs hersey normal rahim filmi temiz esimin degerleri cok cok iyi cikiyor yani universite hastanesinde iyi bir doktor varmis ona gidip konusucam.

Canim bu arada amh degeri kac olmali biliyormusun.bana daha once yapildi ama kac oldugunu hatirliyorum. E nabizda cikarmi acaba

Konuş tabi cnm çaba sarf etmeliyiz elbette her yolu denemek lazım insAllah vesile olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…