Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün bi odq temizliyorum hala bitmedi temizlik doğal olark kasık ağrım bel ağrım var iki is yapıp oturup dinleniyorum zaten
Sizler yaz, kış temizliklerini nasil yapıyorsunz kizlar

Kuzum genelde ben bir taraftan oda oda temizlerim. Canlari sagolsun oğlumla eşimde bir taraftan dagitirlar.

Valla ben hep sordum kendi kendime bu fatma nerelerde gebe kaldı unuttu bizi triplerindeydim bende
Gereksiz karsılıklı icten tripler yasamısız
Hic deme yaa. Aksam tel icin sitem ettim kocaya. Sabahina aldi gotrdu telimi. Aksam gelince de onun telinden girim dedim sifremi hatrlayamdim bu sefer. Bi turlu giremedim ya la.cok sinir oldm. Dedim ya sizi gebe birakmdan gidemem diye

Hic deme yaa. Aksam tel icin sitem ettim kocaya. Sabahina aldi gotrdu telimi. Aksam gelince de onun telinden girim dedim sifremi hatrlayamdim bu sefer. Bi turlu giremedim ya la.cok sinir oldm. Dedim ya sizi gebe birakmdan gidemem diye
Oy canım oyy benim güzel annem gitme birdaha Bozma artık su telini

Adetin 12. Günü kızlar bugün ovu testim tekrar koyulasacak mi merak ettim ama hala silik

Eklentiler

• Screenshot_20191001-151842.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 25
Dun bnm koca dedi ki artik yemek yapma kilo almya basldim gobege baak. Tek corba ve apratf seyler yapsan da yeter yemek derdinden kurtuluom birazck simdi de dusunuom yagsz ekmksz yenilcek ben napim diye.

Ben olsam annelik hediyesi yeni bir tel isterdim kocadan ben var utanmaaaz
Istedim kiz istemem miii. Hatta ben istemeden de alckti daaa. Bayiler pisliklik yapti. Neymis efndim . Faturayi 2 3 defa gec odemismis. Biraz duznli ode ole gel demisler annelik hediyesi olarak dogum zamninda al dedim gecen gun guzl bi kolye istedim baklm alick mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…