- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yok kizzz daha aktif olurumOy canım benim özlettin kendini çok uzak kalma buralara
Çok iyi canım senin kiCanim benimde 2.43 cikmis yasim 36. Yükseldikce kötülesiyormu acaba
Insallah saglikli hayirli evlatlatimiz olsunAmin insAllah canım şükrediyorum kızım için ama evladın ilki ikincisi yok bence buna katılmıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan
Üzülme canım şükret en azından bir tane olsun var. Seni seviyor öpüyor kokusunu alıyorsun bizim o da yok buna da şükürkızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm
İdare eder kuzu tam 7 ilaçla içim dışım ilaç biraz sancıya yatıyorum öyle sen nasılsın bebem
Ayy ders hic calismadim bn de 16 kredim kaldi mezuniyeteaynen öyle bu ay bende öyle yapıyorum ilişki olsun diye uğraşmıyorum bile yani kafamı dağıtıyorum ders çalışıyorum falan filan :)
Ay kiz hic takmiom cunku ew temizlemesi hastalik zaten basim yogun taksam da ayni takmasamda zaten hastaneye gitcem nie umursayimki diom emfeksyondan korkuorum sadece dugun yeri kalabalik oluo ew dugunu bide tek wc sknti yani oyuzden tedirginim baska bi sorunum yok sukur taktigim ts ederim krelicem ay cok özlemisim ya burayi seni ögutleri ilgiyiAnladım canım ne diyem hayırlısı olsun. Reglide pek kafaya takma stres cok geciktiriyor biliyorsun yasadın gördün sal kendi haline bakalım ne cıkarsa bahtına
kafama takıyorum evet basaramiyorum takmamayi ama bilmiorum ya olmuyor basaramiyorum ben basaramadikca da olmayacak biliyorumCanım olabilir Rabbimin imtihanı gerçekten kafana takma nolur hayırlısı olsun
Amin cnmInsallah saglikli hayirli evlatlatimiz olsun
Şükür elbette hayrlisi cnm Rabbim sizlere de nasip etsin insAllahÜzülme canım şükret en azından bir tane olsun var. Seni seviyor öpüyor kokusunu alıyorsun bizim o da yok buna da şükür
Kuzum adet gununu bekle yok gibi ama ogun net belli olur bide adet olmadan test yapma bnce kndini strese sokmayaptım şimdi
Aslında gecikmeden yapmazdm ama kk beni gaza getrdi bu ayKuzum adet gununu bekle yok gibi ama ogun net belli olur bide adet olmadan test yapma bnce kndini strese sokma
Amin canım inşallah senin bebişinde seni bekletmeden gelsin bu ay canımŞükür elbette hayrlisi cnm Rabbim sizlere de nasip etsin insAllah
Çok iyi canım senin ki
Haklısın canımBende de belirtiler var ama adet olana kadar ümidi kesmeyelim Allah büyük
kızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm
Oh ne güzel kaç günlüğüneBaaaabaa evindeyimyıllık izne ciktim
Kimin haberini aldın ki canım sakin ol malesef oluyor böyle şeyler hayatakızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm
Doktorum idare eder yaşına göre ve kistinin olmasına göre dediDüşük canım 2-6 arasında olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?