Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülme canım şükret en azından bir tane olsun var. Seni seviyor öpüyor kokusunu alıyorsun bizim o da yok buna da şükür

Anladım canım ne diyem hayırlısı olsun. Reglide pek kafaya takma stres cok geciktiriyor biliyorsun yasadın gördün sal kendi haline bakalım ne cıkarsa bahtına
Ay kiz hic takmiom cunku ew temizlemesi hastalik zaten basim yogun taksam da ayni takmasamda zaten hastaneye gitcem nie umursayimki diom emfeksyondan korkuorum sadece dugun yeri kalabalik oluo ew dugunu bide tek wc sknti yani oyuzden tedirginim baska bi sorunum yok sukur taktigim ts ederim krelicem ay cok özlemisim ya burayi seni ögutleri ilgiyi

Üzülme canim cok sükür birer tane evladimiz var. Yaşinda daha cok genc hayirli zamanda saglikla gelicek insallah bebegin. Bak ben 3 yildir bu topiklerdeyim. Herkesin bebisleri oldu ben hala ugrasiyorum.rabbime sükürlerolsun aratmadan bir evlat verdi bana.birde saglikli kardesi olsa baska birsey istemem.

Kimin haberini aldın ki canım sakin ol malesef oluyor böyle şeyler hayata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…