Deger dusukse grimsi oluo zaten. Insllh vardir da pembemsi olmasn simdilk.bekledikten sonra böyle bi çizgimsi bişey olmuş ama kuruma çizgisi mi acaba o şimdi çekmek için elime aldımda pembemsi değil çizgi
Testlere bakmaktan şaşı olmak üzereyimDeger dusukse grimsi oluo zaten. Insllh vardir da pembemsi olmasn simdilk.
Bak bu bnm 5 6 gun kala yaptgim testler. Dayanamyip yapmstm
Eki Görüntüle 2541077
Bende de belirtiler var ama adet olana kadar ümidi kesmeyelim Allah büyükYarın bat tarihim. Üç aydın hep ayın 2. günü. Maalesef adet belirtilerim başladı yarın adet olacağım. Bu ayı da kaçırdımUmutlar sonraki aya kaldı...
Azcuk kendimi ifsa ettiimTestlere bakmaktan şaşı olmak üzereyimdaha önceleri grimsi bile çıkmazdı adet görsem bile bu da bana yeter şimdilik Bu arada üstteki 6 gün kala yapılan mı benim onunkine benziyor
Kiskandin mi kiz bnii yoksaaam dun ben gidicem dedim diyeBaaaabaa evindeyimyıllık izne ciktim
Dedim fatmadan once gitmeliyimKiskandin mi kiz bnii yoksaaam dun ben gidicem dedim diye
HahahaAzcuk kendimi ifsa ettiimikisi de bi gun arayla yapildi. 5 6 gun kalmsti tam hatrlmiorm. Gerckte daha guzl gorunuo ama cok silik. Ben de sasi olmustm
Evet adet gunu yap daha kesin olur. Inslh vardrHahahabekleyeyim ya adet günü olmazsam tekrar test yaparım.. inşallah adet olmam test yaparım pozitif çıkar inşallah amin
Helleeee hellleeeee.Dedim fatmadan once gitmeliyimarkada kalan curuk elma
Ben de 7 gece 8 gun yatcam kalkcaammHelleeee hellleeeee.
Ben gidim 1 ay kalicmnaaabeeer. Yaticam kalkicam yaticm kalkicm
Doganin kanunu ah ah yapacak bisey yok ben de 1 hafta once öğrendim o haberden birindenkızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm
Benim asıl üzüldüğüm sürekli oturup kalktığım insan kızım çok üzülecek onunda ikinci ilk kızı bnmkinden küçük onun kardwsi olacakmis benim hala niye yok die icerlicek gerckten yoruldum artık isyan etmiyorum ama gerçekten üzgünümDoganin kanunu ah ah yapacak bisey yok ben de 1 hafta once öğrendim o haberden birinden
Oyle dusunme ya uzuldugun seye bak . Cok sukur bi kizin var ya biz olmayanlar napalim kahrolmamiz lazim .. 1.5 yildir hic yok 1 tane icin esim arabayı bile satmayi dusunuyor. Yeter ki bir tane saglikli olsun istiyoruz ama nasip olmuyor . Kizini Allah sana bagislasin saglikli guzel bir omur versin .Benim asıl üzüldüğüm sürekli oturup kalktığım insan kızım çok üzülecek onunda ikinci ilk kızı bnmkinden küçük onun kardwsi olacakmis benim hala niye yok die icerlicek gerckten yoruldum artık isyan etmiyorum ama gerçekten üzgünüm
Oy canım benim özlettin kendini çok uzak kalma buralaraBaaaabaa evindeyimyıllık izne ciktim
Düşük canım 2-6 arasında olmalıKızlar amh 1.48 çıkmış yaşım 30 çikolata kistim var henüz doktora göstermedim sizce nasıl
Amin insAllah canım şükrediyorum kızım için ama evladın ilki ikincisi yok bence buna katılmıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindanOyle dusunme ya uzuldugun seye bak . Cok sukur bi kizin var ya biz olmayanlar napalim kahrolmamiz lazim .. 1.5 yildir hic yok 1 tane icin esim arabayı bile satmayi dusunuyor. Yeter ki bir tane saglikli olsun istiyoruz ama nasip olmuyor . Kizini Allah sana bagislasin saglikli guzel bir omur versin .❤
Canım olabilir Rabbimin imtihanı gerçekten kafana takma nolur hayırlısı olsunkızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?