Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bekledikten sonra böyle bi çizgimsi bişey olmuş ama kuruma çizgisi mi acaba o şimdi çekmek için elime aldımda pembemsi değil çizgi
Deger dusukse grimsi oluo zaten. Insllh vardir da pembemsi olmasn simdilk.
Bak bu bnm 5 6 gun kala yaptgim testler. Dayanamyip yapmstm

Yarın bat tarihim. Üç aydın hep ayın 2. günü. Maalesef adet belirtilerim başladı yarın adet olacağım. Bu ayı da kaçırdım Umutlar sonraki aya kaldı...

Deger dusukse grimsi oluo zaten. Insllh vardir da pembemsi olmasn simdilk.
Bak bu bnm 5 6 gun kala yaptgim testler. Dayanamyip yapmstm
Eki Görüntüle 2541077
Testlere bakmaktan şaşı olmak üzereyim daha önceleri grimsi bile çıkmazdı adet görsem bile bu da bana yeter şimdilik Bu arada üstteki 6 gün kala yapılan mı benim onunkine benziyor

Testlere bakmaktan şaşı olmak üzereyim daha önceleri grimsi bile çıkmazdı adet görsem bile bu da bana yeter şimdilik Bu arada üstteki 6 gün kala yapılan mı benim onunkine benziyor
Azcuk kendimi ifsa ettiim ikisi de bi gun arayla yapildi. 5 6 gun kalmsti tam hatrlmiorm. Gerckte daha guzl gorunuo ama cok silik. Ben de sasi olmustm

Azcuk kendimi ifsa ettiim ikisi de bi gun arayla yapildi. 5 6 gun kalmsti tam hatrlmiorm. Gerckte daha guzl gorunuo ama cok silik. Ben de sasi olmustm
Hahaha bekleyeyim ya adet günü olmazsam tekrar test yaparım.. inşallah adet olmam test yaparım pozitif çıkar inşallah amin

kızlar cok kötüyüm su an psikolojik olarak gözyaşlarıma engel olamiylrum cok saçma ama herkeisn imtihanı farklı oluyor elbette isyan etmiyorum kıskanmıyorum da ama niye demeden edemiyorum biz bu kadar ararken daha ilk denemede hooopp hamile haberini aldim gerçekten çok kötüyüm

Doganin kanunu ah ah yapacak bisey yok ben de 1 hafta once öğrendim o haberden birinden

Doganin kanunu ah ah yapacak bisey yok ben de 1 hafta once öğrendim o haberden birinden
Benim asıl üzüldüğüm sürekli oturup kalktığım insan kızım çok üzülecek onunda ikinci ilk kızı bnmkinden küçük onun kardwsi olacakmis benim hala niye yok die icerlicek gerckten yoruldum artık isyan etmiyorum ama gerçekten üzgünüm

Oyle dusunme ya uzuldugun seye bak . Cok sukur bi kizin var ya biz olmayanlar napalim kahrolmamiz lazim .. 1.5 yildir hic yok 1 tane icin esim arabayı bile satmayi dusunuyor. Yeter ki bir tane saglikli olsun istiyoruz ama nasip olmuyor . Kizini Allah sana bagislasin saglikli guzel bir omur versin .

Amin insAllah canım şükrediyorum kızım için ama evladın ilki ikincisi yok bence buna katılmıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan

Canım olabilir Rabbimin imtihanı gerçekten kafana takma nolur hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…