Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım inşallah senin bebişinde seni bekletmeden gelsin bu ay canım
insAllah cnm hayırlısı
Cok şükür canım inanın nankörlük ya da isyan değil benim amacım ama gerçekten üzülüyor insan iki ikincisi yok malesef kızımın varlığına hergün şükrediyorum sağlıgimiz yerinde binlerce şükür bazen boşa çabalıyorum gibi hissediyorum gerçekten olmayacak duaya amin diyor gibi sonra diyorum olacak Allah in izniyle ama çok zor gerçekten kime nasıl anlatayım ki hislerimi Rabbim büyük vardır herseyin bi sebebi bazen çok mu günahım var ki ikinci evlada layık değilim diye düşünüyorum vs vs saçmalıyorum kısaca Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan başka bisey diyemiyorum HAYIRLISI

Kimin haberini aldın ki canım sakin ol malesef oluyor böyle şeyler hayata
Yakın bir arkadaşım henüz adetine var bi de baya yüksek çıkmış değeri masAllah korunmayı bıraktıkları ilk ay Rabbim sağlıkla kucağına aldırsn insAllah ama öğrenince gözyaşlarımı tutamadım kendimi çok kötü hissettim

Doktorum idare eder yaşına göre ve kistinin olmasına göre dedi

Canim cok cok dusuk degeri olup doktorlarin tüp bebek dedigi bir arkadas hamile kalmisyi gecen ay. Dedigim gibi 1 yumurta 1 sperm yetiyor. Ama birseyler yapmak istersen bol bol incir ceviz findik ye. Ve en onemlisi yumurta eger karacigerinde sorun yoksa gunde 2 yumurta tüketebilirsin cok iyi geliyor

İlk bebiş mi ki canım? Haklısın insan kendi uğrasırken başkalarının hamilelik haberini almak üzüyor ama Allahın bir bildiği vardır mutlaka herşeyin zamanı var benim bir yakınımda uğrasıyodu kızı 10 yasında abla oldu yani hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur

Arkadaşımin mi yok ikinci öyle tabi hayırlısı vardır bi hayır

İdare eder kuzu tam 7 ilaçla içim dışım ilaç biraz sancıya yatıyorum öyle sen nasılsın bebem
Bende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzum
İnsallah hayırla sonuclanacak bu beklemelerin yorgunlukların cok dua ediyorum hepimize

Hahahha maas baglasınlar bana ya wc girmeden önce sürekli camasır suyuyla yıka canım ama cokta enfeksiyonada takılma insanın her korktugu sey basına geliyor bilirsin

Bende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzum
İnsallah hayırla sonuclanacak bu beklemelerin yorgunlukların cok dua ediyorum hepimize
Duaların için Allah razı olsun kuzucum Amin inşallah ya öyle düşüncesiz insanları dövesim var ya hamileler çok fazla ya sağım solum gebe son 3 ay bu sene bereketli çıktı bizde nasipleniriz inşallahhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…