- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Çalış çalış aklın dağılırAyy ders hic calismadim bn de 16 kredim kaldi mezuniyetewalla bnde salladim iliski yok takip fln nolcak bilmirem
insAllah cnm hayırlısıAmin canım inşallah senin bebişinde seni bekletmeden gelsin bu ay canım
Cok şükür canım inanın nankörlük ya da isyan değil benim amacım ama gerçekten üzülüyor insan iki ikincisi yok malesef kızımın varlığına hergün şükrediyorum sağlıgimiz yerinde binlerce şükür bazen boşa çabalıyorum gibi hissediyorum gerçekten olmayacak duaya amin diyor gibi sonra diyorum olacak Allah in izniyle ama çok zor gerçekten kime nasıl anlatayım ki hislerimi Rabbim büyük vardır herseyin bi sebebi bazen çok mu günahım var ki ikinci evlada layık değilim diye düşünüyorum vs vs saçmalıyorum kısaca Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan başka bisey diyemiyorum HAYIRLISIÜzülme canim cok sükür birer tane evladimiz var. Yaşinda daha cok genc hayirli zamanda saglikla gelicek insallah bebegin. Bak ben 3 yildir bu topiklerdeyim. Herkesin bebisleri oldu ben hala ugrasiyorum.rabbime sükürlerolsun aratmadan bir evlat verdi bana.birde saglikli kardesi olsa baska birsey istemem.
Yakın bir arkadaşım henüz adetine var bi de baya yüksek çıkmış değeri masAllah korunmayı bıraktıkları ilk ayKimin haberini aldın ki canım sakin ol malesef oluyor böyle şeyler hayata
Doktorum idare eder yaşına göre ve kistinin olmasına göre dedi
İlk bebiş mi ki canım? Haklısın insan kendi uğrasırken başkalarının hamilelik haberini almak üzüyor ama Allahın bir bildiği vardır mutlaka herşeyin zamanı var benim bir yakınımda uğrasıyodu kızı 10 yasında abla oldu yani hayırlı zaman ne zamansa o zaman olurYakın bir arkadaşım henüz adetine var bi de baya yüksek çıkmış değeri masAllah korunmayı bıraktıkları ilk ayRabbim sağlıkla kucağına aldırsn insAllah ama öğrenince gözyaşlarımı tutamadım kendimi çok kötü hissettim
İstanbul içi mi7 gece 8 gun
Evetİstanbul içi mi
Anladım aynen valla hem iyi yapmışsın kafan da dağılır bir bakmışsın mutlu haberEvetcok uzak sayılmaz ama olsundu baba evindeki huzur hicbir yerde yok
Benim ailem taaa Ankarada git demekle gidilmiyor şanslısın vallaEvetcok uzak sayılmaz ama olsundu baba evindeki huzur hicbir yerde yok
Zaman gecsin diye geldimAnladım aynen valla hem iyi yapmışsın kafan da dağılır bir bakmışsın mutlu haber
Evet bu kinusacok sansliyimBenim ailem taaa Ankarada git demekle gidilmiyor şanslısın valla
Arkadaşımin mi yok ikinci öyle tabi hayırlısı vardır bi hayırİlk bebiş mi ki canım? Haklısın insan kendi uğrasırken başkalarının hamilelik haberini almak üzüyor ama Allahın bir bildiği vardır mutlaka herşeyin zamanı var benim bir yakınımda uğrasıyodu kızı 10 yasında abla oldu yani hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur
Salgıla salgılaZaman gecsin diye geldimbi de cokca mutluluk hormonu salgiliyim diye geldim
Evet bu kinusacok sansliyimkeske bebek konusunda da sansli olsam
Aynen öyle canım sıkma canını at kafandan kızınla ilgilen akışına bırakArkadaşımin mi yok ikinci öyle tabi hayırlısı vardır bi hayır
Belki deeeSalgıla salgılaoda olucak merak etme sen zamanı gelince belkide yaklaşmıştır kimbilir
Bende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzumİdare eder kuzu tam 7 ilaçla içim dışım ilaç biraz sancıya yatıyorum öyle sen nasılsın bebem
HahahhaAy kiz hic takmiom cunku ew temizlemesi hastalik zaten basim yogun taksam da ayni takmasamda zaten hastaneye gitcem nie umursayimki diom emfeksyondan korkuorum sadece dugun yeri kalabalik oluo ew dugunu bide tek wc sknti yani oyuzden tedirginim baska bi sorunum yok sukur taktigim ts ederim krelicem ay cok özlemisim ya burayi seni ögutleri ilgiyi
Duaların için Allah razı olsun kuzucum Amin inşallahBende kötüden hallice hergün bir hamile haberi ve senden önce bak benimki oldu demeleri idare ediyorum iste kuzum
İnsallah hayırla sonuclanacak bu beklemelerin yorgunlukların cok dua ediyorum hepimize
Dimi insan hissediyor farklı bir his bende de var o his bu araBelki deeeaslonda ben de yaklastigini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?