İnsallah balam yaaa hepside sanki anlasmıs gibi bir agızdan bak senden önce hamile kaldım diyorDuaların için Allah razı olsun kuzucum Amin inşallahya öyle düşüncesiz insanları dövesim var ya hamileler çok fazla ya sağım solum gebe son 3 ay bu sene bereketli çıktı bizde nasipleniriz inşallahhh
Hı en güzeli bize gelecek ondan bu bekleyişlerİnsallah balam yaaa hepside sanki anlasmıs gibi bir agızdan bak senden önce hamile kaldım diyorterslemesine terslerimde kıskanıyormus gibide gözükmek istemiyorum cünkü gram kıskanmıyorum Allah öyle uygun görmüs diyorum bizimkiler en miniler en gözde beybiler olacak insallah ♥
Bir bakıyormusuz hepimizinki ikiz olmus biri kız biri erkekHı en güzeli bize gelecek ondan bu bekleyişler
Kaç gündür ikiz diyen kaçıncı kişisin bana valla geliyor galiba ikizlerBir bakıyormusuz hepimizinki ikiz olmus biri kız biri erkek♥♥♥♥♥
Sok geciririz herhalde
Bu aralar forumda kime soruyorsam klomen ve catlatma ignesi le ikizlere hamileBir bakıyormusuz hepimizinki ikiz olmus biri kız biri erkek
Sok geciririz herhalde
Ay ne kadan güzel olur gelsinler valla bekliyorum söyle cabuk gelsinlerKaç gündür ikiz diyen kaçıncı kişisin bana valla geliyor galiba ikizler
Ikiz kizlarin var bence seninKaç gündür ikiz diyen kaçıncı kişisin bana valla geliyor galiba ikizler
Klomen kullanmadan ecz gidip catlatma ignesi alsam bende ikiz sahibi olurum gibi geliyor nedense bu düsünce aklımda hep ama ecz cılar verirlermiki igneyi öyle recetesizBu aralar forumda kime soruyorsam klomen ve catlatma ignesi le ikizlere hamile
Sanmiyorum vericeklerini benceeKlomen kullanmadan ecz gidip catlatma ignesi alsam bende ikiz sahibi olurum gibi geliyor nedense bu düsünce aklımda hep ama ecz cılar verirlermiki igneyi öyle recetesiz
E vermezlerse nasıl gelecek ikizler preseed jelle miSanmiyorum vericeklerini benceegelsin ikizlerrr
Bu ay sen de adet olursan bi klomen catlatma kullan derim bakalimKlomen kullanmadan ecz gidip catlatma ignesi alsam bende ikiz sahibi olurum gibi geliyor nedense bu düsünce aklımda hep ama ecz cılar verirlermiki igneyi öyle recetesiz
Numara ver arayıp diyeyim hemenAy ne kadan güzel olur gelsinler valla bekliyorum söyle cabuk gelsinler
Sifanin nerden gelicegi belli olma bi bakmissin su an gobisinde su anE vermezlerse nasıl gelecek ikizler preseed jelle mi
Üsütüyorsundur canım ayaklarını idrar yolu enfeksiyonu olabilir gebelige engel bi durum degildir kadın doguma git ilac versinlerhanımlar ben 2 aylık evliyim daha öncede oluyordu ama evlendigimden beri ilişkiye ggirdigimde lavobaya çok çıkıyorum aranızda böyle olan var mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım acaba balayı sistiti diye bişey varmış yanma yok sadece sık idrara çıkma ve idrarim varmış gibi hissetme bu durum gebelige engelin mi acaba
Kız tek yumoş transfer edecek ikiz mucize olur olma ihtimali oluyormuş ama bölünüpte Rabbim hayırlısını nasip etsin diline kurban sende pipili doğur beşik kertmesi yapakIkiz kizlarin var bence senin❤❤
Ahhh yaaa agzın bal yesin balamSifanin nerden gelicegi belli olma bi bakmissin su an gobisinde su an
Bende buyuk bir ihtimal pipili olur . Erkek tarafi cok pipiliKız tek yumoş transfer edecek ikiz mucize olur olma ihtimali oluyormuş ama bölünüpte Rabbim hayırlısını nasip etsin diline kurban sende pipili doğur beşik kertmesi yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?