Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah balam yaaa hepside sanki anlasmıs gibi bir agızdan bak senden önce hamile kaldım diyor terslemesine terslerimde kıskanıyormus gibide gözükmek istemiyorum cünkü gram kıskanmıyorum Allah öyle uygun görmüs diyorum bizimkiler en miniler en gözde beybiler olacak insallah

Hı en güzeli bize gelecek ondan bu bekleyişler

Bu aralar forumda kime soruyorsam klomen ve catlatma ignesi le ikizlere hamile
Klomen kullanmadan ecz gidip catlatma ignesi alsam bende ikiz sahibi olurum gibi geliyor nedense bu düsünce aklımda hep ama ecz cılar verirlermiki igneyi öyle recetesiz

hanımlar ben 2 aylık evliyim daha öncede oluyordu ama evlendigimden beri ilişkiye ggirdigimde lavobaya çok çıkıyorum aranızda böyle olan var mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu kaptım acaba balayı sistiti diye bişey varmış yanma yok sadece sık idrara çıkma ve idrarim varmış gibi hissetme bu durum gebelige engelin mi acaba

Üsütüyorsundur canım ayaklarını idrar yolu enfeksiyonu olabilir gebelige engel bi durum degildir kadın doguma git ilac versinler

Kız tek yumoş transfer edecek ikiz mucize olur olma ihtimali oluyormuş ama bölünüpte Rabbim hayırlısını nasip etsin diline kurban sende pipili doğur beşik kertmesi yapak
Bende buyuk bir ihtimal pipili olur . Erkek tarafi cok pipilisayili kiz var 5 parmagin 5i ni gecmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…