Yoldaymış gümbür gümbür geliyorlar çok gebe çıkacak bu aySıfır dokuzyüz
Senin kızın olacak.Bende buyuk bir ihtimal pipili olur . Erkek tarafi cok pipilisayili kiz var 5 parmagin 5i ni gecmez
Sabrın sonu selamettir bekleyek görekYoldaymış gümbür gümbür geliyorlar çok gebe çıkacak bu ay
Keske ben versemAhhh yaaa agzın bal yesin balamyalnız kilo veriyorum ben iki aydır öküz gibi yedigim halde kilo verdim yanlarım gitti gebe olsam almam gerekirdi zannımca
Nerden biliyonSenin kızın olacak.
Rabbim gönlüne göre versin canı başla gelininin kızımın altınlarını almaya çok isterim he kolay mı o kadar bekledim az altına vermemBende buyuk bir ihtimal pipili olur . Erkek tarafi cok pipilisayili kiz var 5 parmagin 5i ni gecmez
Ama ben cıkarmadan yiyorumKeske ben versemkiz yok gebelikte ilk aylar cok zzayifliyormus karilllaaaaa . Çimkiii yediğini cikariyorsun bİsey yiyemiyormussun .
Ara beni tara beniSıfır dokuz sıfır dokuz
Allah söyletti diyelimNerden biliyonolssuuuunnnnn artik kiizzziimm olsun cok istiyrreeemm
Kizim olursa 30 kelle istiycemRabbim gönlüne göre versin canı başla gelininin kızımın altınlarını almaya çok isterim he kolay mı o kadar bekledim az altına vermem
Selamet mi Geliyor seninde mi pipiliSabrın sonu selamettir bekleyek görek
Cok serefsinsen biliyorsun degilmi zaaaAra beni tara beniparçalllaaa behçet
İste hakkındırKizim olursa 30 kelle istiycem
Herkese yorum yapabilirim ama kendime asla ne hikmetse olmuyorSelamet mi Geliyor seninde mi pipili
Sana gicik oldum su anAma ben cıkarmadan yiyorum
BillllliyooruummCok serefsinsen biliyorsun degilmi zaaa
Bana ne gelecek de bakalımHerkese yorum yapabilirim ama kendime asla ne hikmetse olmuyor
Ark hamileydi patik aldım kutlamaya gittim kapıyı actı ogluna patik aldım dedim halbuki patik beyazdı ne olursa niyetiyle almıstım kapıda tak dedi Allahım söyleyti ogluda oldu
Kadın doğuma gittim onu söylemeyi unuttum ya hormonlarima baktirip geldim fsh fsh ih e2 prolaktin dışında gebelikle ilgili ne bakılması lazim biliyor musunÜsütüyorsundur canım ayaklarını idrar yolu enfeksiyonu olabilir gebelige engel bi durum degildir kadın doguma git ilac versinler
Sebebi nedir ögrenebilirmemSana gicik oldum su an
Billllliyooruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?