Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh yaaa agzın bal yesin balam yalnız kilo veriyorum ben iki aydır öküz gibi yedigim halde kilo verdim yanlarım gitti gebe olsam almam gerekirdi zannımca
Keske ben versem kiz yok gebelikte ilk aylar cok zzayifliyormus karilllaaaaa . Çimkiii yediğini cikariyorsun bİsey yiyemiyormussun .

Bende buyuk bir ihtimal pipili olur . Erkek tarafi cok pipilisayili kiz var 5 parmagin 5i ni gecmez
Rabbim gönlüne göre versin canı başla gelininin kızımın altınlarını almaya çok isterim he kolay mı o kadar bekledim az altına vermem

Selamet mi Geliyor seninde mi pipili
Herkese yorum yapabilirim ama kendime asla ne hikmetse olmuyor
Ark hamileydi patik aldım kutlamaya gittim kapıyı actı ogluna patik aldım dedim halbuki patik beyazdı ne olursa niyetiyle almıstım kapıda tak dedi Allahım söyleyti ogluda oldu

Bana ne gelecek de bakalım

Üsütüyorsundur canım ayaklarını idrar yolu enfeksiyonu olabilir gebelige engel bi durum degildir kadın doguma git ilac versinler
Kadın doğuma gittim onu söylemeyi unuttum ya hormonlarima baktirip geldim fsh fsh ih e2 prolaktin dışında gebelikle ilgili ne bakılması lazim biliyor musun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…