• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama şimdi adet oldum ya hani gebe olma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum ? bu şekilde gebe kalınca bile sağlıklı bi hamilelik olur mu acaba ? Ay bilemedim ki şimdi uff allahım yardımcımız olsun☺

ben iste ogluma gebe kaldigim ay gebe olmasam 35 de adet olacakmisim.
32. gün kantesti negatif cikti,
40. gun fln ögrnedim nerdeyse, aslen adet gecikmesinden 5 gün sonra. 190 di degerim.
doktorum dedi ki sat ini soran doktor olursa hep 1 hafta gec söyle diye..
sat 30 martti ben hep 10 mart dedim,
10 marta göre 41. haftada dogdu benim kerata.
gelisimi ama 40. haftaya kadar hep uyumlu gitti , birazcik zayif gidiyordu göbüs kismi, 7 kilo almistim toplaam, ye bari son hafta alsin diye doktorlar cok israr etmisti, 3 kilo altinda dogacak demislerdi ama 3,5 kilo dogdu yani, Asla kilolu olmadi hep görsen dersin ki gayet normal, kilolu mu zayif mi düsünmezsein. hala ayni öyle gidiyor.
Yani bu gecikme kime göre neye göre ki canim?
benim rutinim genc kizligimdan beri 32-40 arasi. 28 hic olmadi ki...
Aslında makinalar 28 güne gore direk hesaplıyor herhalde çünkü sat a gore 10 gün farkediyordu benim o zaman adet düzensizliği vardı ve ilişki tarihini girerek hamilelik hesapladigimda doktorun dediği tarih ile doğru çıkıyordu yani düzeltilmiş hali ile yanı karışık biraz ama makinalardaki genelde dogru oluyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X