• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:
Aramıza hoş geldin cnm bir çok kişi böyle başta bende böyleyim hiçbir sıkıntı yok iken çocuğumuz olmuyor😤

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@Peripellas bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem Gelbemucizem bat 23
S Sibelll16 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok bat 1 E 🤰
@Babyandmom bat 6 A 🤰
@Martilikiz07 bat 9 E 🤰
@Ojej bat 11 A 🤰
@Seval2321 bat 11 E 🤰
@hayalinizle bat 12 A 🤰
@Emine Hatayli bat 19 A 🤰
F Fatma KTL bat 20 A 🤰
@mervecancan bat 20 T 🤰
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A🤰
@emine1115ygt bat 23 A 🤰
@Gncgztc bat 24 A 🤰
@beren20 bat 24 E 🤰
@Sumeyyee__ bat 26 A 🤰
@Dorothyy bat 26 E 🤰
@Lepistesb bat 28 A 🤰
@Ftskrcm bat 30 A 🤰
@zambak189 bat 30 A 🤰
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hmm benimkide geç döllenmiş olabilir Ayn iki günde bir test yapim inşallah yükselir . teşekkür ederim .çok yardımcı oldunuz gerçekten Allah razı olsun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.🙂
Insallah yukselir, ben 1 hafta boyunca yapmistim :) Onu aldım kucağıma çoktan 4 yaşında şuan:)) inşallah kardeşi olsun istiyoruz :))

Canım bu ay çok değişik oldu geçen hafta seminerden dolayı il dışındaydım hiçbir şey olmadı sadece 10. 12. Ve 14. Günler sanırım değerlendirdik ayrıca ovu testi kullandım bu ay hatırlar mısın bilmem paylaşıyordum burda adetin 10. Günü ovuya başladım t c den az koyuydu ve sonra gittikçe silikleşti hiç tam koyu olmadı hatta dedim acaba geç mi yumurtlayacam diye sonra seminere gidince kaldı artık olursa olsun olmazsa olmasın dedim hayırlısı dedim düşün iki ya da üç defa ilişki oldu şokundayım şu an tabi belki de hamilelik değildir 🤔
Ovu testi şuan böyleyse büyük ihtimal hamilesin 👏🏻👏🏻

Kirmiziyi gordum az once dondum kaldim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum gormek istemiyorum cogaldi mi diye daha yeni 1 hafta olmuştu asilama olali ya 😔😔😔
Çokmu geliyoki belkii tutunuyodur yavrucak ❤️
Herşey Allah dan güzel düşünmeli güzel düşünelim güzel olsun inşallah ❤️ üzülmece yok sabrın sonu selametdir 🌹

Çokmu geliyoki belkii tutunuyodur yavrucak ❤
Herşey Allah dan güzel düşünmeli güzel düşünelim güzel olsun inşallah ❤ üzülmece yok sabrın sonu selametdir 🌹
Cok gelmedi bilmiyorum pecete ile silince kan geldi cok korkuyorum gelmesin devami sonra yine silince bisey yoktu . Bugun asilamamin 6.gunu normal adet tarihim de ayin 14 de

Cok gelmedi bilmiyorum pecete ile silince kan geldi cok korkuyorum gelmesin devami sonra yine silince bisey yoktu . Bugun asilamamin 6.gunu normal adet tarihim de ayin 14 de
Normal adet tarihine varmış baya 😊 inşallah bebişdiirr 😍 bencee kötü düşüncelere girme 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X