• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yillardir uyudugum gencligimin geçtiği evde uykum gelmiyor iyi mi . Yerim degisti diye uyuyamiyorum . Zabanan erken kalkiyorum🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yuaaaaaa inanin ki eşlerimiz yerimizden kalkmamiza izin vermez hamile kalirsak
Kesinlikle katılıyorum 🥰
Spermi yumurtaya ulassın diye benim agırlıgımı saatlerce boynunda tasıyan yastıkları bana kırmızı halı serer gibi döseyen suyumu cikolatamı muzumu benden eksik etmeyen koca ah ona kurban olsunlar pamuklara sarar sarmalar beni 😍
İnsallah en yakın vakitlerde onlara babalık duygusunu yasatabiliriz bebegim🤲😇

Yillardir uyudugum gencligimin geçtiği evde uykum gelmiyor iyi mi . Yerim degisti diye uyuyamiyorum . Zabanan erken kalkiyorum🤣🤣🤣
Koca yok tabi uyku tutmaz kokusuna nasıl alıstıysan yavrum hey gidi genclik hey 🤣

Oyaman masallah cıkar cıkar cıkaramadıgında söyle ben senin yerine cıkarırım balam🤪🤣🤣
Doymak bilmiyorum hayırlar gelsin😂
Mevsim gecisindendr belki arada olur 😊😊 valla kac aydir dogru duzgun yemek yedgimi hatrlamiorm. Sen ye guzl guzl simdilik 😁 bebik gelince buyuk ihtimle sen de yiyemiceksiiin. Her seyden soguyacaaann 😈😈😈😂😂😂

Mevsim gecisindendr belki arada olur 😊😊 valla kac aydir dogru duzgun yemek yedgimi hatrlamiorm. Sen ye guzl guzl simdilik 😁 bebik gelince buyuk ihtimle sen de yiyemiceksiiin. Her seyden soguyacaaann 😈😈😈😂😂😂
Canının isteyip yiyemekte kötüdür gercekten ya kıyamam 🤣😍
Ben simdilerde böyle isem hamile kaldıgımda dünyaları yerim gibi düsünüyorum ama bakalım🤣

Kızlar 26 28 28 29 olarak adet gördüm geçtiğimiz aylarda bu ayda misafir gelen giden çok oldu yorgunluktan ya ben ya eşim uyuduk birde kaç aydır denediğimiz için bu ay birazda akışına bıraktık ama şöyle 8. 11. 13. 16. 17 günleri değerlendirmişiz. Önceki aylarda da oldu ama sanki bu sefer daha çok. Sol kasıkta böyle ara ara ince sızlama batma sağda bazen hafif agrı. Gazdır diyorum gelip gidip yokluyor beni. O da değil gögsümde acıyor ama önceki aylarda böyleydi ilk gebelikte üstümü değiştiremiceğim yürürken bile acır raddedeydi. Şimdi daha 8 gün var stres yapmak istemiyorum sizde de normal zaman dahilinde batma gibi sızınız oluyoröu adet öncesi bu sanırım normaldir ben heyecan yapıyorumdur değil mi. Ovulasyondan beridir var ama akıntı filanda peçeteye ancak normalde olurdu kesildi. Gören dönsün sabah bu stres bizii yiyip bitircek gelseler keşke bu bebişler

Gunaydinnnnnn Kizlar ara ara kasik agrisi oluo ama minik minik gogusde ögle nornalde cok sizlardi goguslerim akinti takibi bilerek yapmiorum napsam 2 kez adet oldum ya ayin 11 de gecen ay acaba ocivardami olcamki adet biraz zmn gecsin testmi deniyim ki bilemedim
Hastalikdanmi ne uyku hali asiri artti , yemek konusunda istah acildi aman yine degisik yollarda gidiom 🤣🤣🤣

Gunaydinnnnnn Kizlar ara ara kasik agrisi oluo ama minik minik gogusde ögle nornalde cok sizlardi goguslerim akinti takibi bilerek yapmiorum napsam 2 kez adet oldum ya ayin 11 de gecen ay acaba ocivardami olcamki adet biraz zmn gecsin testmi deniyim ki bilemedim
Hastalikdanmi ne uyku hali asiri artti , yemek konusunda istah acildi aman yine degisik yollarda gidiom 🤣🤣🤣
Günaydın canım. Belirti arama 😀 sen ayın 11 i geçsin erken gebelik testi yap. Yumurtlama zamanında genelde akıntı olur. Sende yumurtlama zamanını biliyorsan reglini tahmin edersin.
Benim tam 42 gün oldu gelen giden yok :KK64:Ne zaman regl olacağım bilmiyorum. İdrar testleri negatif. Olmadı bir kaç gün bekler kan testi verir söktürücü içerim artık:110:

Kızlar 26 28 28 29 olarak adet gördüm geçtiğimiz aylarda bu ayda misafir gelen giden çok oldu yorgunluktan ya ben ya eşim uyuduk birde kaç aydır denediğimiz için bu ay birazda akışına bıraktık ama şöyle 8. 11. 13. 16. 17 günleri değerlendirmişiz. Önceki aylarda da oldu ama sanki bu sefer daha çok. Sol kasıkta böyle ara ara ince sızlama batma sağda bazen hafif agrı. Gazdır diyorum gelip gidip yokluyor beni. O da değil gögsümde acıyor ama önceki aylarda böyleydi ilk gebelikte üstümü değiştiremiceğim yürürken bile acır raddedeydi. Şimdi daha 8 gün var stres yapmak istemiyorum sizde de normal zaman dahilinde batma gibi sızınız oluyoröu adet öncesi bu sanırım normaldir ben heyecan yapıyorumdur değil mi. Ovulasyondan beridir var ama akıntı filanda peçeteye ancak normalde olurdu kesildi. Gören dönsün sabah bu stres bizii yiyip bitircek gelseler keşke bu bebişler

Merhaba, benim ovu takibimi yapan hanım şöyle demişti;

Yumurtlama değerlendirdiğiniz için ağrı,sancı,yumurtlama kanaması,lekelenme,meme hassasiyeti olabilir gayet normal.Gebelik testini adet gecikirse yap, yada yumurtlama gününün üzerinden 17 gün geçince gebelik testi yapabilirsin.

Yanı bu ve benzeri durumu az çok hepimiz yaşıyoruz bazen regl geliyor bazen de bebek oluyor tam kestiremiyoruz.

Kuzuu ben yazmıştım ama görmedin sanırım bat 19 eklermisiin listeye N Nana Ana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X