- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorumyuaaaaaa inanin ki eşlerimiz yerimizden kalkmamiza izin vermez hamile kalirsak
Koca yok tabi uyku tutmaz kokusuna nasıl alıstıysan yavrum hey gidi genclik heyYillardir uyudugum gencligimin geçtiği evde uykum gelmiyor iyi mi . Yerim degisti diye uyuyamiyorum . Zabanan erken kalkiyorum![]()
Iilik saglk valla nolsn seni sormliiNaber anne![]()
Nanadan hallice iste nolsunIilik saglk valla nolsn seni sormlii![]()
He ye ye makarnalari sonra buraya bulas uyuyamaNanadan hallice iste nolsun
Nasıl gidiyor gebelik iyimisin hosmusun![]()
Oyaman masallah cıkar cıkar cıkaramadıgında söyle ben senin yerine cıkarırım balamHe ye ye makarnalari sonra buraya bulas uyuyamaiiyem hoşam cok sukur
azcuk istahim artti keyfini cikariom
Mevsim gecisindendr belki arada olurOyaman masallah cıkar cıkar cıkaramadıgında söyle ben senin yerine cıkarırım balam
Doymak bilmiyorum hayırlar gelsin![]()
Canının isteyip yiyemekte kötüdür gercekten ya kıyamamMevsim gecisindendr belki arada olurvalla kac aydir dogru duzgun yemek yedgimi hatrlamiorm. Sen ye guzl guzl simdilik
bebik gelince buyuk ihtimle sen de yiyemiceksiiin. Her seyden soguyacaaann
![]()
Inşallah ya ben tam 15 gün yaptım bu ayVala ben hic tamamen yapamadım kiminde çok akıntı oluyormuş kiminde olmuyor hayırlısı olsun
Bende olmadim kuzum bekliyorum. Inşallah gebeliktendirYumurtlama zmninda da oluo bildigim hamileykende ama cok ii bilmiom kuzum hamile olmadim hic![]()
Yok kıs bat tan 6-7 gün önceBat günündemi yasadın sen![]()
30 Eylül de oldum bugün 5. GünümKizlar ve evet Eylülünde son güne geldik
Batlari gecen kizlar varmi bi haberler??
@guzelgunler2019
@Hilalkk21
@meryem6yrr
14FatmaZehra
Hadi bize Eylülün son güzel haberlerini verinn![]()
Günaydın canım. Belirti aramaGunaydinnnnnn Kizlar ara ara kasik agrisi oluo ama minik minik gogusde ögle nornalde cok sizlardi goguslerim akinti takibi bilerek yapmiorum napsam 2 kez adet oldum ya ayin 11 de gecen ay acaba ocivardami olcamki adet biraz zmn gecsin testmi deniyim ki bilemedim
Hastalikdanmi ne uyku hali asiri artti , yemek konusunda istah acildi aman yine degisik yollarda gidiom![]()
Kızlar 26 28 28 29 olarak adet gördüm geçtiğimiz aylarda bu ayda misafir gelen giden çok oldu yorgunluktan ya ben ya eşim uyuduk birde kaç aydır denediğimiz için bu ay birazda akışına bıraktık ama şöyle 8. 11. 13. 16. 17 günleri değerlendirmişiz. Önceki aylarda da oldu ama sanki bu sefer daha çok. Sol kasıkta böyle ara ara ince sızlama batma sağda bazen hafif agrı. Gazdır diyorum gelip gidip yokluyor beni. O da değil gögsümde acıyor ama önceki aylarda böyleydi ilk gebelikte üstümü değiştiremiceğim yürürken bile acır raddedeydi. Şimdi daha 8 gün var stres yapmak istemiyorum sizde de normal zaman dahilinde batma gibi sızınız oluyoröu adet öncesi bu sanırım normaldir ben heyecan yapıyorumdur değil mi. Ovulasyondan beridir var ama akıntı filanda peçeteye ancak normalde olurdu kesildi. Gören dönsün sabah bu stres bizii yiyip bitircek gelseler keşke bu bebişler
Ayyiii hayırlı olsun kuzum ya ula bi kaç gün girmedik neler olmuş ama güzel oluşşKalktım canım yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın![]()
ay insallah kuzum yaaaİnsallah bu ay bebisler yoksa regglerimiz düzelir kuzum![]()