- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Buralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydiNerelerdesin kacak gebemiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydiNerelerdesin kacak gebemiz![]()
Moral önemli bu durumlarda kuzum ezan vakti rabbim saglık sıhhat versin bebeklerinize bizlerede hayırlı saglıklı bereketli evlatlar nasip etsin en kısa sürede insallahBuralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydiama iyiyim biraz daha dunden beri 90.54 den 146.7 ye yukselmis %62 artis normal diyolar cok kotu degilmis o biraz icimi rahatlatti
![]()
Sen dua eden yureginden operimmm insallah en kisa zamanda gobusleriniz minik minik bocuklensinnnn saglikli sihhatli kucaginiza alinMoral önemli bu durumlarda kuzum ezan vakti rabbim saglık sıhhat versin bebeklerinize bizlerede hayırlı saglıklı bereketli evlatlar nasip etsin en kısa sürede insallahMerak etme keseyide görecen bebeginide Allahımın izniylen
![]()
Allah razı olsun cicegim bende aynı yerden öperim seniSen dua eden yureginden operimmm insallah en kisa zamanda gobusleriniz minik minik bocuklensinnnn saglikli sihhatli kucaginiza alin![]()
Ayyy babam hep bana cicegim derAllah razı olsun cicegim bende aynı yerden öperim seni♥
Babana saygılar olsunAyyy babam hep bana cicegim der![]()
Nerde kalmistik dun geceeeBabana saygılar olsun
Burasıda benim cicek tarlam mini mini böcekler bekliyoruz tarlamızda![]()
Canım saat farkı vardı ben sana yazacaktım unuttum 2 gün sonra aynı saatte verince iki katı olması gerekiyor sen erken kan verdiğin için öyle çıkmıştır sakın moralini bozma ve bir daha vereceksen aynı saatte ver benceBuralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydiama iyiyim biraz daha dunden beri 90.54 den 146.7 ye yukselmis %62 artis normal diyolar cok kotu degilmis o biraz icimi rahatlatti
![]()
İnşallah canım çok isteyenlere ikiz versin AllahımCok üzüldüm tatlım arkadasının durumuna rabbim hic birimize okadarını yasatmasın insallah. O hamile kalmayada korkar simdi yainsallah tez vakitte rabbim cifter evlat verirde tüm acılarını dindiririz
Amin insallah balımmmm
![]()
Yarin oglen ayni saatte vericem ayni hastanede hastane farkliligida etkiliyo dediler farkli makineler vardir dediler bilmiyorum o kadar cok sey soylendi ki insallah iyidir bebekCanım saat farkı vardı ben sana yazacaktım unuttum 2 gün sonra aynı saatte verince iki katı olması gerekiyor sen erken kan verdiğin için öyle çıkmıştır sakın moralini bozma ve bir daha vereceksen aynı saatte ver bence
Yerim seniBabana saygılar olsun
Burasıda benim cicek tarlam mini mini böcekler bekliyoruz tarlamızda![]()
Evet o da doğru, aynı laboratuvarda verilmesi gerekiyor artış takibi yaparken, iyidir inş sen gönlünü ferah tutYarin oglen ayni saatte vericem ayni hastanede hastane farkliligida etkiliyo dediler farkli makineler vardir dediler bilmiyorum o kadar cok sey soylendi ki insallah iyidir bebek![]()
İnsallah yarin 12.30 da tekrar vericemEvet o da doğru, aynı laboratuvarda verilmesi gerekiyor artış takibi yaparken, iyidir inş sen gönlünü ferah tut
Amiiinnn insalllaaaah balaaammİnşallah canım çok isteyenlere ikiz versin Allahımevlatlarımızın acısını göstermesin inş
Amin kuzu inşallahhhAy insallah insallah
Hayırlısıyla bebek olsun insallah kuzum![]()
Gayet iyi artmış normalde 2 gün sonra 2 katı olması beklenirBuralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydiama iyiyim biraz daha dunden beri 90.54 den 146.7 ye yukselmis %62 artis normal diyolar cok kotu degilmis o biraz icimi rahatlatti
![]()
Dövmedim ama dövecektim neredeyse ayagını sakatlamıs esim mactan sonra acile gittik röntgen demesek cekmeyecekti agzıma ne geldiyse saydım birde bana cevap verdi senmisin bana cevap veren alabildigince tartıstım uysallasıp ricalarda bulundu bulunmasa dövecektimNiye doktoru dövüyorsun sennn![]()