• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerelerdesin kacak gebemiz😀
Buralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydi 😔 ama iyiyim biraz daha dunden beri 90.54 den 146.7 ye yukselmis %62 artis normal diyolar cok kotu degilmis o biraz icimi rahatlatti 🤲🏻

Buralardayim balim moralim bozuktu biliyosun ki bebege dusme ihtimali var denince benim kayis hafiften kaydi 😔 ama iyiyim biraz daha dunden beri 90.54 den 146.7 ye yukselmis %62 artis normal diyolar cok kotu degilmis o biraz icimi rahatlatti 🤲🏻
Moral önemli bu durumlarda kuzum ezan vakti rabbim saglık sıhhat versin bebeklerinize bizlerede hayırlı saglıklı bereketli evlatlar nasip etsin en kısa sürede insallah🤲 Merak etme keseyide görecen bebeginide Allahımın izniylen😇

Moral önemli bu durumlarda kuzum ezan vakti rabbim saglık sıhhat versin bebeklerinize bizlerede hayırlı saglıklı bereketli evlatlar nasip etsin en kısa sürede insallah🤲 Merak etme keseyide görecen bebeginide Allahımın izniylen😇
Sen dua eden yureginden operimmm insallah en kisa zamanda gobusleriniz minik minik bocuklensinnnn saglikli sihhatli kucaginiza alin 🤲🏻

Canım saat farkı vardı ben sana yazacaktım unuttum 2 gün sonra aynı saatte verince iki katı olması gerekiyor sen erken kan verdiğin için öyle çıkmıştır sakın moralini bozma ve bir daha vereceksen aynı saatte ver bence

Cok üzüldüm tatlım arkadasının durumuna rabbim hic birimize okadarını yasatmasın insallah. O hamile kalmayada korkar simdi ya😞 insallah tez vakitte rabbim cifter evlat verirde tüm acılarını dindiririz🤲 Amin insallah balımmmm🤲🤲
İnşallah canım çok isteyenlere ikiz versin Allahım 🙂 evlatlarımızın acısını göstermesin inş

Canım saat farkı vardı ben sana yazacaktım unuttum 2 gün sonra aynı saatte verince iki katı olması gerekiyor sen erken kan verdiğin için öyle çıkmıştır sakın moralini bozma ve bir daha vereceksen aynı saatte ver bence
Yarin oglen ayni saatte vericem ayni hastanede hastane farkliligida etkiliyo dediler farkli makineler vardir dediler bilmiyorum o kadar cok sey soylendi ki insallah iyidir bebek 🤲🏻

Yarin oglen ayni saatte vericem ayni hastanede hastane farkliligida etkiliyo dediler farkli makineler vardir dediler bilmiyorum o kadar cok sey soylendi ki insallah iyidir bebek 🤲🏻
Evet o da doğru, aynı laboratuvarda verilmesi gerekiyor artış takibi yaparken, iyidir inş sen gönlünü ferah tut

Gayet iyi artmış normalde 2 gün sonra 2 katı olması beklenir

Niye doktoru dövüyorsun sennn🤣🤣
Dövmedim ama dövecektim neredeyse ayagını sakatlamıs esim mactan sonra acile gittik röntgen demesek cekmeyecekti agzıma ne geldiyse saydım birde bana cevap verdi senmisin bana cevap veren alabildigince tartıstım uysallasıp ricalarda bulundu bulunmasa dövecektim🤣🤣😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X