Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kuzum bunlarin 5000 beterini soyledi doktorlar bana. Hatta ilacla menapoza sokup tekrar calistiricaz dediler dünyam basima yikildi. dunya kadar para döktüm.sonra dandik bir hastanenin yeni mezun bir doktoru sakin bu igneleri olma daha cok gencsin pko ile hamile kalan cok hastam var ya bu ignelerden sonra kalici menipaza girersen dedi butün ilaclari biraktim.Esime evlilik öncesi cocugumuz olmaz dedim önemsemedi. Sonra evlendim 2 ay sonra regli olamiyorum diye doktora gittigimde kese var dedi evet hamileydim . Oncelikle panik yapma hormonlari stres etkiliyor.
Reglinin 3.gunü bütün hormonlarina baktir. Hormonlarin durumuna gore bitkisel kür yaparsin . Birde rahim filmi cektir . ve 1 ay ilacsiz yumurta takibi yaptir.bakalim ilacsiz yumurtan gelisiyormu gelisiyorsa kendisi catliyormu.Sonra bebis gelicek Allah in izniyle.

Ben de aynisini yasadim bahcecideki cem celik bana oyle bi konustu ki hipnoz oldum resmen tamam dedik tup bebek yaptircaz hatta esim arabayı bile satmayi dusunuyordu o ara .. bunlar boylr umut taciri

Allah yüreginden görsün yüreginden duysun canım benim Allah razı olsun iyiki varsınız

Ben de aynisini yasadim bahcecideki cem celik bana oyle bi konustu ki hipnoz oldum resmen tamam dedik tup bebek yaptircaz hatta esim arabayı bile satmayi dusunuyordu o ara .. bunlar boylr umut taciri

Allah bizi vicdanli merhametli doktorlarla karşılastirsin.

Tüm islemlerimi arastırma hastanesinde yaptırmak istiyorum canım insallah sagsaglim bende alacam kucagıma evladımı
rabbim bizide böyle sınıyor iste vardır bir bildigi cok sagol bitanemmmm

Selamlar heskese. Çok uzun zamandır girmiyordum bu topik ilgimi çekti. 1bucuk yıldır hamile kalmaya çalışıyorum 1 düşük 1 kimyasal oldu bu süreçte. Sat 25 Ekim. Bat bugün. Az önce idrar testi yaptım negatif. Adet ağrısı gibi kramplar var 3 gündür. Başka da belirti ya da şikayet yok. 2019 bebekle gelsin diye dua ediyordum şimdi neredeyse 2020 geliyor...

Deme öyle deme kuzumm. Ben de sebepsiz sebepsiz diye dövünüyordum doktorun söylediklerini duymaz olaydım keşke sebepsiz kalsaydı
Sende haklısın kuzum doğru dedin can acısından ne dediğimi bilmiyorum inan 3 yıl oldu ya çocuk görmeye dayanmaz oldum

Ay canım geçmiş olsun ben de çok korkuyorum ama rahat olmaya da çalışıyorum düşününce de stres yapıyor insan, önceki gebelik kanamalı olunca hep temkinli oluyorum. Progestan çok etkili merak etme elinden geldiğince yat dinlen

Öyle yapıyorum canım benim. Rabbim bebeklerimizi korusun.

Canımm benim bana da neler neler dedi. ilk işim doktor değiştirmek sen de öyle yapmalısın ki zaten tüp bebek düşünürsen yardımcı olurum demesi az çok niyetini ortaya koydu sen güzel gönlünü ferah tutmaya bak Rabbim şifamızı da meleklerimizi de nasip etsin tez vakitte

Oy canım benim ya çok üzüldümmm zektada öyleydi sanırım ama oda hamile kalmıştı engel değil diye de biliyorum
Hee kız bana pco demişti ama ben pek önemsemedim başka bi doktorda ne pcosu dedi yok öyle bişey bende yok diyene inandım :))

N Nana Ana canim geçmişi okuyamadimm pek ama doktora gitmişsin bugün.üzme kendini başka bir doktora görün evet tavrını üslubunu hiç sevmedim o doktorun. Allah'ım şifa versin tez vakitte ve sonrasinda hayırlısıyla bebisine de kavuştursun inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…