- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
CİCEKLERİM MERHABA
HEPİNİZE AYRI AYRI İLGİNİZ SEVGİNİ GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İCİN COK TESEKKÜR EDİYORUM. ETİKETLEYEMİYORUM SAGOLUNKİ COK KİSİ YAZMIS BU SEKŞLDE DURUMU ÖZET GECMEK İSTİYORUM.
dr iceri girdigim gibi evliligimi adet düzenimi sikayetimi sordu.
Reglin bir gün geldigini devamı gelmedigini ve beta hcg yaptırmak istedigimi söyledim.
Birde kist olusmasından korkuyorum diyede belirttim. Ultrasona aldı beni öyle tatlı konusup acı seyler söylediki anlatamam tavrını.
Evet bak görüyormusun gri yerler polikistik over iki yumurtalıgındada var o her evet dedikce salakca bir heyecanlandım bebek kesemi gösterecek diye
Baktım kist diyo pko diyo tüylenme yapar guatrı etkiler adet düzensizligi yapar cocuk olusumunu engeller kısırlık yapar dedi düzenimi sordu her ay gününde geldigini bir iki gün en fazla oynadıgını söyledim. Rahmin kücük gözüküyor dedi birkac ay önce bu hastanedeki diger doktor rahmimin cok güzel göründügünü söylemisti tertemiz diyodu dedim hormon testlerimde temizdi yumurtalıklarımda temizdi kist gitmisti hocam dedim. Kistler kadınlarda ana karnındayken olusur ölene dek gitmez cocuk olmasınıda engeller iki yumurtalıgınında etrafında var bak görüyormusun dedi görmüyordum bakıyordum sadece. Betanı bi alalım birgünü adet olarak sayamayız ben cocuk oldugunu sanmıyorum yinede alalım tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum dedi. 1saat sonuc icin beklerken cocugun olmadıgını zaten biliyordum. cocugum olmayacak düsüncesi beni Cok kahretti hastanede oturdum agladım o bir saat gecmedisagolsun lorikoma bilgi verdim buradan paylasmıs sayesinde dualar aldım onada gitsin hepsi sonucta nefigatifi görüncede hic sasırmadım odasına gittim adet söktürücü verdi. Ücüncü günü gel hormonlarınada bir bakalım dedi icimden asla sana gelmem diyerek cıktım icerden.
durumum bu sekilde.
Arastırmaya gitmek istiyorum fakar randevu henüz alamadım yogundu.
tekrar tesekkür ederim umutlarınız duaların icin cok sagolun
ve simdi daha iyiyim bir doktorun lafına bakıp hayatımı kahredemem tabiki cocuktan önce kocam en buyuk sorumlulugum❤
insallah hepimiz yürekten calısan doktorlara denk geliriz amin
Ben de aynisini yasadim bahcecideki cem celik bana oyle bi konustu ki hipnoz oldum resmen tamam dedik tup bebek yaptircaz hatta esim arabayı bile satmayi dusunuyordu o ara .. bunlar boylr umut taciriKuzum bunlarin 5000 beterini soyledi doktorlar bana. Hatta ilacla menapoza sokup tekrar calistiricaz dediler dünyam basima yikildi. dunya kadar para döktüm.sonra dandik bir hastanenin yeni mezun bir doktoru sakin bu igneleri olma daha cok gencsin pko ile hamile kalan cok hastam var ya bu ignelerden sonra kalici menipaza girersen dedi butün ilaclari biraktim.Esime evlilik öncesi cocugumuz olmaz dedim önemsemedi. Sonra evlendim 2 ay sonra regli olamiyorum diye doktora gittigimde kese var dedi evet hamileydim . Oncelikle panik yapma hormonlari stres etkiliyor.
Reglinin 3.gunü bütün hormonlarina baktir. Hormonlarin durumuna gore bitkisel kür yaparsin . Birde rahim filmi cektir . ve 1 ay ilacsiz yumurta takibi yaptir.bakalim ilacsiz yumurtan gelisiyormu gelisiyorsa kendisi catliyormu.Sonra bebis gelicek Allah in izniyle.
Allah yüreginden görsün yüreginden duysun canım benim Allah razı olsun iyiki varsınızanladım cnm haklsn bklm benim ne kadar gidecek hevesim
canım öncelikle yine söylüyorum pco bence engel değil bnm dışımda bı sürü insan var pco ile hamile kalan sonrasında bazı doktorların tavrı çok kötü cidden adet olunca başka doktora git keisnlikle tüp bebeğe direk yönlendirmek niye yani çok saçma Rabbim çok büyük üzülme demiyorum ama kahretme kendini çünki biliyorum ki Rabbim senin için de güzellikleri bı yere sakladı vaktini bekliyor sadece ...
Rabbim kendisine edilen duaları karşılıksız bırakmaz isteyin diyor biz var gücümüzle dua etmeye devam edicem elbet güzelliklerini de gorucez
Pconun her belirtisi yok sende bı de ilaçla aylarca adet olmayan kişiler var bence sadece günü denk gelmiyor nasip ..
Dualarım hepinizle canım benim Rabbim kulun kula ettiği duayı daha çok severmiş insAllah kabul olur
Sende iyi ki varsın canım imkansız diye birşey yok Allah var elhamdülillahAllah yüreginden görsün yüreginden duysun canım benim Allah razı olsun iyiki varsınız❤❤
Ben de aynisini yasadim bahcecideki cem celik bana oyle bi konustu ki hipnoz oldum resmen tamam dedik tup bebek yaptircaz hatta esim arabayı bile satmayi dusunuyordu o ara .. bunlar boylr umut taciri
Yoktan var eden Allahimiz var cok şükür ❤❤Allah yüreginden görsün yüreginden duysun canım benim Allah razı olsun iyiki varsınız❤❤
Amin su anki doktorumdan cok memnunum vallaha Allah,rqzi olsun onsan ayni gun ona gittik . Icimize su serpti o gunAllah bizi vicdanli merhametli doktorlarla karşılastirsin.
Tüm islemlerimi arastırma hastanesinde yaptırmak istiyorum canım insallah sagsaglim bende alacam kucagıma evladımıKuzum bunlarin 5000 beterini soyledi doktorlar bana. Hatta ilacla menapoza sokup tekrar calistiricaz dediler dünyam basima yikildi. dunya kadar para döktüm.sonra dandik bir hastanenin yeni mezun bir doktoru sakin bu igneleri olma daha cok gencsin pko ile hamile kalan cok hastam var ya bu ignelerden sonra kalici menipaza girersen dedi butün ilaclari biraktim.Esime evlilik öncesi cocugumuz olmaz dedim önemsemedi. Sonra evlendim 2 ay sonra regli olamiyorum diye doktora gittigimde kese var dedi evet hamileydim . Oncelikle panik yapma hormonlari stres etkiliyor.
Reglinin 3.gunü bütün hormonlarina baktir. Hormonlarin durumuna gore bitkisel kür yaparsin . Birde rahim filmi cektir . ve 1 ay ilacsiz yumurta takibi yaptir.bakalim ilacsiz yumurtan gelisiyormu gelisiyorsa kendisi catliyormu.Sonra bebis gelicek Allah in izniyle.
Bin sükür ona bizi dünyaya getirmis evlatlarımızıda getirir ElhamdülillahYoktan var eden Allahimiz var cok şükür ❤❤
Binlerce kez sükürler olsunSende iyi ki varsın canım imkansız diye birşey yok Allah var elhamdülillah
Sende haklısın kuzum doğru dedin can acısından ne dediğimi bilmiyorum inan 3 yıl oldu ya çocuk görmeye dayanmaz oldumDeme öyle deme kuzumm. Ben de sebepsiz sebepsiz diye dövünüyordum doktorun söylediklerini duymaz olaydım keşke sebepsiz kalsaydı
Ay canım geçmiş olsun ben de çok korkuyorum ama rahat olmaya da çalışıyorum düşününce de stres yapıyor insan, önceki gebelik kanamalı olunca hep temkinli oluyorum. Progestan çok etkili merak etme elinden geldiğince yat dinlen
Öyle yapıyorum canım benim. Rabbim bebeklerimizi korusun.Ay canım geçmiş olsun ben de çok korkuyorum ama rahat olmaya da çalışıyorum düşününce de stres yapıyor insan, önceki gebelik kanamalı olunca hep temkinli oluyorum. Progestan çok etkili merak etme elinden geldiğince yat dinlen
Canımm benim bana da neler neler dedi. ilk işim doktor değiştirmek sen de öyle yapmalısın ki zaten tüp bebek düşünürsen yardımcı olurum demesi az çok niyetini ortaya koyduCİCEKLERİM MERHABA
HEPİNİZE AYRI AYRI İLGİNİZ SEVGİNİ GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İCİN COK TESEKKÜR EDİYORUM. ETİKETLEYEMİYORUM SAGOLUNKİ COK KİSİ YAZMIS BU SEKŞLDE DURUMU ÖZET GECMEK İSTİYORUM.
dr iceri girdigim gibi evliligimi adet düzenimi sikayetimi sordu.
Reglin bir gün geldigini devamı gelmedigini ve beta hcg yaptırmak istedigimi söyledim.
Birde kist olusmasından korkuyorum diyede belirttim. Ultrasona aldı beni öyle tatlı konusup acı seyler söylediki anlatamam tavrını.
Evet bak görüyormusun gri yerler polikistik over iki yumurtalıgındada var o her evet dedikce salakca bir heyecanlandım bebek kesemi gösterecek diye
Baktım kist diyo pko diyo tüylenme yapar guatrı etkiler adet düzensizligi yapar cocuk olusumunu engeller kısırlık yapar dedi düzenimi sordu her ay gününde geldigini bir iki gün en fazla oynadıgını söyledim. Rahmin kücük gözüküyor dedi birkac ay önce bu hastanedeki diger doktor rahmimin cok güzel göründügünü söylemisti tertemiz diyodu dedim hormon testlerimde temizdi yumurtalıklarımda temizdi kist gitmisti hocam dedim. Kistler kadınlarda ana karnındayken olusur ölene dek gitmez cocuk olmasınıda engeller iki yumurtalıgınında etrafında var bak görüyormusun dedi görmüyordum bakıyordum sadece. Betanı bi alalım birgünü adet olarak sayamayız ben cocuk oldugunu sanmıyorum yinede alalım tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum dedi. 1saat sonuc icin beklerken cocugun olmadıgını zaten biliyordum. cocugum olmayacak düsüncesi beni Cok kahretti hastanede oturdum agladım o bir saat gecmedisagolsun lorikoma bilgi verdim buradan paylasmıs sayesinde dualar aldım onada gitsin hepsi sonucta nefigatifi görüncede hic sasırmadım odasına gittim adet söktürücü verdi. Ücüncü günü gel hormonlarınada bir bakalım dedi icimden asla sana gelmem diyerek cıktım icerden.
durumum bu sekilde.
Arastırmaya gitmek istiyorum fakar randevu henüz alamadım yogundu.
tekrar tesekkür ederim umutlarınız duaların icin cok sagolun
ve simdi daha iyiyim bir doktorun lafına bakıp hayatımı kahredemem tabiki cocuktan önce kocam en buyuk sorumlulugum
insallah hepimiz yürekten calısan doktorlara denk geliriz amin
Emin ol seni çok iyi anlıyorum kuzum. Sen bir adım attın tedaviye başladın güzel haberler de gelecek Allah'ın izniyleSende haklısın kuzum doğru dedin can acısından ne dediğimi bilmiyorum inan 3 yıl oldu ya çocuk görmeye dayanmaz oldum
İnşâllah kuzum inşallahhhEmin ol seni çok iyi anlıyorum kuzum. Sen bir adım attın tedaviye başladın güzel haberler de gelecek Allah'ın izniyle
Ne kadar istiyosunki kuzumBekleyelim bakalım ama sebepsizkalamamak çok zor bi bekleyiş bir sebebi olsa onu aşmaya çalışırdım ne düşüneyim bilemiyorum
Hee kız bana pco demişti ama ben pek önemsemedim başka bi doktorda ne pcosu dedi yok öyle bişey bende yok diyene inandım :))Oy canım benim ya çok üzüldümmm zektada öyleydi sanırım ama oda hamile kalmıştı engel değil diye de biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?