Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu ya şu c life dan alsan aslında çok iyi olur hiç sorunu olmayanlarda kullanıyor pcolu olanlarda hatta miyom falan olanlar da kullanıyor

Hah o güzel konuşan ağzını yerim senin bak ne de güzel demişsin canım bir doktorla yıkılacak tabiki de değilsin ki doktorlara göre hava hoş konuşurlar ederler boşver sen o doktoru para almak amacı belli ki tüp bebek dediğine göre sen de deseydin doktor bozuntusu pko çok basit bir şey hamile kalmamaya engel olan en son şey millet düşük amh larla yumurta rezervi bitmiş kişiler hamile kalıyor sen mi benim hamile kalıp kalmayacağımın hükmünü veriyorsun!!!!!!!!!!getirmesin söyle beni oraya Her şey takdiri ilahi her şey Allahtan Allah yeter ki ol desin oluverir sen dua et sabret sakın umudunu kaybetme bir gün olacak zamanı değildir sadece geç olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun nanacım canım benim bebikom sen nolur kafaya takıp üzülme Rabbim senin o güzel gönlüne göre versin tez zamanda bebiş nasip etsin hayırlısıyla

Kızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Ben de 1 kasimda dusuk yasadim suan bende de benzer akinti var yogun bi normal bence kanaman kac gun surdu benim 9 gun surdu

Kızlar akşamları sıcak basması ve kalp çarpıntım oluyor ya nedenini bilen var mı aranızda ? hamilelikle mi alakalı bunlar kalbim ağzımda atıyor sanki uyutmuyor bazen
Olur canım gayet normal benim de oluyordu kalp çarpıntısı baya etkiliyo hayatı ama geçecek hamileliktendir sıcak basması da keza öyle

İnsallah balam rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın karsımıza halden anlayan doktorlar cıkarsın insallah iyiki varsınız cok sagol kuzum

Ben de 1 kasimda dusuk yasadim suan bende de benzer akinti var yogun bi normal bence kanaman kac gun surdu benim 9 gun surdu
Benim akıntım yoğun değil daha az bi kaç gündür car benimde 8 gün sürdü kanama

Ah cok sagol cicegim Allah razı olsun benim gibi kim evlat hasretiyle yanıp tutusuyorsa benden önce anne olsun insallah cok sagol balam

Oy gönlügüzel mini böcekli cicegim benim dillerine kurban olurum Allah razı olsun insallah bende buralardan mutluluk haberlerimi verecem sizlerde mutluluguma ortak olacaksınız insallah ogüne dek yılmak yok umutsuzluk yok yola devam balammmm cok cok sagol kuzummmm

Olur canım gayet normal benim de oluyordu kalp çarpıntısı baya etkiliyo hayatı ama geçecek hamileliktendir sıcak basması da keza öyle
Yaa hala devam ediyor nefes alışımı bile bozdu yani, kulağımda kalbimin sesini duyuyorum sanki bütün belirtiler bu gece başladı üstüne bi de mide yanmam var uyuyamıyorum

Tabiki de öyle canımmmmm senin haberini alana kadar ben burdayım sen de sakın bizi bırakıp gitme istemeye devam et duamızı bırakmayacaz senden de Allah razı olsun birbirimizi görmüyoruz ama ben sizleri çok sevdim gerçekten iyi ki varsınız

Benim d
Yaa hala devam ediyor nefes alışımı bile bozdu yani, kulağımda kalbimin sesini duyuyorum sanki bütün belirtiler bu gece başladı üstüne bi de mide yanmam var uyuyamıyorum
Benim de kalp çarpıntım oluyordu cidden rahatsız edici ama geçiyor Allah yardımcımız olsun canım annelik zor bebikler karnımızdayken başlıyor zorluk

Dualarınız kabul olsun insallah sizlerde iyiki varsınız balam valla ne kadar üzülsemde sizlerin mutluluguna hâla sevinebiliyorum insallah rabbim bu iyi niyetlerimi almasın benden hickimseden herkesi evladına kavustursun sizi bırakıp gitmeyecem insallah kuzum

Nanaaaaa ben cok utaniyorm
Hep benm bos bogazligim. Umitlendrdim senii . Ama bi an cok umutlnmistm
Ozur dilerim balım. Hakkini hell et nolur.
O okuz doktrlrdan biri de seni bulmus. Hic de inanma. Para avcisi resmen belli etmis kendini hemen. Pco hic de engel deil. Bnm de tanidigim var pco olup da cocuklri olup.
Simdi sole baklm askim ne istiosn benden ilk firsatta gondririm.
Bi saat once yola ciktim ailemle d.bkira dogru . O yuzden simdi yazabildim.

Hayırlı yolculuklar balam
Hakkımda helaldir tabiki
İcimde rahat merak etme o an üzüldüm ama suan üzülmüyorum
Diyarbakırın nesi meshursa e onu gönder artık

Para için bu işi hemn tüp bebeğe savuran Dr denen mahlukatlar olmaz olsnn o kelimenin ne demek oldgunu en cok ben iyi bilrim ne gençliğine bakarlar ne umutlarına bunları söylerken olmayan bişeyi bile olmş derler para içinnn Şerefiyle namusuyla bize bakan Dr Lar hariç onun için saçmalıklarını dinleme O Allah ki ona hiçbirşey zor değildir Amenna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…