Kuzu ya şu c life dan alsan aslında çok iyi olur hiç sorunu olmayanlarda kullanıyor pcolu olanlarda hatta miyom falan olanlar da kullanıyorCİCEKLERİM MERHABA
HEPİNİZE AYRI AYRI İLGİNİZ SEVGİNİ GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İCİN COK TESEKKÜR EDİYORUM. ETİKETLEYEMİYORUM SAGOLUNKİ COK KİSİ YAZMIS BU SEKŞLDE DURUMU ÖZET GECMEK İSTİYORUM.
dr iceri girdigim gibi evliligimi adet düzenimi sikayetimi sordu.
Reglin bir gün geldigini devamı gelmedigini ve beta hcg yaptırmak istedigimi söyledim.
Birde kist olusmasından korkuyorum diyede belirttim. Ultrasona aldı beni öyle tatlı konusup acı seyler söylediki anlatamam tavrını.
Evet bak görüyormusun gri yerler polikistik over iki yumurtalıgındada var o her evet dedikce salakca bir heyecanlandım bebek kesemi gösterecek diye
Baktım kist diyo pko diyo tüylenme yapar guatrı etkiler adet düzensizligi yapar cocuk olusumunu engeller kısırlık yapar dedi düzenimi sordu her ay gününde geldigini bir iki gün en fazla oynadıgını söyledim. Rahmin kücük gözüküyor dedi birkac ay önce bu hastanedeki diger doktor rahmimin cok güzel göründügünü söylemisti tertemiz diyodu dedim hormon testlerimde temizdi yumurtalıklarımda temizdi kist gitmisti hocam dedim. Kistler kadınlarda ana karnındayken olusur ölene dek gitmez cocuk olmasınıda engeller iki yumurtalıgınında etrafında var bak görüyormusun dedi görmüyordum bakıyordum sadece. Betanı bi alalım birgünü adet olarak sayamayız ben cocuk oldugunu sanmıyorum yinede alalım tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum dedi. 1saat sonuc icin beklerken cocugun olmadıgını zaten biliyordum. cocugum olmayacak düsüncesi beni Cok kahretti hastanede oturdum agladım o bir saat gecmedisagolsun lorikoma bilgi verdim buradan paylasmıs sayesinde dualar aldım onada gitsin hepsi sonucta nefigatifi görüncede hic sasırmadım odasına gittim adet söktürücü verdi. Ücüncü günü gel hormonlarınada bir bakalım dedi icimden asla sana gelmem diyerek cıktım icerden.
durumum bu sekilde.
Arastırmaya gitmek istiyorum fakar randevu henüz alamadım yogundu.
tekrar tesekkür ederim umutlarınız duaların icin cok sagolun
ve simdi daha iyiyim bir doktorun lafına bakıp hayatımı kahredemem tabiki cocuktan önce kocam en buyuk sorumlulugum❤
insallah hepimiz yürekten calısan doktorlara denk geliriz amin
Hah o güzel konuşan ağzını yerim seninCİCEKLERİM MERHABA
HEPİNİZE AYRI AYRI İLGİNİZ SEVGİNİ GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İCİN COK TESEKKÜR EDİYORUM. ETİKETLEYEMİYORUM SAGOLUNKİ COK KİSİ YAZMIS BU SEKŞLDE DURUMU ÖZET GECMEK İSTİYORUM.
Reglin bir gün geldigini devamı gelmedigini ve beta hcg yaptırmak istedigimi söyledim.
Birde kist olusmasından korkuyorum diyede belirttim. Ultrasona aldı beni öyle tatlı konusup acı seyler söylediki anlatamam tavrını.
Evet bak görüyormusun gri yerler polikistik over iki yumurtalıgındada var o her evet dedikce salakca bir heyecanlandım bebek kesemi gösterecek diye
Baktım kist diyo pko diyo tüylenme yapar guatrı etkiler adet düzensizligi yapar cocuk olusumunu engeller kısırlık yapar dedi düzenimi sordu her ay gününde geldigini bir iki gün en fazla oynadıgını söyledim. Rahmin kücük gözüküyor dedi birkac ay önce bu hastanedeki diger doktor rahmimin cok güzel göründügünü söylemisti tertemiz diyodu dedim hormon testlerimde temizdi yumurtalıklarımda temizdi kist gitmisti hocam dedim. Kistler kadınlarda ana karnındayken olusur ölene dek gitmez cocuk olmasınıda engeller iki yumurtalıgınında etrafında var bak görüyormusun dedi görmüyordum bakıyordum sadece. Betanı bi alalım birgünü adet olarak sayamayız ben cocuk oldugunu sanmıyorum yinede alalım tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum dedi. 1saat sonuc icin beklerken cocugun olmadıgını zaten biliyordum. cocugum olmayacak düsüncesi beni Cok kahretti hastanede oturdum agladım o bir saat gecmedisagolsun lorikoma bilgi verdim buradan paylasmıs sayesinde dualar aldım onada gitsin hepsi sonucta nefigatifi görüncede hic sasırmadım odasına gittim adet söktürücü verdi. Ücüncü günü gel hormonlarınada bir bakalım dedi icimden asla sana gelmem diyerek cıktım icerden.
durumum bu sekilde.
ve simdi daha iyiyim bir doktorun lafına bakıp hayatımı kahredemem tabiki cocuktan önce kocam en buyuk sorumlulugum❤
Ben de 1 kasimda dusuk yasadim suan bende de benzer akinti var yogun bi normal bence kanaman kac gun surdu benim 9 gun surduKızlar size bişey sorucam belki bilginiz vardır böyle beyaz akıntı uzayan şeffaf değil ama bildiğin beyaz tortumsu gibi bu neden olur enfeksiyondan olabilirmi korkuyorum açıkcası
Olur canım gayet normal benim de oluyordu kalp çarpıntısı baya etkiliyo hayatı ama geçecek hamileliktendir sıcak basması da keza öyleKızlar akşamları sıcak basması ve kalp çarpıntım oluyor ya nedenini bilen var mı aranızda ? hamilelikle mi alakalı bunlar kalbim ağzımda atıyor sanki uyutmuyor bazen
İnsallah balam rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın karsımıza halden anlayan doktorlar cıkarsın insallah iyiki varsınız cok sagol kuzumCanımm benim bana da neler neler dedi. ilk işim doktor değiştirmek sen de öyle yapmalısın ki zaten tüp bebek düşünürsen yardımcı olurum demesi az çok niyetini ortaya koydusen güzel gönlünü ferah tutmaya bak Rabbim şifamızı da meleklerimizi de nasip etsin tez vakitte
Benim akıntım yoğun değil daha az bi kaç gündür car benimde 8 gün sürdü kanamaBen de 1 kasimda dusuk yasadim suan bende de benzer akinti var yogun bi normal bence kanaman kac gun surdu benim 9 gun surdu
Ah cok sagol cicegim Allah razı olsun benim gibi kim evlat hasretiyle yanıp tutusuyorsa benden önce anne olsun insallah cok sagol balam
Alacam canım özelden yaz bana adresi siparis verecemKuzu ya şu c life dan alsan aslında çok iyi olur hiç sorunu olmayanlarda kullanıyor pcolu olanlarda hatta miyom falan olanlar da kullanıyor
Yogun derken asiri degil ama gunluk hayattakinden fazla geldi bana biraz bilemedimBenim akıntım yoğun değil daha az bi kaç gündür car benimde 8 gün sürdü kanama
Oy gönlügüzel mini böcekli cicegim benim dillerine kurban olurum Allah razı olsun insallah bende buralardan mutluluk haberlerimi verecem sizlerde mutluluguma ortak olacaksınız insallah ogüne dek yılmak yok umutsuzluk yok yola devam balammmm cok cok sagol kuzummmmHah o güzel konuşan ağzını yerim seninbak ne de güzel demişsin canım bir doktorla yıkılacak tabiki de değilsin ki doktorlara göre hava hoş konuşurlar ederler boşver sen o doktoru para almak amacı belli ki tüp bebek dediğine göre sen de deseydin doktor bozuntusu pko çok basit bir şey hamile kalmamaya engel olan en son şey millet düşük amh larla yumurta rezervi bitmiş kişiler hamile kalıyor sen mi benim hamile kalıp kalmayacağımın hükmünü veriyorsun!!!!!!!!!!getirmesin söyle beni oraya☹ Her şey takdiri ilahi her şey Allahtan Allah yeter ki ol desin oluverir sen dua et sabret sakın umudunu kaybetme bir gün olacak zamanı değildir sadece geç olsun sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun nanacım canım benim bebikom sen nolur kafaya takıp üzülme Rabbim senin o güzel gönlüne göre versin tez zamanda bebiş nasip etsin hayırlısıyla
TamamdırrAlacam canım özelden yaz bana adresi siparis verecem
Ha o bendede oldu geçen acaba yumurtlamamı ya baksana aynı zamanlarda olmuş garip değilmiYogun derken asiri degil ama gunluk hayattakinden fazla geldi bana biraz bilemedim
Yaa hala devam ediyor nefes alışımı bile bozdu yani, kulağımda kalbimin sesini duyuyorumOlur canım gayet normal benim de oluyordu kalp çarpıntısı baya etkiliyo hayatı ama geçecek hamileliktendir sıcak basması da keza öyle
Tabiki de öyle canımmmmm senin haberini alana kadar ben burdayım sen de sakın bizi bırakıp gitme istemeye devam et duamızı bırakmayacazOy gönlügüzel mini böcekli cicegim benim dillerine kurban olurum Allah razı olsun insallah bende buralardan mutluluk haberlerimi verecem sizlerde mutluluguma ortak olacaksınız insallah ogüne dek yılmak yok umutsuzluk yok yola devam balammmm cok cok sagol kuzummmm❤❤❤
Benim de kalp çarpıntım oluyordu cidden rahatsız edici ama geçiyor Allah yardımcımız olsun canım annelik zor bebikler karnımızdayken başlıyor zorlukYaa hala devam ediyor nefes alışımı bile bozdu yani, kulağımda kalbimin sesini duyuyorumsanki bütün belirtiler bu gece başladı üstüne bi de mide yanmam var uyuyamıyorum
Dualarınız kabul olsun insallah sizlerde iyiki varsınız balam valla ne kadar üzülsemde sizlerin mutluluguna hâla sevinebiliyorum insallah rabbim bu iyi niyetlerimi almasın benden hickimseden herkesi evladına kavustursun sizi bırakıp gitmeyecem insallah kuzumTabiki de öyle canımmmmm senin haberini alana kadar ben burdayım sen de sakın bizi bırakıp gitme istemeye devam et duamızı bırakmayacazsenden de Allah razı olsun birbirimizi görmüyoruz ama ben sizleri çok sevdim gerçekten iyi ki varsınız
NanaaaaaCİCEKLERİM MERHABA
durumum bu sekilde.
Hayırlı yolculuklar balamNanaaaaaben cok utaniyorm
Hep benm bos bogazligim. Umitlendrdim senii . Ama bi an cok umutlnmistm
Ozur dilerim balım. Hakkini hell et nolur.
O okuz doktrlrdan biri de seni bulmus. Hic de inanma. Para avcisi resmen belli etmis kendini hemen. Pco hic de engel deil. Bnm de tanidigim var pco olup da cocuklri olup.
Simdi sole baklm askim ne istiosn bendenilk firsatta gondririm.
Bi saat once yola ciktim ailemle d.bkira dogru . O yuzden simdi yazabildim.
Para için bu işi hemn tüp bebeğe savuran Dr denen mahlukatlar olmaz olsnn o kelimenin ne demek oldgunu en cok ben iyi bilrim ne gençliğine bakarlar ne umutlarına bunları söylerken olmayan bişeyi bile olmş derler para içinnn Şerefiyle namusuyla bize bakan Dr Lar hariç onun için saçmalıklarını dinleme O Allah ki ona hiçbirşey zor değildir AmennaCİCEKLERİM MERHABA
durumum bu sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?