Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nana canım bence hamilelik icin en önemli şey sorunun ne olduğunu bilmek.ona göre illaki çözüm yollari oluyor.Allah daha büyük dert vermesin kuzum.Insallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak❤❤❤

Kızlar ben dün adet oldum ama bu adetim diğer adetlerim gibi değil sadrce siyah akıntı şeklinde oluypr neden acaba duphastondanmı kaynaklıdır

İnsallah balam ben bu dr bozuntusunun koydugu teshislere söylediklerinin hicbirisine ihtimal vermiyorum. Dogru teshis hayat kurtarır ticari teshis degil. Oyüzden emin ellerden gectikten sonra yapılması gerekeni yapar yine hayırları beklemek adına rabbime havale ederim cok tesekkürler cicegim

iyi geceler benim güzel topigimin sakin cicekleri
Bat sat eklettirmek isteyen görünce yazsın

Caniim o dediklerin bende de oldu. Sicak basmasi artk olmuo da . Kalp carpintisi oluo. Bazen artio bazen azalio bende. Gebelikle alakali. Eger cok rahtsz ederse kontrlde dr una sole baklm ne dicek
hazaaall
Tamam fatmişim sabah sabah cok korktum tuvalete gittim peceteye kahverengi leke geldi akıntıya da benziyodu hemen doktora mesaj attim da daha cevap vermedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…