- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Nana canım bence hamilelik icin en önemli şey sorunun ne olduğunu bilmek.ona göre illaki çözüm yollari oluyor.Allah daha büyük dert vermesin kuzum.Insallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak❤❤❤CİCEKLERİM MERHABA
HEPİNİZE AYRI AYRI İLGİNİZ SEVGİNİ GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İCİN COK TESEKKÜR EDİYORUM. ETİKETLEYEMİYORUM SAGOLUNKİ COK KİSİ YAZMIS BU SEKŞLDE DURUMU ÖZET GECMEK İSTİYORUM.
dr iceri girdigim gibi evliligimi adet düzenimi sikayetimi sordu.
Reglin bir gün geldigini devamı gelmedigini ve beta hcg yaptırmak istedigimi söyledim.
Birde kist olusmasından korkuyorum diyede belirttim. Ultrasona aldı beni öyle tatlı konusup acı seyler söylediki anlatamam tavrını.
Evet bak görüyormusun gri yerler polikistik over iki yumurtalıgındada var o her evet dedikce salakca bir heyecanlandım bebek kesemi gösterecek diye
Baktım kist diyo pko diyo tüylenme yapar guatrı etkiler adet düzensizligi yapar cocuk olusumunu engeller kısırlık yapar dedi düzenimi sordu her ay gününde geldigini bir iki gün en fazla oynadıgını söyledim. Rahmin kücük gözüküyor dedi birkac ay önce bu hastanedeki diger doktor rahmimin cok güzel göründügünü söylemisti tertemiz diyodu dedim hormon testlerimde temizdi yumurtalıklarımda temizdi kist gitmisti hocam dedim. Kistler kadınlarda ana karnındayken olusur ölene dek gitmez cocuk olmasınıda engeller iki yumurtalıgınında etrafında var bak görüyormusun dedi görmüyordum bakıyordum sadece. Betanı bi alalım birgünü adet olarak sayamayız ben cocuk oldugunu sanmıyorum yinede alalım tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum dedi. 1saat sonuc icin beklerken cocugun olmadıgını zaten biliyordum. cocugum olmayacak düsüncesi beni Cok kahretti hastanede oturdum agladım o bir saat gecmedisagolsun lorikoma bilgi verdim buradan paylasmıs sayesinde dualar aldım onada gitsin hepsi sonucta nefigatifi görüncede hic sasırmadım odasına gittim adet söktürücü verdi. Ücüncü günü gel hormonlarınada bir bakalım dedi icimden asla sana gelmem diyerek cıktım icerden.
durumum bu sekilde.
Arastırmaya gitmek istiyorum fakar randevu henüz alamadım yogundu.
tekrar tesekkür ederim umutlarınız duaların icin cok sagolun
ve simdi daha iyiyim bir doktorun lafına bakıp hayatımı kahredemem tabiki cocuktan önce kocam en buyuk sorumlulugum
insallah hepimiz yürekten calısan doktorlara denk geliriz amin
Maşallah cnmEvet kuzum benim kendimi ve eşimi ifşa ettimdedim saklanacak ne var
1 buçuk yıl oldu evleneneli bir senedir falan istiyoruz canımNe kadar istiyosunki kuzum
İnsallah balam ben bu dr bozuntusunun koydugu teshislere söylediklerinin hicbirisine ihtimal vermiyorum. Dogru teshis hayat kurtarır ticari teshis degil. Oyüzden emin ellerden gectikten sonra yapılması gerekeni yapar yine hayırları beklemek adına rabbime havale ederimNana canım bence hamilelik icin en önemli şey sorunun ne olduğunu bilmek.ona göre illaki çözüm yollari oluyor.Allah daha büyük dert vermesin kuzum.Insallah bu uzun bekleyişin sonu çok güzel olacak❤❤❤
Siz ekli degilmiydinizEvet kuzum benim kendimi ve eşimi ifşa ettimdedim saklanacak ne var
iyi geceler benim güzel topigimin sakin cicekleriGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@Yildem bat 20
@Flower_seda bat 23
@Dostumdostum bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
@Loriklorik bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
N Nana Ana bat 16
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@Ahenfatma bat 22
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
hazaaall sat 15 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Yok kuzum lorik zekta birde Fatma var bendeSiz ekli degilmiydiniz
Hayret eslem nasıl yok fikir ondan cıkmamısmıydıYok kuzum lorik zekta birde Fatma var bende
İnşallah başarılı olur sonuçevet ama benim onlar dışında.paı geni 4g4g yani homozigot.bana iğne başlarız hemen dedi doktor.cunku hcg yükseliyor ama kese oluşamadan sonlaniyor hep aynı
Sat 5 kasım bat 30 kasımiyi geceler benim güzel topigimin sakin cicekleri
Bat sat eklettirmek isteyen görünce yazsın
Sat 20 Ekimiyi geceler benim güzel topigimin sakin cicekleri
Bnden çıkan fikir neymiş kızHayret eslem nasıl yok fikir ondan cıkmamısmıydı
Bat 3 bebeğimiyi geceler benim güzel topigimin sakin cicekleri
Eslemcim bi aralar kaybolmuştu o yüzden ekleşemedikHayret eslem nasıl yok fikir ondan cıkmamısmıydı
Canım başlarda instangrmdn takipleşme fikrinden bahsettiBnden çıkan fikir neymiş kız
Tamam fatmişim sabah sabah cok korktum tuvalete gittim peceteye kahverengi leke geldi akıntıya da benziyodu hemen doktora mesaj attim da daha cevap vermediCaniim o dediklerin bende de oldu. Sicak basmasi artk olmuo da . Kalp carpintisi oluo. Bazen artio bazen azalio bende. Gebelikle alakali. Eger cok rahtsz ederse kontrlde dr una sole baklm ne dicek
hazaaall
Rabbim bebişlerimizi korusun da biz katlanırızBenim d
Benim de kalp çarpıntım oluyordu cidden rahatsız edici ama geçiyor Allah yardımcımız olsun canım annelik zor bebikler karnımızdayken başlıyor zorluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?