- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yok kizzKız allah seniLH de nasıl böyle çıktı yumurtlama dönemi mi
Haaa öylemiiii inşallah onuda görücezYok kizzcatlatma ignesinin icinde beta hcg hormonu var vr 10 gun surer etkisi daha catlatma ignesini vurulali 6. Bugun
Direk cikti ya ne heyecanli biseymis meretHaaa öylemiiii inşallah onuda görücez
Dimi ya keşek gerçekte de onu yaşasakDirek cikti ya ne heyecanli biseymis meret1 dakika bile beklemedi
HCG olanını da görürüz insAllah canımEki Görüntüle 2558124
H
A
M
I
L
E
Y
I
M
Boyle boyle zafere adim adimAHAHAHA SIYIRDIM LH TESTI HEYECANA GEREK TEBRIK ETMENIZE HIC GEREK YOK EVET HAMILE KALMAK ICIN HICBIRSEY YAPMADIM
Görünce tam çığlık atacaktım kiii alttaki mesajını okudumEki Görüntüle 2558124
H
A
M
I
L
E
Y
I
M
Boyle boyle zafere adim adimAHAHAHA SIYIRDIM LH TESTI HEYECANA GEREK TEBRIK ETMENIZE HIC GEREK YOK EVET HAMILE KALMAK ICIN HICBIRSEY YAPMADIM
Kesildi şimdi ay ne kadar korktum daha da hareket etmem fitili koyduğumdan beri yatıyorumCanım o zaman dinlen birşey yapma canım aman dikkat et yaa
Allahin izni ile o gubleride görücez kiz uzulmeDimi ya keşek gerçekte de onu yaşasak
InnnsalllahhhHCG olanını da görürüz insAllah canım
Ahahahahah ayyy vallaha ben de gorunce gozlerim parladi kalbim pirpirlandi sanko gercekmis gibiGörünce tam çığlık atacaktım kiii alttaki mesajını okudum
Allahin izni ile o gubleride görücez kiz uzulme
Innnsalllahhhanlik heyecan yasadim . arada boylr extremlere yapicam kendime mutluluk hormonu salgiyim iizziiyyycüük
Ahahahahah ayyy vallaha ben de gorunce gozlerim parladi kalbim pirpirlandi sanko gercekmis gibi
Lh de de oluyor gebelik tespitiLh de koyu görünce bende heyecamlaniyordum
Evet bende lh testinden suphelnip yapmistim ya HCGLh de de oluyor gebelik tespiti
Bakalim bi zamanim gelmeden goriyim de arada bakip seviniyim kalbime indiriyimEvet bende lh testinden suphelnip yapmistim ya HCG
Aynen canım Allahım korusun inşallah dikkat et sen her ihtimale karşıKesildi şimdi ay ne kadar korktum daha da hareket etmem fitili koyduğumdan beri yatıyorumAllah korusun herkesin bebişleriniii
Aynen canım görücez ben inanıyorummmmAllahin izni ile o gubleride görücez kiz uzulme
Innnsalllahhhanlik heyecan yasadim . arada boylr extremlere yapicam kendime mutluluk hormonu salgiyim iizziiyyycüük
Ahahahahah ayyy vallaha ben de gorunce gozlerim parladi kalbim pirpirlandi sanko gercekmis gibi
Aynen oluyorr ben haftaya başlarım yapmayaLh de de oluyor gebelik tespiti
Son testimdi bu da zaten benimAynen oluyorr ben haftaya başlarım yapmaya
Hadi yaaa fazla olmasın bosver oldukça yapasımız geliyorSon testimdi bu da zaten benimteee 3 ay oncekilerden iki uc tsne kalmisti
Haftada 1 tane kullansan yeterHadi yaaa fazla olmasın bosver oldukça yapasımız geliyorbenimde 4 tane lh testi kaldı idareli kullanam
İnşallah yakında gebelik testini atarsin heyecandan deliririzzzAllahin izni ile o gubleride görücez kiz uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?