Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimi ya keşek gerçekte de onu yaşasak
Allahin izni ile o gubleride görücez kiz uzulme
HCG olanını da görürüz insAllah canım
Innnsalllahhh anlik heyecan yasadim . arada boylr extremlere yapicam kendime mutluluk hormonu salgiyim iizziiyyycüük
Görünce tam çığlık atacaktım kiii alttaki mesajını okudum
Ahahahahah ayyy vallaha ben de gorunce gozlerim parladi kalbim pirpirlandi sanko gercekmis gibi

Lh de koyu görünce bende heyecamlaniyordum

N Nana Ana kuzum benim balım benim hiç üzülme Rabbim ol dediği zaman olacak pco çok da korkulacak bir durum değil ki benim arkadaşım kendisi ağır pco idi yani ilaç olmazsa hiç ama hiç regl olmuyordu doktorlar o kadar korkuttu ki çocuğu olmayacak hatta tüp bebek bile olmaz diye korkusu vardı. Sonra tedavi için gittiklerinde eşinde de azospermi çıktı ameliyat oldu ve tüp bebeğe hiç bir şeye gerek kalmadan o kadar ağır pco olmasına rağmen hamile kaldı ve bir kızı var şimdi. Rabbim ol deyince Doktorlar ne derse desin çok da önemli değil. Senin ağır değil hafif en azından düzenli regl in var hep olumlu düşün akşam hep beynine olumlu düşünceler ileterek iyi inşallah Rabbim bu beklemelerinin mükâfatını verecek ve çok çok mükemmel bir anne olacaksın yüreği güzel insan sen üzme kendini

Aynen canım görücez ben inanıyorummmm

İnşallah yakında gebelik testini atarsin heyecandan deliririzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…