Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende olmadı bir sorayım ona göre mi alsam bana en son önerdi doktor folbiolu onu kullanmıstım bıraktım sonra şimdilik onu kullanırım doktora gidene kadar
Ya bana da hep doktor önermişti en son özelde gittiğim doktor vermişti hatta tedavi görürken şimdi devletteki doktor başka yazdı kime guvencez bilemedm

Nasil gidiyoe gebelik
İyi gidiyor cnm öyle belirgin bişey yok henüz sadece hiç bı iş yapmayı cnm istemiyor ev kalk gidelim diyor ama hiç halim yok iş yapmaya oturdm kaldım karın ağrım var bı ...
Sen nasılsın 10 gün kaldı hayırlısyla insAllah sende pozitifi görürsun

Insallah vallaha dun sol kasigimdan gogus altina dogru bi sizinti girdi cok fenaydi . Onun disinda hicbir belirtim yok dinleniyorum bizim evde kalk temizle diyoe ama makin atamadim üstten tozunu aldim sadece

Insallah vallaha dun sol kasigimdan gogus altina dogru bi sizinti girdi cok fenaydi . Onun disinda hicbir belirtim yok dinleniyorum bizim evde kalk temizle diyoe ama makin atamadim üstten tozunu aldim sadece
hayır olsun insAllah canım dinlen boşver yüzden toparlamak yeter bende öyle yapacam şimdi bı buçuk sene gözüne baktım bebiş için hiç toraman kendimi
mrb cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…