- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Evet cnm sağlık ocağındaki doktor o bitsin devletin karşıladığndan devam edersin dediNe kadar pahalı
Canım hastanedeyim zaten ben bekliyorum buradaSayfaya düşmesi geç olabilir, direk telefonla arayabilirsin
Bende olmadı bir sorayım ona göre mi alsam bana en son önerdi doktor folbiolu onu kullanmıstım bıraktım sonra şimdilik onu kullanırım doktora gidene kadarEvet cnm sağlık ocağındaki doktor o bitsin devletin karşıladığndan devam edersin dedi
Canım yaptım çizgi var testte kan verdim şimdi benAyy hadi inşallah.ne zaman test yapacaksın
Ya bana da hep doktor önermişti en son özelde gittiğim doktor vermişti hatta tedavi görürken şimdi devletteki doktor başka yazdı kime guvencez bilemedmBende olmadı bir sorayım ona göre mi alsam bana en son önerdi doktor folbiolu onu kullanmıstım bıraktım sonra şimdilik onu kullanırım doktora gidene kadar
Aynen canım belli bir ilaç vardır herkese onu önerseler sıkıntı olmıcak her doktor farklı söylüyorYa bana da hep doktor önermişti en son özelde gittiğim doktor vermişti hatta tedavi görürken şimdi devletteki doktor başka yazdı kime guvencez bilemedm
Bana da devlete gittim folibol verdi ozere gittim inofolic combi verdi ve inofolic olan 80 kusur durAynen canım belli bir ilaç vardır herkese onu önerseler sıkıntı olmıcak her doktor farklı söylüyor
aynen öyle cnmAynen canım belli bir ilaç vardır herkese onu önerseler sıkıntı olmıcak her doktor farklı söylüyor
İnofoligi bı sene önce 55 e almıştım şimdi dediğin fiyattır kesin sağlık olsun ne diyelimBana da devlete gittim folibol verdi ozere gittim inofolic combi verdi ve inofolic olan 80 kusur dur
Nasil gidiyoe gebelikaynen öyle cnm
İnofoligi bı sene önce 55 e almıştım şimdi dediğin fiyattır kesin sağlık olsun ne diyelim
İyi gidiyor cnm öyle belirgin bişey yok henüz sadece hiç bı iş yapmayı cnm istemiyor ev kalk gidelim diyor ama hiç halim yok iş yapmaya oturdm kaldım karın ağrım var bı ...Nasil gidiyoe gebelik
Sayfaya bakıyorum diyince gitmissindir diye düşündüm:)Canım hastanedeyim zaten ben bekliyorum burada
Insallah vallaha dun sol kasigimdan gogus altina dogru bi sizinti girdi cok fenaydi . Onun disinda hicbir belirtim yok dinleniyorumİyi gidiyor cnm öyle belirgin bişey yok henüz sadece hiç bı iş yapmayı cnm istemiyor ev kalk gidelim diyor ama hiç halim yok iş yapmaya oturdm kaldım karın ağrım var bı ...
Sen nasılsın 10 gün kaldı hayırlısyla insAllah sende pozitifi görürsun
Baya pahalı ya ben aile hekimime sorcam canımBana da devlete gittim folibol verdi ozere gittim inofolic combi verdi ve inofolic olan 80 kusur dur
Yok canım hastanedeyimSayfaya bakıyorum diyince gitmissindir diye düşündüm:)
hayır olsun insAllah canımInsallah vallaha dun sol kasigimdan gogus altina dogru bi sizinti girdi cok fenaydi . Onun disinda hicbir belirtim yok dinleniyorumbizim evde kalk temizle diyoe ama makin atamadim üstten tozunu aldim sadece
mrb cnm
sonu güzel olsun bekleyelim canım önemli değilCanım daha var çıkmasına bende çatlıyorum ama mecbur beklicem
Miriiibbbaaaaağğg iyiyimmm anneeemm sen naassiiinnn eyin insallahlorik kız nasılsın?
Aaaaaaa canimmmmmm yaaa çok güzel cikmisssss cok nett yaaaa çok guzeeeeel hemen kan verrr❤❤Kızlaaaaar silik dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?