- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İşte insan korkuyor demekki ya varsa diyeBisey olursa zaten kocamin dilinden düşmemdun sol yumurtligimin acidigini soyledim .soylenmeye basliyor beyim sanki ben istemiyorum ya okuz :)
Kaç günün var canımSağol canım ben de 5 6 gün kala test yapicam inşallah
Catlatma ignesinde hamilelik hormonu varmis 10 gunde ancs etkisini kaybedermisYanıltıyormuş gibi hissediyorum ve de galiba heyecanlanmak istemiyorum. Bir kere yaşadım çünkü hcg çok yüksek çıktı ama meğer çatlatma iğnesindenmiş doktorum bana bunu söylememişti. O zaman bi çakıldık şimdi biraz temkinliyim
Ben de korkuyorum ondan daha cok istiyorum ama sakinan goze cop batarİşte insan korkuyor demekki ya varsa diye
Bn anca ruyada gorurum o hamileligiHosgdiinn kkizz ozlettin kendini ❤❤hayirli olsun yeni eviniz insallah gule gule oturun hayirli haberlerini aliriz en yakin zamanda kendini eve verirken bi bakmissin hamilesin❤
Ana bu 3. Asilamami yoksa 1 ay arami verdin ?Benim erken oldu adetim . 13 gunde oldum ondan sonraki ayda 4 gun gecikti. Bu ay bilmiyorum ne olucak
Ciksin da hayirlisi ile insallahdun sana demistim bi 9 ay 10 gun ped yuzu gormeee insallah diye
Ben de mi gitsem ya yine sonucum cikana kadarBn anca ruyada gorurum o hamileligits ederm cnm bnm bnde hepinizi özledim bi guncuk geldim gitcem yine sonucum belli olana kadar umarim mujdeli hberimiz olur
Aynen öyle canım rahat olucaksın aslında en güzeliBen de korkuyorum ondan daha cok istiyorum ama sakinan goze cop batarcokta takilmamak gerek
1 ay ara verdik o ay 4 gun gecikmem oldu . Bu 2. AsilamamAna bu 3. Asilamami yoksa 1 ay arami verdin ?
Ayyy bi gun geldim guzl hber alcam herhaldeKızlar daha da belirgin olmuş
Ya hayırrrBen de mi gitsem ya yine sonucum cikana kadar
Ben oyleyim de eşcegizim oyle degilAynen öyle canım rahat olucaksın aslında en güzeli
Aynen canım sanada nasip etsin allahımAyyy bi gun geldim guzl hber alcam herhalde
Ağla cikoYa hayırrr
Hadi yaaa bosver sen duyma o zaman onuBen oyleyim de eşcegizim oyle degilkarnim zaten ignelerden hormonlaedan 5 aylik gibi duruyor
geçen ay benimki de baya söylenmişti adet olunca falan bu ay testi yaptm direk aman dur onu yapma bunu alma Demeler basladiBisey olursa zaten kocamin dilinden düşmemdun sol yumurtligimin acidigini soyledim .soylenmeye basliyor beyim sanki ben istemiyorum ya okuz :)
taşımıyorm cnm ev işi bile haftada bı anca yapıyorum cnm istemiyor şimdi başladım dinlene dinlene yapıyorumKız tasıma ağır falan ben daha ellemem valla şu riskli dönem bir geçsinde
Yuh ya nasıl doktorlar var insan bı söyler insanı boşa umitlenmesini sağlıyorlar bu ay tedavi gördün mü cnm normal mi deniyorsnzYanıltıyormuş gibi hissediyorum ve de galiba heyecanlanmak istemiyorum. Bir kere yaşadım çünkü hcg çok yüksek çıktı ama meğer çatlatma iğnesindenmiş doktorum bana bunu söylememişti. O zaman bi çakıldık şimdi biraz temkinliyim
Ağlatma beniiiiii kızAğla cikogitmiyom gitmiyom tamam annneemmm aglama
1 ay olacak kontrol zamanı gelsin haber ederimFarkettimmnasil gidiyor bebis ne alemde
B3nce deHadi yaaa bosver sen duyma o zaman onu
Aynen canım dinlen bol bolgeçen ay benimki de baya söylenmişti adet olunca falan bu ay testi yaptm direk aman dur onu yapma bunu alma Demeler basladi
taşımıyorm cnm ev işi bile haftada bı anca yapıyorum cnm istemiyor şimdi başladım dinlene dinlene yapıyorum
Yuh ya nasıl doktorlar var insan bı söyler insanı boşa umitlenmesini sağlıyorlar bu ay tedavi gördün mü cnm normal mi deniyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?