Yani markalara göre değişiyor mu acaba bu.bilemedim yine çok umitlenmiyim deKuzum testlerde 10 dkdan sonra geçersiz yazıyor ama böyle geç çıkıp hamike olan çok kişi var mesela benim testlerimde sonradan hiç çizgi çıkmaz onun için umitlendirmek istemem ama bnce tekrarlamalısın
Saatine bakma bence. Cunku benm gebe kaldgim ay ilk yaptgim test 5 6 gun kalaydi. Onu saklamistm. Tee kac gun sonra baktm coooook silik bisey vardi. Kuruma cizgisi deilse vardircanım çekerim de var yani pembe çizgi net belli silik.ama bu geçersiz oluyor sanirsam 4 saat olmuş
Evet ne zaman çıktı bilmiyorum.eve gelince yaptım 10 15 dk gözümü ayirmadim.ama içini de açtım daha iyi görürüm diye.geri kapattım.belki test manyak oldu bendenBilmiyorumkş ne zaman çıktı bilmiyoruzkş ama
En iyisş sabahı bekle cnm inşallah bebişin seninledir bikaç saat daha sabır sonu güzel olsunYani markalara göre değişiyor mu acaba bu.bilemedim yine çok umitlenmiyim de
Anladım canım muane ücreti nasıl orda pekiHic mi tahminde bulunamdi drun.
Saoalsn yavrm. Rabbim guzl yureginzin hatrina her seyin en iisjni nasip etsin size
Cnmcim ben devlete gittim ilk baslarda. Dr sadi konuk bahcelievlerdekine . Makineleri cok eskiydi keseyi bile zor gordu. Ama dr lari iiydi yani. 2 3 doktra gittm ayni hemen hemen hepsi.
Ozele gittim bi kere de nisa hastanesine. Orasi da iiydi. Dogum ucretlri uygn olursa orda yapmyi dusunuuorm
Senin amh kac?Benim normal adet tarihim cuma gunu
Kadin dogumcuya gidiyorsun durumunu anlatiyorsun sonra tahlil falan istiyor hem senden hem esinden sonra doktor yonlendiriyor ama adetli gitmen gerekiyor 2. Gunu ki alttan yumurta durumuna bakiyor. Benim amh dusuk
Alla alla bence sen tekrarla testi yaaa kafan karısmasınEvet ne zaman çıktı bilmiyorum.eve gelince yaptım 10 15 dk gözümü ayirmadim.ama içini de açtım daha iyi görürüm diye.geri kapattım.belki test manyak oldu bendenondan da çıkmış olabilir
90 tl cnm.Anladım canım muane ücreti nasıl orda peki
Her yerde hemen hemen aynı sanırım90 tl cnm.
Ayy valla mi olabilir mı acaba böyle bir şey.insallah Fatma yaaaSaatine bakma bence. Cunku benm gebe kaldgim ay ilk yaptgim test 5 6 gun kalaydi. Onu saklamistm. Tee kac gun sonra baktm coooook silik bisey vardi. Kuruma cizgisi deilse vardir
Ay canım ben geçersiz diye biliyorum normalde ama bilemedim kiCanım bende dün ve önceki gün birgebeningunlugunden aldığım testlerle yapmıştım 10 dk bekledim bisi çıkmadı 1 saat sonra baktım ikisine de ikiside aynı 2.silik pembe çizgi oluşmuş. Fotoda yukleyemiyorum ben. Reglime 4 gün var. Geçersiz mi yoksa bebek varmi bilemedim
Evet bi tane daha vardı.onu da çarşamba adet günü yaparım dediydim.bilemedim şimdi sabah mı yapsam.esim artık eczaneye girmekten utaniyor her ay her ayFazla testin var mi sabah da yapsan ?fikoss
0.91 di en son 3 ay onceSenin amh kac?
Benimki 2 cikti doktor normal diyor ama bilemiyrum
Bilmiorm ki cnm. Sadece o ozele gittm. O da kalp atisini devltte dogru duzgun duymdilr diye gittim.Her yerde hemen hemen aynı sanırım
Valla sennki bariz gorunuo. Sanki kuruma olsa bu kdr belli olmaz. Insllh gerck cizgidir.Ayy valla mi olabilir mı acaba böyle bir şey.insallah Fatma yaaa
Yap gitsin kiizEvet bi tane daha vardı.onu da çarşamba adet günü yaparım dediydim.bilemedim şimdi sabah mı yapsam.esim artık eczaneye girmekten utaniyor her ay her ay
Evet yarın sabah erken yaparım belki yineAlla alla bence sen tekrarla testi yaaa kafan karısmasın
Öyle canım senin ne derdin var bebegin nasıl iyimisiniz cok ihmal ettim sizleri afferin ciceklerim
YAptiran ya da duyan yokmu kizlaarMerhaba kizlar bu gün doktora gittim post coital test yapacaklarmiw yaptiran varmi aranızda
Diger adı da şuvarsky test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?