Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında doğru diyosun kuzu belkidebi sebepten ötürü oldu kim bilir sende pıhtılaşmamı çıktı bitek

Kızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Ay ben gördüm yaa çok silik ama görünüyo

Kızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Canım bende dün ve önceki gün birgebeningunlugunden aldığım testlerle yapmıştım 10 dk bekledim bisi çıkmadı 1 saat sonra baktım ikisine de ikiside aynı 2.silik pembe çizgi oluşmuş. Fotoda yukleyemiyorum ben. Reglime 4 gün var. Geçersiz mi yoksa bebek varmi bilemedim

Ben de iyiyim canım herşey yolunda Allah'a şükür, cinsiyetini öğreneye giytim ama net degl dedi herhalde ayrıntılı olan ultrasona kadr gostermeyecek bizimkisi
Hic mi tahminde bulunamdi drun.
Biz takvimi görünce daha mutlu oluyoruz hiç öyle düşünme ♥
Saoalsn yavrm. Rabbim guzl yureginzin hatrina her seyin en iisjni nasip etsin size
İstanbulda yaşayan kızlarımız ilk doktor randevusu için doktor arıyorum ya avrupa yakasında bildiğiniz bir doktor varmı?
Cnmcim ben devlete gittim ilk baslarda. Dr sadi konuk bahcelievlerdekine . Makineleri cok eskiydi keseyi bile zor gordu. Ama dr lari iiydi yani. 2 3 doktra gittm ayni hemen hemen hepsi.
Ozele gittim bi kere de nisa hastanesine. Orasi da iiydi. Dogum ucretlri uygn olursa orda yapmyi dusunuuorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…