- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Pembe gibi gözüküyor cnm ama tabi çok geç çıktığı için geçersiz benceKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Ben de iyiyim canım herşey yolunda Allah'a şükür, cinsiyetini öğreneye giytim ama net degl dedi herhalde ayrıntılı olan ultrasona kadr gostermeyecek bizimkisiInsllh cnm saoalsn. Sende durumlr nasil.
Biz takvimi görünce daha mutlu oluyoruz hiç öyle düşünmeGebertirim seni . Geliom bak haftya zaten. Bulruum senii
Yaaaww anooooowwww dur heleee tmm lee
Oyyy seniii de yesinleervalla cok ciddiydim silince .
Aslında doğru diyosun kuzu belkidebi sebepten ötürü oldu kim bilir sende pıhtılaşmamı çıktı bitekCanım inşallah sen 2. kez yazamazsin.2. şu sağlıkla olan çok kişi var.ben de 2. de olmaz sanmıştım ama oldu işte malesef.normalde 3 diyorlar..allahtan 3 uncuyu beklemeden test yaptırdım.ama şimdi olsa birincide yaptirirdim testi.kendimi garantiye alırdım.
Çizgi pembe cnm sabah tekrarla benceKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Ay ben gördüm yaa çok silik ama görünüyoKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Canım teşekkürlerC life diye instagramda bi sayfa canım
Var bi çizgi ama pembemsi miKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Canım bende dün ve önceki gün birgebeningunlugunden aldığım testlerle yapmıştım 10 dk bekledim bisi çıkmadı 1 saat sonra baktım ikisine de ikiside aynı 2.silik pembe çizgi oluşmuş. Fotoda yukleyemiyorum ben. Reglime 4 gün var. Geçersiz mi yoksa bebek varmi bilemedimKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Evet canım düşük düzeyde çıktı bende.ilki normal karşılanıyor genelde canım.ama ihtimal de var o ayrıAslında doğru diyosun kuzu belkidebi sebepten ötürü oldu kim bilir sende pıhtılaşmamı çıktı bitek
Evet de 4 saat sonra çıktı geçersiz galibaVar bi çizgi ama pembemsi mi
Canım ilk 15 dk bembeyazdiAy ben gördüm yaa çok silik ama görünüyo
4 saat sonra geçerli oluyor mu canimÇizgi pembe cnm sabah tekrarla bence
Bilmiyorumkş ne zaman çıktı bilmiyoruzkş amaEvet de 4 saat sonra çıktı geçersiz galiba
Ben de öyle düşündüm canım ama böyle görmek bile mutlu etti vallaPembe gibi gözüküyor cnm ama tabi çok geç çıktığı için geçersiz bence
canım çekerim de var yani pembe çizgi net belli silik.ama bu geçersiz oluyor sanirsam 4 saat olmuşBiraz daha net ceker misin cnm
Kuzum testlerde 10 dkdan sonra geçersiz yazıyor ama böyle geç çıkıp hamike olan çok kişi var mesela benim testlerimde sonradan hiç çizgi çıkmaz onun için umitlendirmek istemem ama bnce tekrarlamalısın4 saat sonra geçerli oluyor mu canim
Hic mi tahminde bulunamdi drun.Ben de iyiyim canım herşey yolunda Allah'a şükür, cinsiyetini öğreneye giytim ama net degl dedi herhalde ayrıntılı olan ultrasona kadr gostermeyecek bizimkisi
Saoalsn yavrm. Rabbim guzl yureginzin hatrina her seyin en iisjni nasip etsin sizeBiz takvimi görünce daha mutlu oluyoruz hiç öyle düşünme ♥
Cnmcim ben devlete gittim ilk baslarda. Dr sadi konuk bahcelievlerdekine . Makineleri cok eskiydi keseyi bile zor gordu. Ama dr lari iiydi yani. 2 3 doktra gittm ayni hemen hemen hepsi.İstanbulda yaşayan kızlarımız ilk doktor randevusu için doktor arıyorum ya avrupa yakasında bildiğiniz bir doktor varmı?
Evet pembePembe gibi mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?