Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolasn tatlm. Ole dusunmediklrini ben de biliorm tabiki. Valla ole dusunmedim. Ddgim gibi ben de uzuldm olmsz olnca. Kendim kotu oldm ondan

Saolasn tatlm. Ole dusunmediklrini ben de biliorm tabiki. Valla ole dusunmedim. Ddgim gibi ben de uzuldm olmsz olnca. Kendim kotu oldm ondan
Ya senin ponçikliğini yerim yap kız şu takvimi üzülmüyoz valla

Bana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsiniz

Ne didin seeennn

Kizzz sen bizi beklersen ooohhhooooooo
Gebertirim seni . Geliom bak haftya zaten. Bulruum senii
Ben diyecegimi dedim. Yapıyormusun yapmıyormusun cıkmam lazım seni bekliyorum.
Yaaaww anooooowwww dur heleee tmm lee
Ya senin ponçikliğini yerim yap kız şu takvimi üzülmüyoz valla
Oyyy seniii de yesinleer valla cok ciddiydim silince .

Gebertirim seni . Geliom bak haftya zaten. Bulruum senii

Yaaaww anooooowwww dur heleee tmm lee

Oyyy seniii de yesinleer valla cok ciddiydim silince .
Ne beklettin hadi ya birdaha böyle sacmasapan ürünler duymak istemiyorum
bende böyle olacam diye imreniyorum biz umut oluyor kıskandıgımızı düsünüyorsanız hic yapmayın tabio ayrı

Ne beklettin hadi ya birdaha böyle sacmasapan ürünler duymak istemiyorum
bende böyle olacam diye imreniyorum biz umut oluyor kıskandıgımızı düsünüyorsanız hic yapmayın tabio ayrı
Kiz yemin ederm ki ole bisey dusundgunuzu dusunmedim. Sen bole dusuncce sinrilniorm bak.. tm yapiorm.

Hepimiz üzülüyoruz ama sen böyle yaparsan hepimiz kötü hissederiz topluca kaldıralım öyleyse kendi adıma hep takvimi gördükce hoşuma gidiyordu bı gün bende yapicam umuduyla bekliyordm

Hmm yani önlem için 2. Kez aynı şeyi mi yaşicaz Allah korusun
Canım inşallah sen 2. kez yazamazsin.2. şu sağlıkla olan çok kişi var.ben de 2. de olmaz sanmıştım ama oldu işte malesef.normalde 3 diyorlar..allahtan 3 uncuyu beklemeden test yaptırdım.ama şimdi olsa birincide yaptirirdim testi.kendimi garantiye alırdım.

Hepimiz üzülüyoruz ama sen böyle yaparsan hepimiz kötü hissederiz topluca kaldıralım öyleyse kendi adıma hep takvimi gördükce hoşuma gidiyordu bı gün bende yapicam umuduyla bekliyordm
❤❤❤
Yok yok siz yapmyn.
Ben bole seylre biraz fazla takiliorm.
Hep duamdalar. Insllh onlr da tadacaklr
Ac kalacak senin yüzünden kocam birdaha sakın bebegim byeee
Aman haa koca ihmale gelmez yavrm. Grsrz

Cok iyi geldiniz
Hepimizin baska baska dertleri var N Nana Ana kurban olduğum Allah dermanını da verir aynı zamanda konuşmak bana da çok iyi geliyo hep mutlu ve iyi şeyler konusamasak bile dertlerimizin paylaşınca azaldığına inanıyorum.
❤❤❤
Yok yok siz yapmyn.
Ben bole seylre biraz fazla takiliorm.
Hep duamdalar. Insllh onlr da tadacaklr

Aman haa koca ihmale gelmez yavrm. Grsrz
@FatmaKTL Aminn dualar kabul olur inşallah.

Insllh cnm saoalsn. Sende durumlr nasil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…