Kıskandın iste itiraf et sende kurtul bendeYok anam anlamiyem
Aslllaaa kuru iftiraKıskandın iste itiraf et sende kurtul bende
Saolasn tatlm. Ole dusunmediklrini ben de biliorm tabiki. Valla ole dusunmedim. Ddgim gibi ben de uzuldm olmsz olnca. Kendim kotu oldm ondan
Ya senin ponçikliğini yerim yap kız şu takvimi üzülmüyoz vallaSaolasn tatlm. Ole dusunmediklrini ben de biliorm tabiki. Valla ole dusunmedim. Ddgim gibi ben de uzuldm olmsz olnca. Kendim kotu oldm ondan
Tabi tabiAslllaaa kuru iftira
Gebertirim seni . Geliom bak haftya zaten. Bulruum seniiBana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsiniz
Ne didin seeennn
Kizzz sen bizi beklersen ooohhhooooooo
Yaaaww anooooowwww dur heleee tmm leeBen diyecegimi dedim. Yapıyormusun yapmıyormusun cıkmam lazım seni bekliyorum.
Oyyy seniii de yesinleerYa senin ponçikliğini yerim yap kız şu takvimi üzülmüyoz valla
Bakiyorum morellllleeeeeeerr tavan masallah masallah boyle devam kiiiiiizzzzzTabi tabi
Ne beklettin hadi ya birdaha böyle sacmasapan ürünler duymak istemiyorumGebertirim seni . Geliom bak haftya zaten. Bulruum senii
Yaaaww anooooowwww dur heleee tmm lee
Oyyy seniii de yesinleervalla cok ciddiydim silince .
Kiz yemin ederm ki ole bisey dusundgunuzu dusunmedim. Sen bole dusuncce sinrilniorm bak.. tm yapiorm.Ne beklettin hadi ya birdaha böyle sacmasapan ürünler duymak istemiyorum
bende böyle olacam diye imreniyorum biz umut oluyor kıskandıgımızı düsünüyorsanız hic yapmayın tabio ayrı
Hepimiz üzülüyoruz ama sen böyle yaparsan hepimiz kötü hissederiz topluca kaldıralım öyleyseSaolasn tatlm. Ole dusunmediklrini ben de biliorm tabiki. Valla ole dusunmedim. Ddgim gibi ben de uzuldm olmsz olnca. Kendim kotu oldm ondan
Cok iyi geldinizBakiyorum morellllleeeeeeerr tavan masallah masallah boyle devam kiiiiiizzzzz
Canım inşallah sen 2. kez yazamazsin.2. şu sağlıkla olan çok kişi var.ben de 2. de olmaz sanmıştım ama oldu işte malesef.normalde 3 diyorlar..allahtan 3 uncuyu beklemeden test yaptırdım.ama şimdi olsa birincide yaptirirdim testi.kendimi garantiye alırdım.Hmm yani önlem için 2. Kez aynı şeyi mi yaşicaz Allah korusun
Ac kalacak senin yüzünden kocam birdaha sakın bebegimKiz yemin ederm ki ole bisey dusundgunuzu dusunmedim. Sen bole dusuncce sinrilniorm bak.. tm yapiorm.
❤❤❤Hepimiz üzülüyoruz ama sen böyle yaparsan hepimiz kötü hissederiz topluca kaldıralım öyleysekendi adıma hep takvimi gördükce hoşuma gidiyordu bı gün bende yapicam umuduyla bekliyordm
Aman haa koca ihmale gelmez yavrm. GrsrzAc kalacak senin yüzünden kocam birdaha sakın bebegimbyeee
Hepimizin baska baska dertleri var N Nana Ana kurban olduğum Allah dermanını da verir aynı zamanda konuşmak bana da çok iyi geliyo hep mutlu ve iyi şeyler konusamasak bile dertlerimizin paylaşınca azaldığına inanıyorum.Cok iyi geldiniz
@FatmaKTL Aminn dualar kabul olur inşallah.❤❤❤
Yok yok siz yapmyn.
Ben bole seylre biraz fazla takiliorm.
Hep duamdalar. Insllh onlr da tadacaklr
Aman haa koca ihmale gelmez yavrm. Grsrz
Insllh cnm saoalsn. Sende durumlr nasil.
Pembe gibi miiKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Biraz daha net ceker misin cnmKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?