Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ama eskisi gibi olmuo yaaa. Ilk aylr yine rahatti. Simdi onu daha cok hissediorm diye rahat olamiorm artk. daha karnim bu kadar kucukken zorsa bu isleeerrr
6-7aylık oldugunda tavuk gibi yatacaksın mecbur o bile güzel yaa yattıgın yerden oh

Bebek istiyon o sigaranın elinde ne işi var
Yarın olur da gebe olduğumu öğrenirsem ilk işim on yıldır bulaştığım bu illetten kurtulmak olacak. Kendime sözüm var gebe kaldığımı öğrendiğim an sigara paketimi içen birine vericem. Ama çok duygulandım hayal edince.

İnşâllah gebesindir vesile olur bırakırsın cnm zararlı sonuçta

Lorikin küsmesinden okadar cok bahsettikki kızı ona küstü gelmiyor
O kız buraya geleceklk okkadarrrr L Loriklorik bence çok çılgın bir anne olur bebesi sana msjım anan deli dolu valla bak gel hemen virajı dönmediysen hemen geri gel annene Ah ah şaka maka inşallah olucak olucak işin espirisi bunlar

Halden dustum enerjim bitti simdiden o duracell pil ben sıradan cinko karbon pil

Ben bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabuk
Anaaaa kız ne oldu görünce ağlamışsındır sen nasıl çıkacak bu halıdan diye düşünmüşsündür kesiiiiinnnnnn Bide sigara yakmıl abooovvvv durum vahim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…