Bebek istiyon o sigaranın elinde ne işi varBen bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabuk
6-7aylık oldugunda tavuk gibi yatacaksın mecburAy ama eskisi gibi olmuo yaaa. Ilk aylr yine rahatti. Simdi onu daha cok hissediorm diye rahat olamiorm artk.daha karnim bu kadar kucukken zorsa bu isleeerrr
Cok sıkıcıiii6-7aylık oldugunda tavuk gibi yatacaksın mecburo bile güzel yaa yattıgın yerden oh
Kocaya tarif verirsin saga dön sola dön birde söyle geelCok sıkıcıiiihic heyecan yok
Yarın olur da gebe olduğumu öğrenirsem ilk işim on yıldır bulaştığım bu illetten kurtulmak olacak. Kendime sözüm var gebe kaldığımı öğrendiğim an sigara paketimi içen birine vericem. Ama çok duygulandım hayal edince.Bebek istiyon o sigaranın elinde ne işi var
İnşâllah gebesindir vesile olur bırakırsın cnm zararlı sonuçtaYarın olur da gebe olduğumu öğrenirsem ilk işim on yıldır bulaştığım bu illetten kurtulmak olacak. Kendime sözüm var gebe kaldığımı öğrendiğim an sigara paketimi içen birine vericem. Ama çok duygulandım hayal edince.
Gelmedimi L Loriklorik inO zaman iyi geceler bebisliler ve bebisli adaylari insallah en kisa surede bebis haberleri vericekler hepinizi cok cok optumm Allah rahatlik versin
Çok denedim bırakamadım ama biliyorum ben bebeğim için herşeyimden fedakalrık ederimi sigarayı d abırakırımİnşâllah gebesindir vesile olur bırakırsın cnm zararlı sonuçta
Gelmedi beni birakti buralardaa neyse oynassin kocasiylaaa valla deprem olucak bugun ülkedeGelmedimi L Loriklorik in
O şu an bence kasıklaırnı yokluyo batan iğneler var mı yok mu diye. Onunla bat günümüz aynı bakalım ne olacak rabbim hepimizi sevindirsin inşallahGelmedimi L Loriklorik in
İnşâllah cnm insan bile bile zarar vermez bebeğine inanıyorum bırakabilirsinÇok denedim bırakamadım ama biliyorum ben bebeğim için herşeyimden fedakalrık ederimi sigarayı d abırakırım
Ney kuzumGelmedimi L Loriklorik in
Kocaya tarif verirsin saga dön sola dön birde söyle geel
Insallah bakalim yaO şu an bence kasıklaırnı yokluyo batan iğneler var mı yok mu diye. Onunla bat günümüz aynı bakalım ne olacak rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
O kız buraya geleceklk okkadarrrrLorikin küsmesinden okadar cok bahsettikki kızı ona küstü gelmiyor
Sen oynasmalarda degil miydin yahuNey kuzum
Halden dustum enerjim bitti simdidenO kız buraya geleceklk okkadarrrrL Loriklorik bence çok çılgın bir anne olur bebesi sana msjım anan deli dolu valla bak gel hemen virajı dönmediysen hemen geri gel annene❤❤❤ Ah ah şaka maka inşallah olucak olucak işin espirisi bunlar
Bugün ne tür belirtilerin var canımInsallah bakalim ya
Anaaaa kız ne olduBen bunu okuyunca niye ağladım ayh nadıl duygulandım şu an sigaramı içip ağlıyorum ayh ben çok ketumumdur ağlamam çabuk çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?