Markası neydi yavrumKızlar bu test böyle olmuş ben ilk 10 15 dk baktım sonra bakmadiydim bi daha ama geçersiz demi ?4 saat geçmiş aradan
Yok tüp bebek doktorlarının muayene fiyatları öyle ben bikaç kez özele gittim birinde 50 tl birinde de 85 tl muayene ücreti ödedimBn hic ozele gitmedim pek disarida cikmm zaten bi kola fiyatini bile bilmiodum gecen gune kadar insanlar ne vicdansizmis gun gectikcede hic doymuolar ne yazikki
Ankara zübeyde de hangi doktora gidiyorsunuzÇapa nere bilmiomda bi ay dinlencem bn gitmicem hastaneye ankara zubeyde de redawiye dewam sonra zaten tup bebege onay vermislerdi
Amin kuzum inşallah çok zor maddi manevi göbeğimdeki iğne izleri halen geçmediÖle yazilarini okurken icim acio biliomusun ne hallere gelmis insanlar nys nasip rabbim dusurmesin
Rabbim yardim etsin kuzum ne diyip zorYok tüp bebek doktorlarının muayene fiyatları öyle ben bikaç kez özele gittim birinde 50 tl birinde de 85 tl muayene ücreti ödedim
Didem e gidiorum cnmAnkara zübeyde de hangi doktora gidiyorsunuz
İyi geceler bebeğimNys bn kacar kizlar umarim yarin kirmiziyla dönmem ii geceler
Bende yarın kan vermeye gidicem eğer hamiş değilsem bidahaki ay için aşılama yapmayı düşünüyorum. Ya kafamı kurcalayan bişey dha var bu grupta yazmışlar hsg filmi çekip hamile kalan çok bu hsg filmini bi araştırayım neymiş naısl hamile kalınıyormuş ya aşılama yapıcam ya da hsg filmi çekicemCnm şimdi para biriktirip bnde bülent beye gitmeyi düşünüyorum
Tahmin edebiliorumAmin kuzum inşallah çok zor maddi manevi göbeğimdeki iğne izleri halen geçmedi
Memnun musunuz ilgisi alakası bilgisi nasılDidem e gidiorum cnm
Rabbim sana da hayırlısıyla çektiğin acıların mükafatını verecektir dua et sürekli rabbim ol der ve olur. Rabbim hepimize hayırlısıyla hamileyim haberi vermeyi nasip etsin inşallahAmin kuzum inşallah çok zor maddi manevi göbeğimdeki iğne izleri halen geçmedi
Rahim filmi çekilmedin mi cnmm aşılama öncesi onu yaptır eşin sperm testi versinBende yarın kan vermeye gidicem eğer hamiş değilsem bidahaki ay için aşılama yapmayı düşünüyorum. Ya kafamı kurcalayan bişey dha var bu grupta yazmışlar hsg filmi çekip hamile kalan çok bu hsg filmini bi araştırayım neymiş naısl hamile kalınıyormuş ya aşılama yapıcam ya da hsg filmi çekicem
Amin canım işte kendi çapımızda tedbir almaya çalışıyoruzRabbim yardim etsin kuzum ne diyip zor
Amin kuzum duam hep dilimde zaten Rabbim duyar kabul eder nasip eder inşallahRabbim sana da hayırlısıyla çektiğin acıların mükafatını verecektir dua et sürekli rabbim ol der ve olur. Rabbim hepimize hayırlısıyla hamileyim haberi vermeyi nasip etsin inşallah
Eşimin spermiyogram testi geçen hafta çıktı ama ben hiç hsg filmi çekmedim çok pahalıymış illa çektirmek gerekiyo mu hormon kan testleri yetmiyor muRahim filmi çekilmedin mi cnmm aşılama öncesi onu yaptır eşin sperm testi versin
Tüplerinde tıkanıklık olup olmadıgı anlaşılıyor cnm bu filmle muhakkak gerekli 450 ye çekilmiştimEşimin spermiyogram testi geçen hafta çıktı ama ben hiç hsg filmi çekmedim çok pahalıymış illa çektirmek gerekiyo mu hormon kan testleri yetmiyor mu
Hangi hastanede çekilmiştin canım benim bu hsg filmiyle mi anlaşılıyor sadece çünkü kaç doktoea gittiysem yumurtlalıkların çok canlı dedi hiç hsg çektir tüpleirne bakalım diyen olmadı. Yarın için devlete randevu aldım kan tedti yapıcam hamiş değilsem cuma günü içinde çok iyi bir doktora randevu aldım şimdi muayene ücreti medipolde 70 liraymış valla bizim burda kıytırık hastanede randevu 110 liraTüplerinde tıkanıklık olup olmadıgı anlaşılıyor cnm bu filmle muhakkak gerekli 450 ye çekilmiştim
Tatlı rüyalar balamKızlar bu ara erken uykum geliyor duramıyorum valla ben en iyisi yatıyım hepinize iyi gecelerkendinize cici bakın umutsuzluk yok ❤
Avrupa hospitalda çekildim cnm evet sadece rahim filmi ile anlaşılıyorHangi hastanede çekilmiştin canım benim bu hsg filmiyle mi anlaşılıyor sadece çünkü kaç doktoea gittiysem yumurtlalıkların çok canlı dedi hiç hsg çektir tüpleirne bakalım diyen olmadı. Yarın için devlete randevu aldım kan tedti yapıcam hamiş değilsem cuma günü içinde çok iyi bir doktora randevu aldım şimdi muayene ücreti medipolde 70 liraymış valla bizim burda kıytırık hastanede randevu 110 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?