Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bn hic ozele gitmedim pek disarida cikmm zaten bi kola fiyatini bile bilmiodum gecen gune kadar insanlar ne vicdansizmis gun gectikcede hic doymuolar ne yazikki
Yok tüp bebek doktorlarının muayene fiyatları öyle ben bikaç kez özele gittim birinde 50 tl birinde de 85 tl muayene ücreti ödedim

Cnm şimdi para biriktirip bnde bülent beye gitmeyi düşünüyorum
Bende yarın kan vermeye gidicem eğer hamiş değilsem bidahaki ay için aşılama yapmayı düşünüyorum. Ya kafamı kurcalayan bişey dha var bu grupta yazmışlar hsg filmi çekip hamile kalan çok bu hsg filmini bi araştırayım neymiş naısl hamile kalınıyormuş ya aşılama yapıcam ya da hsg filmi çekicem

Amin kuzum inşallah çok zor maddi manevi göbeğimdeki iğne izleri halen geçmedi
Rabbim sana da hayırlısıyla çektiğin acıların mükafatını verecektir dua et sürekli rabbim ol der ve olur. Rabbim hepimize hayırlısıyla hamileyim haberi vermeyi nasip etsin inşallah

Rahim filmi çekilmedin mi cnmm aşılama öncesi onu yaptır eşin sperm testi versin

Rabbim sana da hayırlısıyla çektiğin acıların mükafatını verecektir dua et sürekli rabbim ol der ve olur. Rabbim hepimize hayırlısıyla hamileyim haberi vermeyi nasip etsin inşallah
Amin kuzum duam hep dilimde zaten Rabbim duyar kabul eder nasip eder inşallah

Rahim filmi çekilmedin mi cnmm aşılama öncesi onu yaptır eşin sperm testi versin
Eşimin spermiyogram testi geçen hafta çıktı ama ben hiç hsg filmi çekmedim çok pahalıymış illa çektirmek gerekiyo mu hormon kan testleri yetmiyor mu

Eşimin spermiyogram testi geçen hafta çıktı ama ben hiç hsg filmi çekmedim çok pahalıymış illa çektirmek gerekiyo mu hormon kan testleri yetmiyor mu
Tüplerinde tıkanıklık olup olmadıgı anlaşılıyor cnm bu filmle muhakkak gerekli 450 ye çekilmiştim

Tüplerinde tıkanıklık olup olmadıgı anlaşılıyor cnm bu filmle muhakkak gerekli 450 ye çekilmiştim
Hangi hastanede çekilmiştin canım benim bu hsg filmiyle mi anlaşılıyor sadece çünkü kaç doktoea gittiysem yumurtlalıkların çok canlı dedi hiç hsg çektir tüpleirne bakalım diyen olmadı. Yarın için devlete randevu aldım kan tedti yapıcam hamiş değilsem cuma günü içinde çok iyi bir doktora randevu aldım şimdi muayene ücreti medipolde 70 liraymış valla bizim burda kıytırık hastanede randevu 110 lira

Avrupa hospitalda çekildim cnm evet sadece rahim filmi ile anlaşılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…