- 20 Mart 2011
- 13.960
- 32.566
- 798
Denicem kız hamile kalırsam duacın olurum valla ne zararı olacakki deniyelim mi @Loriklorikpeki hamile kalıncaya kadar mı taşıcam üzerimde
Ben de deneyeyimDeneyin aynen ben yaptım faydasını gördüm ama inanarak yapınEvet hep üstümde tasıdım ben hamile kalana kadar ilişkide kesin üstünde olucak!
Günaydın bebeğim dene tabi ne kaybederiz kiBen de deneyeyim
Evet canım sağlık olsun napalimValla o kadar test yaptım günler sonra bile hiç çizgi çıkmadı o yüzden bnde heveslendim saglık olsun inşallah gelmez regl
Cuma 30,5 ti. Pazartesi 102 işte. Normal değil mi?Günaydın canım ilki 30 larda mıydı kaç gün arayla bakıldı iyi artmış demi
Üç gün sonrası oluyor kuzum. Cuma öğleden sonraydi ilki. Bu da pazartesi öğleden önce verdiğim.2 gün sonra mı baktırmıştın canım 30dan sonra iyi çıkmış öyleyse
Bence normsl canımCuma 30,5 ti. Pazartesi 102 işte. Normal değil mi?
Canım normal bence değerin yine baktırırsın değerineÜç gün sonrası oluyor kuzum. Cuma öğleden sonraydi ilki. Bu da pazartesi öğleden önce verdiğim.
Sağol canım ya bana da normal geldi ama işte yine de insan acaba diyor. Hemşire de arayınca gayet güzel dedi, gebelik artık kesinleşti dedi. Önümüzdeki haftaya kadın doğuma görün dedi.Bence normsl canım
Evet canım tam orantılı bir artış olmuş .darisi bizlere inşallahCuma 30,5 ti. Pazartesi 102 işte. Normal değil mi?
Aynen canım artmış bende bu haftasonu gidicem artık. Birde sağlık ocagına git ben gittim hamilelik kaydı açtırdım yarında hemogram istediler benden onunla kadın doğuma gidebilirsin dediler send ebi uğra sağlık ocagına bence canımSağol canım ya bana da normal geldi ama işte yine de insan acaba diyor. Hemşire de arayınca gayet güzel dedi, gebelik artık kesinleşti dedi. Önümüzdeki haftaya kadın doğuma görün dedi.
İnşallah canım inşallah sizler de en kısa zamanda alırsınız hayırlı haberi.Evet canım tam orantılı bir artış olmuş .darisi bizlere inşallah
Inşallah canimİnşallah canım inşallah sizler de en kısa zamanda alırsınız hayırlı haberi.
Sağlık ocagina gittim zaten dün ama kayıt açmadılar, hemşire bilgi verdi sadece nasıl beslenmem gerektiği konusunda. Sonuç çıkınca da arayıp bu hafta ya da önümüzdeki hafta için kadın doğuma git muayene ol işte folik asit başlanması lazım dedi. Ben zaten kullanıyorum folbiol. Kalp atışını duyunca da gel bi tekrar konuşalım dedi. Galiba kalp atışı duymadan kayıt yapmıyorlar buradakiler, bilemedim.Aynen canım artmış bende bu haftasonu gidicem artık. Birde sağlık ocagına git ben gittim hamilelik kaydı açtırdım yarında hemogram istediler benden onunla kadın doğuma gidebilirsin dediler send ebi uğra sağlık ocagına bence canım
Kiz adet öncesi bacak uyusur ya sizlar sinir oldumKafana kim oturduBacagına neoldu
Cilginlar gece gece cosmuslarHahaistemsiz ne güldün bebek
İstemli gül malum konular iste
Terbiyesiz kadinlar ya neler konusuolar aaa cok ayipAganigi naganigiiiii
Fattik bizede resmini cek bilibiliyi gorekGunaydin bacolar . Bugun bizim gorus gunumuz oglumlababasi ilk defa insan seklnde gorcek
Hayırlısı olsun canım kısmet bu aya değilmişKızlar benim kan testi 1,00 cıktı negatif maalesef
Anladım canım herkes farklı uyguluyor demekki canım.Sağlık ocagina gittim zaten dün ama kayıt açmadılar, hemşire bilgi verdi sadece nasıl beslenmem gerektiği konusunda. Sonuç çıkınca da arayıp bu hafta ya da önümüzdeki hafta için kadın doğuma git muayene ol işte folik asit başlanması lazım dedi. Ben zaten kullanıyorum folbiol. Kalp atışını duyunca da gel bi tekrar konuşalım dedi. Galiba kalp atışı duymadan kayıt yapmıyorlar buradakiler, bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?