Ben hüsran yasadım sen sevinc yasa insallaaaahhEvet canım senin de öyleydi demi hatırlıyorum.Zaten 1 saat sonra bile yoktu 2 saatte çıktı.Ben umut ediyorum yine de belki geç döllenme diye.Hamile gibi hissettim bu ay hep..Hayirlisi yarın çıkar rengi bu işin
Kız gecti icimden hadi hayırlısı insallahSenmişsin nanamdua edin kızlar kontole gidiyorum minnak kendini gösterirse cinsiyet öğrenicez
Tık yok bebeğim ama test yapmıştım erken gebelik negatif ya akşam yada sabah olurum
İki gün önce yapmamısmıydın canım biraz bekleyelim bakalım gelmediyse ufakta olsa bir umut varTık yok bebeğim ama test yapmıştım erken gebelik negatif ya akşam yada sabah olurum
Evet kuzum ama erken gebelik testiydi neyse aynen umut varda yok kaldık böleİki gün önce yapmamısmıydın canım biraz bekleyelim bakalım gelmediyse ufakta olsa bir umut var
Erken gebelikler pek saglıklı olmuyor diyorlar canım kaset testin varmı elinde bir yap hadi varsaEvet kuzum ama erken gebelik testiydi neyse aynen umut varda yok kaldık böleay sinirlerim bozuluyor arada
Yok ki bebeğim hamile komşularıma bi sorayım hepside peş peşe ikinciye korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldılar şaka gibiErken gebelikler pek saglıklı olmuyor diyorlar canım kaset testin varmı elinde bir yap hadi varsa
Adet olcak gibiyimBen hüsran yasadım sen sevinc yasa insallaaaahh
Evet ben de erken gebelik yapmıştım geçen aylarda negatif.1 gün sonra kaset test çıktı çizgi şaka gibi nasıl erkenseErken gebelik testine guvenip 6 tane ilac kullandim meger hamileymisim %99.8 dogruluk diyodu bide yalan ben 5tl lik kaset testte ogrendim
Erkende cikmayip normal testlerde çıkan bicok kişi okudum cnmEvet kuzum ama erken gebelik testiydi neyse aynen umut varda yok kaldık böleay sinirlerim bozuluyor arada
Sırf dölle dünyaya gelmis onlarYok ki bebeğim hamile komşularıma bi sorayım hepside peş peşe ikinciye korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldılar şaka gibi
Aaaa bende öyle yapmıştım yanılma payı oluyor muEvet ben de erken gebelik yapmıştım geçen aylarda negatif.1 gün sonra kaset test çıktı çizgi şaka gibi nasıl erkense
Ay kiz sakin olcamda bilincsizce kasio insan kndini test fln yapmadim biliosun allaha emanet bkliom bn ama hala adet olmadim acaba usutuom mu kiStresleniyorsun sende amaSakin ol bebegim
Bizim komşu da öyle hamile kalmak için kocası gözüyle baksa kalıyor :)Sırf dölle dünyaya gelmis onlarsordunmu varmıymıs
Sırf dölle dünyaya gelmis onlarsordunmu varmıymıs
İnnsalllaaah bebeginin habercisidir o belirtiler yavrummmmAdet olcak gibiyimCanım nasıl büyük yürekli bir kadınsın.Allah görüyor.ben senin mutluluğunu paylaşmak için çok sabirsizlaniyorum.insallahh o gün de yakındır kuzum
Bizim komşu da öyle hamile kalmak için kocası gözüyle baksa kalıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?