Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de oyle oluuor 3 gun once falan baslar sizlamaya uyusmaya cuma gununu bekliyorum ben de doktora gitmek icin
Hadi ya belirtinmi var adet seninde , walla heniz adet olmadim ama yakindir bi cok siddetli bi gecio bu ay tutmazsa ara vermek zorundayim ev tasicaz maddi manevi olarak cok yorulucam buay ve ocak ayni oyuzden birakmak zorundayim nasip

Hadi ya belirtinmi var adet seninde , walla heniz adet olmadim ama yakindir bi cok siddetli bi gecio bu ay tutmazsa ara vermek zorundayim ev tasicaz maddi manevi olarak cok yorulucam buay ve ocak ayni oyuzden birakmak zorundayim nasip
Nasip artik baska belirtim yok henuz ama adet olucagimi biliyorum

oncomed canım.Sabah yaptım yine 2 saate yakın oldu çizgi yok.@Eslem91 .Boyle zaman geçince doğruluk payı yok bence testin.
Benim oncomed degildi pembe cizgi vardı sonra kan testi verdim ya canım inanmamak lazım 10dk sonrasına ama insallah vardır

Bu ay aşılama olacağım 6 yıllık evliyim bir sürü kimyasal gebelik yaşadım dış gebelik geçirdim tüpüm alındı şimdi bu ay aşılamaya başlıyacağız benim için dua edermisiniz yumurtalarım büyüsün estradiol değerim yükselsin aşılamam tuttusun bende artık bebişimi alayım kucağıma

Insalllaaahhhhh olumlu sonuc alirsiniz Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallllaaahh❤

Hayırlısıyla anne baba olun insallah cokyakında tatlım

Benim oncomed degildi pembe cizgi vardı sonra kan testi verdim ya canım inanmamak lazım 10dk sonrasına ama insallah vardır
Evet canım senin de öyleydi demi hatırlıyorum.Zaten 1 saat sonra bile yoktu 2 saatte çıktı.Ben umut ediyorum yine de belki geç döllenme diye.Hamile gibi hissettim bu ay hep..Hayirlisi yarın çıkar rengi bu işin

İnşallah gönlünce olur canım herşey hayırlısı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…