Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su gibi akıntı bugünmü olmustu istersen birlesme olsun canım ignelerle ilgili acıkcası pek bilgim yok sadece yum büyüksede kücüksede ignenin kiste cevirme ihtimali hep var diye biliyorum balam ben

üsütmüs olma ihtimalin yoksa eger yerlesmeye benziyor kuzum
Yok üşütmedim aslında sıkı giyiniyorum ama bilmiyorum düşük yapmıştım şuan çok korkuyorım hazır değilim galiba kafam karışık

Atta gel yavrum e devlettende kontrol et sürekli sonucunu cok merak ediyorum insallah karısmıstır kana

Bilmiyorum bende olmazdı adet olucaksamda oliyim bian önce korku sardı beni nedense test sonucun ne çıktı kuzum
Bi saat olmadı kan vereli sonucu akşama netten bakıp görücem o akıntı bende de oluyodu ama iki gündür tık yok göğüslerim de hhala yumoş yumoş normalde adet olacak olsamm çoktan şişmişti ağrıdan göğüslerime dokunamazdım

Kahve mi oldu canım

Su gibi akıntı bugünmü olmustu istersen birlesme olsun canım ignelerle ilgili acıkcası pek bilgim yok sadece yum büyüksede kücüksede ignenin kiste cevirme ihtimali hep var diye biliyorum balam ben
Evet canım 12 de oldu işte inşallah çevirmez de bilemiyorum ki bitanem artık anlamıyorum geçen arkadaşım o kadar takip etti yumurtlama günlerini olmadı bu ay yumurtlama gününden alakasız bi günde gebe kalmış böyle olanlarda var sanırım

Yani kasıklarım bi sağ ağırıyor bi sol genelerde böyle bişey yaşayan oldumu acaba gebeliğede yormak istemiyorum aslında korkuyorum

İki kere yumurtlamıstır farketmemistir yada canlı yumurtası vardır olabilir bebegim Allah yeterki ol desin kız gitsene almaya su testi ya

Kahve mi oldu canım
Hayır 26 kasımdaki uçuk pembeydi iç çamaşırıma iki damla gelmişti peçete ye üç saatte iki kere geldi o gün sonrasında hep şeffaf uzadıkça uzayan akıntılarım geliyo ama iki gündür akıntı yok

Nana bu kadar çabuk olurmu bilmiyorum olursada ya bi daha aynısını yaşarsam gerçekten cesaretim yok
Aklına kötüyü getirme canım benim arkadasım düsük yaptıktan bir ay sonra gebe kaldı ve kucagında suan oglu insallah seninde saglıklı bir gebeligin olacak korkma

İki kere yumurtlamıstır farketmemistir yada canlı yumurtası vardır olabilir bebegim Allah yeterki ol desin kız gitsene almaya su testi ya
Olabilir kuzum herşey Rabbimde gerçekten uzak kuzum yakın olsa uçmuştum şimdiye yemek yok temizlik yarım kaldı ben lak lak peşindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…