Bilmiyorum bişey akıyo gibi oluyo wc ye gidiyorum bişey yok
Bilmiyorum bende olmazdı adet olucaksamda oliyim bian önce korku sardı beni nedense test sonucun ne çıktı kuzumO lekelenme bende de 26 kasımda oldu bidaha da gelmedi bugün test yaptım Allahım nolur sen konuyu biliyorsun amin
Su gibi akıntı bugünmü olmustu istersen birlesme olsun canım ignelerle ilgili acıkcası pek bilgim yok sadece yum büyüksede kücüksede ignenin kiste cevirme ihtimali hep var diye biliyorum balam benYok kuzum ağrı yok o sarı akıntıda kokuda yok acaba bugün ilişki mi olsa belki son anda çatladı ama iğne oldum çatlamıştır ya kuzum belki bilgin vardır benim yumurtam 27 mm idi doktor akşamına iğne verdi bende o gün alamadım doktoru aradım Pazartesi vurunmam gerekirken salı vurundum o süre zarfında 28 yada 29 mm olmuştur ve internetten baktım 25 mm üstüne iğne vurulmaz yazıyor hep doktorların sitesinde kiste çevirtiyormuş çatlamıyormuş bilgin var mı
Hadi sende bir test al gülümBilmiyorum bişey akıyo gibi oluyo wc ye gidiyorum bişey yok
Yok üşütmedim aslında sıkı giyiniyorum ama bilmiyorum düşük yapmıştım şuan çok korkuyorım hazır değilim galiba kafam karışıküsütmüs olma ihtimalin yoksa eger yerlesmeye benziyor kuzum
Yok kuzum belki olurum bekliyim biraz bakalımHadi sende bir test al gülüm
Atta gel yavrum e devlettende kontrol et sürekli sonucunu cok merak ediyorum insallah karısmıstır kanaBenim ama 26 kasım salı günü kanamam oldu ya eğer doktorun dediği gibi yerleşme kanaması ise şu ana hamilelik gözükür dedim ama inşallah bugün hayırlı sonucu alırım şimdi nöroloji doktorundan çıktım emar sonucumu inceledi beynin temiz dedi o da rahatlattı artık huzurla gidebilirim. Arkadşaımla buluşayım da şu stresimi atayım
Bi saat olmadı kan vereli sonucu akşama netten bakıp görücem o akıntı bende de oluyodu ama iki gündür tık yok göğüslerim de hhala yumoş yumoş normalde adet olacak olsamm çoktan şişmişti ağrıdan göğüslerime dokunamazdımBilmiyorum bende olmazdı adet olucaksamda oliyim bian önce korku sardı beni nedense test sonucun ne çıktı kuzum
Allahbüyük tatlım hic belli olmaz sen gebe kalabiliyorsun en azından bu kadar ümitsiz olmaAy valla büyük şok olur şu an sağlıkla hamile kalsak.sanmam canim
Kahve mi oldu canımBi saat olmadı kan vereli sonucu akşama netten bakıp görücem o akıntı bende de oluyodu ama iki gündür tık yok göğüslerim de hhala yumoş yumoş normalde adet olacak olsamm çoktan şişmişti ağrıdan göğüslerime dokunamazdım
Evet canım 12 de oldu işte inşallah çevirmez de bilemiyorum ki bitanem artık anlamıyorum geçen arkadaşım o kadar takip etti yumurtlama günlerini olmadı bu ay yumurtlama gününden alakasız bi günde gebe kalmış böyle olanlarda var sanırımSu gibi akıntı bugünmü olmustu istersen birlesme olsun canım ignelerle ilgili acıkcası pek bilgim yok sadece yum büyüksede kücüksede ignenin kiste cevirme ihtimali hep var diye biliyorum balam ben
Bakıcam kuzum netten zaten hastane zeytinburnunda ben gelemem bi daha buraya netten bakıcam sonucumaAtta gel yavrum e devlettende kontrol et sürekli sonucunu cok merak ediyorum insallah karısmıstır kana
Test al testtttttYok üşütmedim aslında sıkı giyiniyorum ama bilmiyorum düşük yapmıştım şuan çok korkuyorım hazır değilim galiba kafam karışık
Nana bu kadar çabuk olurmu bilmiyorum olursada ya bi daha aynısını yaşarsam gerçekten cesaretim yokTest al testttttt
İki kere yumurtlamıstır farketmemistir yada canlı yumurtası vardır olabilir bebegim Allah yeterki ol desin kız gitsene almaya su testi yaEvet canım 12 de oldu işte inşallah çevirmez de bilemiyorum ki bitanem artık anlamıyorum geçen arkadaşım o kadar takip etti yumurtlama günlerini olmadı bu ay yumurtlama gününden alakasız bi günde gebe kalmış böyle olanlarda var sanırım
Hayır 26 kasımdaki uçuk pembeydi iç çamaşırıma iki damla gelmişti peçete ye üç saatte iki kere geldi o gün sonrasında hep şeffaf uzadıkça uzayan akıntılarım geliyo ama iki gündür akıntı yokKahve mi oldu canım
Aklına kötüyü getirme canım benim arkadasım düsük yaptıktan bir ay sonra gebe kaldı ve kucagında suan oglu insallah seninde saglıklı bir gebeligin olacak korkmaNana bu kadar çabuk olurmu bilmiyorum olursada ya bi daha aynısını yaşarsam gerçekten cesaretim yok
Havalara ucarken bizleride bilgilendirmeyi unutma sakınBakıcam kuzum netten zaten hastane zeytinburnunda ben gelemem bi daha buraya netten bakıcam sonucuma
Olabilir kuzum herşey Rabbimde gerçektenİki kere yumurtlamıstır farketmemistir yada canlı yumurtası vardır olabilir bebegim Allah yeterki ol desin kız gitsene almaya su testi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?