- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Eşim idrar testi yapmama izin vermiyo yalan söylüyo o test diyo bende cumayı bekleyemedim kan verdim çıkarsa iki gün önceden de çıkar diye düşündüm.Test yaptin mi canim idrar
Ulaaa iyide olmayınca geçersiz sayılan o çizgide hiç çıkmıyor dur bakalım belli olmaz bebeğimYok kuzum yaa nerdeee.Benim 2 3 saat sonra silik çizgi çıktı da geçersiz .oyle kendi kendime umitleniyorum.Yarin adet günüm bekliyorum bakalım gelmez diye ama yolda gibi
Ahahhaha bi haftada beş kilo muzu inşallah boşuna yememişimdir hayır nana bide muz kabızlık yapıyo diyolar ben aksine cırcır oldum hep bu haftaİnsallah mutlu haberi alacaksın sen bu kadar belirti bosa olmayacak insallah muz güzeli
Hadi birgit al ya merak ettim neler oluyor icerdeAnacım valla hiç çıkmam evden yarına ne kaldı o şans beni bulmazhiç hayatımda nadirler kısmına giremedim
Evet gerçekten bu adet ve hamilelik belirtisini ayırt etmek çok zorBende de sarı akıntı oluyor.bendede his mis kalmadı.onca belirti fos çıkıyor inanamıyorum valla.
Yok ya idrarda çıkardı varsa.neyse garanti olmuş kan.ben senin yerinde olsam gizli test alıp yapardım haaaEşim idrar testi yapmama izin vermiyo yalan söylüyo o test diyo bende cumayı bekleyemedim kan verdim çıkarsa iki gün önceden de çıkar diye düşündüm.
Yara yara gecelim sırayıBeni de yanına al kız kimse görmeden sivisalim araya
Benim bu ay ilk kez belirgin şekilde gün boyu kasık ağrım oldu.ondan dedim oldu bu iş.smdi de belim ağrıyor geliyor kırmızı gıcıkEvet gerçekten bu adet ve hamilelik belirtisini ayırt etmek çok zor
Valla dün akşam öyle belirtiler yaşadım ki yalvardım git bana nöbetçi eczane den test al dedim valla almam billahi almam dedi yarın kana git dedi bende geldimYok ya idrarda çıkardı varsa.neyse garanti olmuş kan.ben senin yerinde olsam gizli test alıp yapardım haaa
Bende cıktı ama olmayınca pembe cizgiUlaaa iyide olmayınca geçersiz sayılan o çizgide hiç çıkmıyor dur bakalım belli olmaz bebeğim
Haber et bize de bari sen hamile ol canımValla dün akşam öyle belirtiler yaşadım ki yalvardım git bana nöbetçi eczane den test al dedim valla almam billahi almam dedi yarın kana git dedi bende geldim
Ay yok almayım kuzum ya temizlik yapıyorum mola verdim çıkamıyorum burdan ben hazırlanana kadar ooooo yakında değil zatenHadi birgit al ya merak ettim neler oluyor icerde
Belki yerleşme kanamasıdırBenim bu ay ilk kez belirgin şekilde gün boyu kasık ağrım oldu.ondan dedim oldu bu iş.smdi de belim ağrıyor geliyor kırmızı gıcık
Var sende birseyler ya hadi insallahAhahhaha bi haftada beş kilo muzu inşallah boşuna yememişimdir hayır nana bide muz kabızlık yapıyo diyolar ben aksine cırcır oldum hep bu hafta
Keşke hepimiz hamile olsak bu sefer de canım şunu çekti bunu çekti desekHaber et bize de bari sen hamile ol canım
Evet devlette yaptırdım testi Allah sesinizi duysun inşallah ya kanı alan kadına da diyorum ki inşallah uğurlu gelirsiniz bana diyo ki inşallah gebesindirVar sende birseyler ya hadi insallahne zaman cıkacakmıs sonuc sordunmu balam devlettemi yaptırdın testi
Siz sarı akıntı diyorsunuz sarı akıntı kim dese hamile cıkıyor bir bakıverin derim ikinizAy yok almayım kuzum ya temizlik yapıyorum mola verdim çıkamıyorum burdan ben hazırlanana kadar ooooo yakında değil zatenkız ne olsun hiç bi halt yok
Ohh niyetinide almıssın kadının sen artık gebesinEvet devlette yaptırdım testi Allah sesinizi duysun inşallah ya kanı alan kadına da diyorum ki inşallah uğurlu gelirsiniz bana diyo ki inşallah gebesindir
Değilsem varya eşim yıkılacak en çok ona üzülüyorumOhh niyetinide almıssın kadının sen artık gebesin
Degilsende adet gelene kadar ümidini elden bırakmaman gerekir sonucta erken test yaptın cicegim bence yarın vermeliydin kanı ama insallah vardır ve cıkarDeğilsem varya eşim yıkılacak en çok ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?