Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum yaa nerdeee.Benim 2 3 saat sonra silik çizgi çıktı da geçersiz .oyle kendi kendime umitleniyorum.Yarin adet günüm bekliyorum bakalım gelmez diye ama yolda gibi
Ulaaa iyide olmayınca geçersiz sayılan o çizgide hiç çıkmıyor dur bakalım belli olmaz bebeğim

İnsallah mutlu haberi alacaksın sen bu kadar belirti bosa olmayacak insallah muz güzeli
Ahahhaha bi haftada beş kilo muzu inşallah boşuna yememişimdir hayır nana bide muz kabızlık yapıyo diyolar ben aksine cırcır oldum hep bu hafta

Eşim idrar testi yapmama izin vermiyo yalan söylüyo o test diyo bende cumayı bekleyemedim kan verdim çıkarsa iki gün önceden de çıkar diye düşündüm.
Yok ya idrarda çıkardı varsa.neyse garanti olmuş kan.ben senin yerinde olsam gizli test alıp yapardım haaa

Yok ya idrarda çıkardı varsa.neyse garanti olmuş kan.ben senin yerinde olsam gizli test alıp yapardım haaa
Valla dün akşam öyle belirtiler yaşadım ki yalvardım git bana nöbetçi eczane den test al dedim valla almam billahi almam dedi yarın kana git dedi bende geldim

Ahahhaha bi haftada beş kilo muzu inşallah boşuna yememişimdir hayır nana bide muz kabızlık yapıyo diyolar ben aksine cırcır oldum hep bu hafta
Var sende birseyler ya hadi insallah ne zaman cıkacakmıs sonuc sordunmu balam devlettemi yaptırdın testi

Var sende birseyler ya hadi insallah ne zaman cıkacakmıs sonuc sordunmu balam devlettemi yaptırdın testi
Evet devlette yaptırdım testi Allah sesinizi duysun inşallah ya kanı alan kadına da diyorum ki inşallah uğurlu gelirsiniz bana diyo ki inşallah gebesindir

Ay yok almayım kuzum ya temizlik yapıyorum mola verdim çıkamıyorum burdan ben hazırlanana kadar ooooo yakında değil zaten kız ne olsun hiç bi halt yok
Siz sarı akıntı diyorsunuz sarı akıntı kim dese hamile cıkıyor bir bakıverin derim ikiniz fikoss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…