- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Duymadım canım o ne oluyorkiYa ben hala bu aglütinasyonun pozitif çıkmasını anlayamıyorum doktorlar hayır engel değil derken internette neden engel yazıyor şimdi eşimde kaç doktora sorduk engel değil dediği için ilaç kullanmak istemiyor aglütinasyon duyan var mı kızlar
İdrarda bile erken sonuç alıyolar kuzum kanda kesin çıkar dedimDegilsende adet gelene kadar ümidini elden bırakmaman gerekir sonucta erken test yaptın cicegim bence yarın vermeliydin kanı ama insallah vardır ve cıkar
Döllenmeye göre degisebiliyor canım o hic belli olmuyorkiİdrarda bile erken sonuç alıyolar kuzum kanda kesin çıkar dedim
İltihapta olabiler nanam olmamıSiz sarı akıntı diyorsunuz sarı akıntı kim dese hamile cıkıyor bir bakıverin derim ikinizfikoss
O su gibi akıntı bende yum belirtisi oluyor aslında ama sende gebelik belirtisi olsun insallahİltihapta olabiler nanam olmamıAllah korusunda genelde oluyor kuzum adet öncesi ama bugün uyandım tam kahve yaptım içiyordum bişey aktı bolca su akmış sıvı su onu ilk defa yaşadım 5 gündür ilişkide olmadı ne olur ne olmaz diye
Erkek sperm yapışıklılığı canım bende bilmiyordum çokta bir bilgi yok zatenDuymadım canım o ne oluyorki
Yok henüz hic teşrif etmedi canimBelki yerleşme kanamasıdır
Kuzum bUrdayıım olmadım henüüz
Benim ama 26 kasım salı günü kanamam oldu ya eğer doktorun dediği gibi yerleşme kanaması ise şu ana hamilelik gözükür dedim ama inşallah bugün hayırlı sonucu alırım şimdi nöroloji doktorundan çıktım emar sonucumu inceledi beynin temiz dedi o da rahatlattı artık huzurla gidebilirim. Arkadşaımla buluşayım da şu stresimi atayımDöllenmeye göre degisebiliyor canım o hic belli olmuyorki
Ay valla büyük şok olur şu an sağlıkla hamile kalsak.sanmam canimSiz sarı akıntı diyorsunuz sarı akıntı kim dese hamile cıkıyor bir bakıverin derim ikinizfikoss
geldi kırmızı gıcık demedin miYok henüz hic teşrif etmedi canim
Aaaaaaa testt?????Kuzum bUrdayıım olmadım henüüz
Ümit var ozaman hadi insallah 4gebe cıksın bugün sen A Antoryum123Kuzum bUrdayıım olmadım henüüz
yok kiz yolda daha geliyor dediydimGe
geldi kırmızı gıcık demedin mi
Yok kuzum ağrı yok o sarı akıntıda kokuda yok acaba bugün ilişki mi olsa belki son anda çatladı ama iğne oldum çatlamıştır ya kuzum belki bilgin vardır benim yumurtam 27 mm idi doktor akşamına iğne verdi bende o gün alamadım doktoru aradım Pazartesi vurunmam gerekirken salı vurundum o süre zarfında 28 yada 29 mm olmuştur ve internetten baktım 25 mm üstüne iğne vurulmaz yazıyor hep doktorların sitesinde kiste çevirtiyormuş çatlamıyormuş bilgin var mıO su gibi akıntı bende yum belirtisi oluyor aslında ama sende gebelik belirtisi olsun insallahiltihap olması icin agrında olması lazım varmı öyle birsey?
üsütmüs olma ihtimalin yoksa eger yerlesmeye benziyor kuzumKızlar ayın 30 unda açık pembe lekem oldu bi kere dahada olmadı dünde kahve noktalar vardı iç çamaşırımda sizce adetim sökülemiyı olabilirmi hiç böyle bişey olmamıştı kasıklarım ve belim ağırıyor ayakta durunca yatınca geçiyo
Yapmadım adet bekliyorumAaaaaaa testt?????
O lekelenme bende de 26 kasımda oldu bidaha da gelmedi bugün test yaptım Allahım nolur sen konuyu biliyorsun aminKızlar ayın 30 unda açık pembe lekem oldu bi kere dahada olmadı dünde kahve noktalar vardı iç çamaşırımda sizce adetim sökülemiyı olabilirmi hiç böyle bişey olmamıştı kasıklarım ve belim ağırıyor ayakta durunca yatınca geçiyo
Amin inşallah kuzum aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?