Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duymadım canım o ne oluyorki

Siz sarı akıntı diyorsunuz sarı akıntı kim dese hamile cıkıyor bir bakıverin derim ikiniz fikoss
İltihapta olabiler nanam olmamı Allah korusunda genelde oluyor kuzum adet öncesi ama bugün uyandım tam kahve yaptım içiyordum bişey aktı bolca su akmış sıvı su onu ilk defa yaşadım 5 gündür ilişkide olmadı ne olur ne olmaz diye

O su gibi akıntı bende yum belirtisi oluyor aslında ama sende gebelik belirtisi olsun insallah iltihap olması icin agrında olması lazım varmı öyle birsey?

Döllenmeye göre degisebiliyor canım o hic belli olmuyorki
Benim ama 26 kasım salı günü kanamam oldu ya eğer doktorun dediği gibi yerleşme kanaması ise şu ana hamilelik gözükür dedim ama inşallah bugün hayırlı sonucu alırım şimdi nöroloji doktorundan çıktım emar sonucumu inceledi beynin temiz dedi o da rahatlattı artık huzurla gidebilirim. Arkadşaımla buluşayım da şu stresimi atayım

Kızlar ayın 30 unda açık pembe lekem oldu bi kere dahada olmadı dünde kahve noktalar vardı iç çamaşırımda sizce adetim sökülemiyı olabilirmi hiç böyle bişey olmamıştı kasıklarım ve belim ağırıyor ayakta durunca yatınca geçiyo

O su gibi akıntı bende yum belirtisi oluyor aslında ama sende gebelik belirtisi olsun insallah iltihap olması icin agrında olması lazım varmı öyle birsey?
Yok kuzum ağrı yok o sarı akıntıda kokuda yok acaba bugün ilişki mi olsa belki son anda çatladı ama iğne oldum çatlamıştır ya kuzum belki bilgin vardır benim yumurtam 27 mm idi doktor akşamına iğne verdi bende o gün alamadım doktoru aradım Pazartesi vurunmam gerekirken salı vurundum o süre zarfında 28 yada 29 mm olmuştur ve internetten baktım 25 mm üstüne iğne vurulmaz yazıyor hep doktorların sitesinde kiste çevirtiyormuş çatlamıyormuş bilgin var mı

üsütmüs olma ihtimalin yoksa eger yerlesmeye benziyor kuzum

O lekelenme bende de 26 kasımda oldu bidaha da gelmedi bugün test yaptım Allahım nolur sen konuyu biliyorsun amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…