Ole laBende kocamın tükürügüyle hamile kalmak sitiyorum yaa
Yok idrar yaparken yanmam olmuyor aslında onceki addetimden sonra oldu ama sarı leke gordugumden beridir olmuyor leke tarzında sarı lekeler goruyorum 1 haftadırAgrın idrarda yanman varsa enfeksiyondur
Normal testim yok 3 gun var addetime gecikince yapcamBende erken gebelik testi yaptım negatifti ama olumluda oluyormuş normal testin varsa yap istersen benim yok yapamıyorum
BebegeNeye gı tımarhaneyemi
Yok 1 haftadır sarı leke goruyorumKaşıntı idrarda yanma falan varmı
Hadi insallah batın ne zamanYok idrar yaparken yanmam olmuyor aslında onceki addetimden sonra oldu ama sarı leke gordugumden beridir olmuyor leke tarzında sarı lekeler goruyorum 1 haftadır
GosterdiOoyy pipican babasina pipisini gostercek
Belki yukselir. Adet olmazsan kaset test yap bi dahaKızlar benim kan testi 1,00 cıktı negatif maalesef
Dertlndim o konuda yaa napam bacimTerbiyesiz kadinlar ya neler konusuolar aaa cok ayip
Kiz video cektk dee .uyuz dr ne bi foto verdi ne d3 dogru duzgun birakmadi baklm.Fattik bizede resmini cek bilibiliyi gorek
Batın ne oluyor anlamadım kusura bakmayın nolurHadi insallah batın ne zaman
Vall dalga geçmeyin ama başım çok dönüyo ayağa kalktığımda sendeliyorum stresten olucağınıda sanmıyorum ben stres yapımca başılm ağırır geneldeBebege❤
Pipilin iyiyse sorun problem yok bacım insallah kucagına alıp resim atacaksın daha senGosterdikesin artk pipili
Belki yukselir. Adet olmazsan kaset test yap bi daha
Dertlndim o konuda yaa napam bacim
Kiz video cektk dee .uyuz dr ne bi foto verdi ne d3 dogru duzgun birakmadi baklm.
Oy onu ben yeriiim maşallah kuzumNetim olmdgi icin yazamamistm canlar. Esime baglndm simdi.
Cok sukur pasamin durumu ii. 296 gram 15 cm olmus . Bizim gibi iri kemikli galibaanami aglatacaakk dogumda
Ben yumurta takibine ilk başladığım zaman eşimden de tahlil istemişti doktorum. O zaman aglütinasyon çıkmıştı onda. Düzenli cinsel ilişki ve bol su tüketimi ile düzelir demişti. Sonraki tahlilde (1 ay sonra) kaybolmuştu o aglütinasyon, hiç çıkmadı. Dönemsel olabiliyor sanırım, çok ciddi olduğunu ben de düşünmüyorum. Ama aglütinasyonun olayı şu; aglütinasyon olduğunda spermler birbirine yapışıyormuş, isteseler de ayrılıp başını alıp ilerleyemiyorlarmış, ondan gebelik oluşumunu zorlaştırabiliyormuş. Bu şekilde biliyorum:)Ya ben hala bu aglütinasyonun pozitif çıkmasını anlayamıyorum doktorlar hayır engel değil derken internette neden engel yazıyor şimdi eşimde kaç doktora sorduk engel değil dediği için ilaç kullanmak istemiyor aglütinasyon duyan var mı kızlar
Masallah masallah koca pipili geliyorNetim olmdgi icin yazamamistm canlar. Esime baglndm simdi.
Cok sukur pasamin durumu ii. 296 gram 15 cm olmus . Bizim gibi iri kemikli galibaanami aglatacaakk dogumda
Bekle adetini test yap derim belirtiler var çğnlüYok 1 haftadır sarı leke goruyorum
Ammaneeyyy kiz bu neeeyyy. Bnmkinin 2 katiAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
Yok degil kuzum ama vursan yuvarlanirimAmmaneeyyy kiz bu neeeyyy. Bnmkinin 2 katimasallhhh masllhh.
Sizin cinsiyt belli miydii. Deilse kiz buyuk ihtimllee
InsllhMasallah masallah koca pipili geliyor❤
Bi orayı göstermedi yaaaaKız gecti icimden hadi hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?