Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooyy pipican babasina pipisini gostercek
Gosterdi kesin artk pipili
Kızlar benim kan testi 1,00 cıktı negatif maalesef
Belki yukselir. Adet olmazsan kaset test yap bi daha
Terbiyesiz kadinlar ya neler konusuolar aaa cok ayip
Dertlndim o konuda yaa napam bacim
Fattik bizede resmini cek bilibiliyi gorek
Kiz video cektk dee .uyuz dr ne bi foto verdi ne d3 dogru duzgun birakmadi baklm.

Ayy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyin osurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime

Eklentiler

• 03D19F2F-A378-4111-BCC4-662C8E830B3C.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Gosterdi kesin artk pipili

Belki yukselir. Adet olmazsan kaset test yap bi daha

Dertlndim o konuda yaa napam bacim

Kiz video cektk dee .uyuz dr ne bi foto verdi ne d3 dogru duzgun birakmadi baklm.
Pipilin iyiyse sorun problem yok bacım insallah kucagına alıp resim atacaksın daha sen

Ben yumurta takibine ilk başladığım zaman eşimden de tahlil istemişti doktorum. O zaman aglütinasyon çıkmıştı onda. Düzenli cinsel ilişki ve bol su tüketimi ile düzelir demişti. Sonraki tahlilde (1 ay sonra) kaybolmuştu o aglütinasyon, hiç çıkmadı. Dönemsel olabiliyor sanırım, çok ciddi olduğunu ben de düşünmüyorum. Ama aglütinasyonun olayı şu; aglütinasyon olduğunda spermler birbirine yapışıyormuş, isteseler de ayrılıp başını alıp ilerleyemiyorlarmış, ondan gebelik oluşumunu zorlaştırabiliyormuş. Bu şekilde biliyorum:)

Ammaneeyyy kiz bu neeeyyy. Bnmkinin 2 kati masallhhh masllhh.
Sizin cinsiyt belli miydii. Deilse kiz buyuk ihtimllee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…