Bat Beklenen Adet Tarihinin kısaltmasıBatın ne oluyor anlamadım kusura bakmayın nolur
Kız maşallah baya erken büyümüş karnın maşallah maşallahAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
Simdiden boylysen yandin valla solim sanaYok degil kuzum ama vursan yuvarlanirim
Hay oglunun totasuna yaAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
Benim karnım da hemen şişti. Acaba kız mıdır ki :)))Simdiden boylysen yandin valla solim sana
Gozun korkmasin ama kizlar cok sisiriomus anneyi. Oglanlr daha toparlak oluo hakkaten
Bende sanmıyordum ama olabiliyormus degisik hormonlar sebep olabiliyor insallah gebesindir tatlım yapmadında bir test benide merakta bırakıyorsunVall dalga geçmeyin ama başım çok dönüyo ayağa kalktığımda sendeliyorum stresten olucağınıda sanmıyorum ben stres yapımca başılm ağırır genelde
Deli kadin ya olabilir siddeti onemliOsuruyorum hamilemiyim
Cocukta haftasindan fazla buyuyo anlamadim ki anacim heralde 200 kilo doguma giricemKız maşallah baya erken büyümüş karnın maşallah maşallah
Iiydi cok sukur yavrm. Ayrintili ulltrasonu da yaparsam icim rahatlicak.Pipilin iyiyse sorun problem yok bacım insallah kucagına alıp resim atacaksın daha sen
Saolasn askmOy onu ben yeriiim maşallah kuzum
Masalllaaahhhh kizzzAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
İnsallah canım saglıklı gelsinde kız erkek farketmiyorInsllh
Bence senn de ilk pipili olcak. Bnm de icime ole doguo
Her goren erkek diyo ilk kiz diyen sensin bebegim amaaaan saglikli olsun da cinsiyet onemli degil gerci merak etmiyo da degilim dun uyuyodu yuz ustu uyandiramadik 10 dakikanin sonunda yan dondu sonra hemen dotunu donduSimdiden boylysen yandin valla solim sana
Gozun korkmasin ama kizlar cok sisiriomus anneyi. Oglanlr daha toparlak oluo hakkaten
Kotu dokyor ya bi goreydik iidi enerji olurdu bizede olsun napalimGosterdikesin artk pipili
Belki yukselir. Adet olmazsan kaset test yap bi daha
Dertlndim o konuda yaa napam bacim
Kiz video cektk dee .uyuz dr ne bi foto verdi ne d3 dogru duzgun birakmadi baklm.
Niye kimse dört ayı beklemiyorkiBi orayı göstermedi yaaaagöstersede emin olmak için 4ncü ayda söylerim dedi doktor
Onun totosuna cikinca saplagi yapistiricam cok cektiriyo banaaaHay oglunun totasuna yamasallah ne cok kilo aldırmıs sana
Masallah 6 aylik gibi bnm kardesimin karni 9 ayda boleydiAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
At gobusunun fotosunu tahmin edimBenim karnım da hemen şişti. Acaba kız mıdır ki :)))
Valla ayakkabimi giyemicek hale gelicem boyle giderse annem bana hamileyken 36 kilo almis fotografi var babam giydiriyo ayakkabisiniMasalllaaahhhh kizzz♥♥
Ay insallah gelmez
Ama adetimde biryandan hamile olabilirmiyimDeli kadin ya olabilir siddeti onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?