Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iiydi cok sukur yavrm. Ayrintili ulltrasonu da yaparsam icim rahatlicak.
Rabbim kismet ederse aticam fotosunu insllh

Saolasn askm Rabbim insllh sana da vermistr bu ay hayrlisiyla. Gonlunu ferah tut.
Ay masallah ya ayrıntılı ultrason ne zaman olacak cicegim

Ay insallah gelmez

Ama adetimde biryandan hamile olabilirmiyim
Neden olmasin o adet degil yerlesme yerlesme senin ikizin ucuzun var ya cok geliodur yerleziodur o
Bakalim gecen ay ayin 4 de olmusum gecikme yaptirmio bildigim asilama fln hadi gecikce 5 de kesin bkliom nasip

Yaa gece yemem yok hamilelikten once ne yiyosam o sekilde yiyorum tek bi farkla oglen oldu mu hergun illa bi cikolata olucak eskiden de severdim ama hergun yemezdim haftada 2.5 kilo alicak napmis olabilirim
Saglikla gelsin de sen duba gibi ol bisey olmaz verirsin pesinden kosmaktan sut vermekten

Her goren erkek diyo ilk kiz diyen sensin bebegim amaaaan saglikli olsun da cinsiyet onemli degil gerci merak etmiyo da degilim dun uyuyodu yuz ustu uyandiramadik 10 dakikanin sonunda yan dondu sonra hemen dotunu dondu
Kiz cikarsa dön o zamn bana.
Saglikli olmalri ilk temennimiz yavrm. Insllh hayrli saglkli evltlarimz olsn. Benmkisi de bi ara yuz ustuydu. Raaht durmuolr demk.ki icerde.
Kotu dokyor ya bi goreydik iidi enerji olurdu bizede olsun napalim hamile olunca o is oluomu
O is nie olmasin kiz sknti yoksa hic taviz veremem valla. ayni rutinde devam ettik. Bi ara sogumustm sadece sonra yine ayni. Simdi sadece rahat harekt edemiorm o sknti.
Dur bakim videosundan foto cekebilirsem atim yavrm

Neden olmasin o adet degil yerlesme yerlesme senin ikizin ucuzun var ya cok geliodur yerleziodur o
Bakalim gecen ay ayin 4 de olmusum gecikme yaptirmio bildigim asilama fln hadi gecikce 5 de kesin bkliom nasip
Bekleme bence gelirse senindir gelmezse hic senin olmamıstır test al hazır tut yarın sen

Hmm tmm nys o konuda simdi bilgi almayim en iisi tmm at

Benim su gibi akıntım var bu ara birşey akıyor oturdugum yerden sanki inşallah hamişsindir

Canım o sğrı bende de öyle oluyor ayaktaylen kasıgıma biniyor uzanınca geçyor testmi yapsan acaba ya??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…