- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Diyorum yaaa dogurcam desem kimse aaa ama karnin yok erken degil mi demez zaten masallahim vardi hic kilo alma sorunum olmadi bu cocuk hem gaz hem kilo yapiyo bendeMasallah 6 aylik gibi bnm kardesimin karni 9 ayda boleydi
Anasinin kiziValla ayakkabimi giyemicek hale gelicem boyle giderse annem bana hamileyken 36 kilo almis fotografi var babam giydiriyo ayakkabisini
Ay masallah ya ayrıntılı ultrason ne zaman olacak cicegimIiydi cok sukur yavrm. Ayrintili ulltrasonu da yaparsam icim rahatlicak.
Rabbim kismet ederse aticam fotosunu insllh
Saolasn askmRabbim insllh sana da vermistr bu ay hayrlisiyla. Gonlunu ferah tut.
Yaa gece yemem yok hamilelikten once ne yiyosam o sekilde yiyorum tek bi farkla oglen oldu mu hergun illa bi cikolata olucak eskiden de severdim ama hergun yemezdim haftada 2.5 kilo alicak napmis olabilirimAnasinin kizicok mu yiyorsun yoksa kendiliginden mi sisti
Neden olmasin o adet degil yerlesme yerlesme senin ikizin ucuzun var ya cok geliodur yerleziodur oAy insallah gelmez
Ama adetimde biryandan hamile olabilirmiyim
Bir tosungil doguracaksın farkındamısınOnun totosuna cikinca saplagi yapistiricam cok cektiriyo banaaa
Masallah masalllah tututu tuuuuuDiyorum yaaa dogurcam desem kimse aaa ama karnin yok erken degil mi demez zaten masallahim vardi hic kilo alma sorunum olmadi bu cocuk hem gaz hem kilo yapiyo bende
İnşaALLAH COK istiyorumBekle adetini test yap derim belirtiler var çğnlü
Saglikla gelsin de sen duba gibi ol bisey olmaz verirsin pesinden kosmaktan sut vermektenYaa gece yemem yok hamilelikten once ne yiyosam o sekilde yiyorum tek bi farkla oglen oldu mu hergun illa bi cikolata olucak eskiden de severdim ama hergun yemezdim haftada 2.5 kilo alicak napmis olabilirim
Kiz cikarsa dön o zamn bana.Her goren erkek diyo ilk kiz diyen sensin bebegim amaaaan saglikli olsun da cinsiyet onemli degil gerci merak etmiyo da degilim dun uyuyodu yuz ustu uyandiramadik 10 dakikanin sonunda yan dondu sonra hemen dotunu dondu
O is nie olmasin kizKotu dokyor ya bi goreydik iidi enerji olurdu bizede olsun napalimhamile olunca o is oluomu
Hı pardon 2 gun var addetimeBat Beklenen Adet Tarihinin kısaltması
Bekleme bence gelirse senindir gelmezse hic senin olmamıstır test al hazır tut yarın senNeden olmasin o adet degil yerlesme yerlesme senin ikizin ucuzun var ya cok geliodur yerleziodur o
Bakalim gecen ay ayin 4 de olmusum gecikme yaptirmio bildigim asilama fln hadi gecikce 5 de kesin bkliom nasip
Valla bu gidisle o beni dogurcakBir tosungil doguracaksın farkındamısın
Hmm tmm nys o konuda simdi bilgi almayim en iisiKiz cikarsa dön o zamn bana.
Saglikli olmalri ilk temennimiz yavrm. Insllh hayrli saglkli evltlarimz olsn. Benmkisi de bi ara yuz ustuydu. Raaht durmuolr demk.ki icerde.
O is nie olmasin kizsknti yoksa hic taviz veremem valla. ayni rutinde devam ettik. Bi ara sogumustm sadece sonra yine ayni. Simdi sadece rahat harekt edemiorm o sknti.
Dur bakim videosundan foto cekebilirsem atim yavrm
Benim su gibi akıntım var bu ara birşey akıyor oturdugum yerden sanki inşallah hamişsindirİltihapta olabiler nanam olmamıAllah korusunda genelde oluyor kuzum adet öncesi ama bugün uyandım tam kahve yaptım içiyordum bişey aktı bolca su akmış sıvı su onu ilk defa yaşadım 5 gündür ilişkide olmadı ne olur ne olmaz diye
Anladım canım ilk kez duydumErkek sperm yapışıklılığı canım bende bilmiyordum çokta bir bilgi yok zaten
Kizz deme oylee valla sabah tayti elime bi aldim ustumu giyinirken totosundan dikisleri atmis millet 5-6 aylikken daha yeni yeni kiyafet aliyo ben simdiden basladimMasallah masalllah tututu tuuuuuay bnde bole koca gobek olurum insallah
5.00 altı negatif balam bekle regline kadar sonucuna kafa yorma hayırlısı gelsin insallahKızlar önceden testlerim hep 0.01 çıkardı bu sefer 0.06 çıkmış benim ne anlamam gerekiyo bundan
Canım o sğrı bende de öyle oluyor ayaktaylen kasıgıma biniyor uzanınca geçyor testmi yapsan acaba ya??Kızlar ayın 30 unda açık pembe lekem oldu bi kere dahada olmadı dünde kahve noktalar vardı iç çamaşırımda sizce adetim sökülemiyı olabilirmi hiç böyle bişey olmamıştı kasıklarım ve belim ağırıyor ayakta durunca yatınca geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?