Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi kıız demekki yumurtanın çok hafif dürtülmesi lazımmış aslında 6. Hafta ama geç döllenme olmuştu bende
Baya ilerlemis ama demekki hadi bu ay da gol olsun :) dedigin gibi aynen ilaclarla hormonlarla kaliteli olmuyordemekki ici bps oluyordur belki de

Kuzuu çok iyi yaptın ben kullandığım ay kaldım biliyorsunuzkii bu ayda adet olursam alcam hemmen
Canım yarın adet olunca ben de alayım bundan
bir zarari yok demi.ve ovulasyon testi de alicam ilk kez.cok merak ediyorum artık ne zaman yumurtladigimi.biz internetteki takvimdeki yum haftasinda 2 gün ara ile 4 gün deniyiruz hep ama bakalim denkgeliyor muymuş

Canım o tarihler tutmuyor mesela ben adetime 1 hafta kala yumurtladım belli olmuyor yaniiii

Kuzu ben kullandım valla zararı olmadı açıkcası içindekiler yumurtlamaya yardımcı zaten yumurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakıyorsun macunu içinde çam balı hayıt otu adaçayı aslan pençesi otu var sağlıklı şeyler hepsi

O takvim ortalama yapiyor ama vucudumuz değişken oldugu icin fark ediyor

Bana da yollasa ya kasik cok seker duruyorcocuk olursa da ilerde bana sorarmis anne ben nsil oldum diye SENI BAAALLLAAA YAPTIM DERIM
Hahahah sanada yollamıştır kıız herkese yolluyır :)) macun bebekleri diyolarya onlara gerçi benim geç döllenmeydi etkisi varmıydı hamileliğime onada emin değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…