- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Baya ilerlemis ama demekki hadi bu ay da gol olsun :) dedigin gibi aynen ilaclarla hormonlarla kaliteli olmuyordemekki ici bps oluyordur belki deTabi kıız demekki yumurtanın çok hafif dürtülmesi lazımmışaslında 6. Hafta ama geç döllenme olmuştu bende
Aynen bir yemek kaşığı ölçüsü sanırım değil mi gerçi kaşığını görmeyince bilmezsin deSabah kargoda sabah gelir heralde geldigi gibi baslarim hemen ama porselen ya da tahta kasik kullanolmasi gerekmis o yazoda oyle diyor
Cay kaşigi olcusunde yaziyorKaşığı yok annemin komşusu vermiş normal yemek kaşığı ölçüsü mü acaba
Cay kasigi yaziyor o gonderdigim yazidaAynen bir yemek kaşığı ölçüsü sanırım değil mi gerçi kaşığını görmeyince bilmezsin de
Ooo kendime kanki buldum beraber baslaycagim adet oldun mu sen su anOkumuş anlamamışım
Ooo kendime kanki buldum beraber baslaycagim adet oldun mu sen su an
Canım yarın adet olunca ben de alayım bundanKuzuu çok iyi yaptın ben kullandığım ay kaldım biliyorsunuzkii bu ayda adet olursam alcam hemmen
Yolladım ama netimde sıkıntımı varki heyecan yaptım sankiTek olarak fotoyu paylaşırmısınız ilk olan usg biraz net sanki onu paylaşın
Yok o çok çay kaşığı gibiydi olçüsü tahta kaşıktı ya tahta ya seramik kullanın dedilerKaşığı yok annemin komşusu vermiş normal yemek kaşığı ölçüsü mü acaba
Ya ben işe yaradığına inanıyorum tanıdığım biri daha kullandıBaya ilerlemis ama demekki hadi bu ay da gol olsun :) dedigin gibi aynen ilaclarla hormonlarla kaliteli olmuyordemekki ici bps oluyordur belki de
Böyle canımKaşığı yok annemin komşusu vermiş normal yemek kaşığı ölçüsü mü acaba
Canım o tarihler tutmuyor mesela ben adetime 1 hafta kala yumurtladım belli olmuyor yaniiiiCanım yarın adet olunca ben de alayım bundan
bir zarari yok demi.ve ovulasyon testi de alicam ilk kez.cok merak ediyorum artık ne zaman yumurtladigimi.biz internetteki takvimdeki yum haftasinda 2 gün ara ile 4 gün deniyiruz hep ama bakalim denkgeliyor muymuş
Kuzu ben kullandım valla zararı olmadı açıkcası içindekiler yumurtlamaya yardımcı zaten yumurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakıyorsun macunu içinde çam balı hayıt otu adaçayı aslan pençesi otu var sağlıklı şeyler hepsiCanım yarın adet olunca ben de alayım bundan
bir zarari yok demi.ve ovulasyon testi de alicam ilk kez.cok merak ediyorum artık ne zaman yumurtladigimi.biz internetteki takvimdeki yum haftasinda 2 gün ara ile 4 gün deniyiruz hep ama bakalim denkgeliyor muymuş
Artik bi sure bitkisel hayata gecekBende yarın olurum kuzum yarın adet günüm ama senle sabah başlarım muhakkak olurum yarın ben bugün sanıyordum ama sayınca 14. Günüm yarınmış
Onda da ise yaradi miYa ben işe yaradığına inanıyorum tanıdığım biri daha kullandı
Bana da yollasa ya kasik cok seker duruyorBöyle canım
Tabi ona doktor miyom var rahminin alınması lazım çocuğun olmaz demiş hatta kız kocasına ayrılalım bak durum böyle böyle demiş sonra kız bu macundan tam 5 kutu kullanmış hamile kalmış işteOnda da ise yaradi mi
O takvim ortalama yapiyor ama vucudumuz değişken oldugu icin fark ediyorCanım yarın adet olunca ben de alayım bundan
Hahahah sanada yollamıştır kıız herkese yolluyır :)) macun bebekleri diyolarya onlara gerçi benim geç döllenmeydi etkisi varmıydı hamileliğime onada emin değilimBana da yollasa ya kasik cok seker duruyorcocuk olursa da ilerde bana sorarmis anne ben nsil oldum diye SENI BAAALLLAAA YAPTIM DERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?