- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Masallah inatla devam etmek lazim dememkii bakalim insallah ayy cok kotu aile nin dagilmasi allah gostermesinTabi ona doktor miyom var rahminin alınması lazım çocuğun olmaz demiş hatta kız kocasına ayrılalım bak durum böyle böyle demiş sonra kız bu macundan tam 5 kutu kullanmış hamile kalmış işte
Senin sorunun neydi pekiHahahah sanada yollamıştır kıız herkese yolluyır :)) macun bebekleri diyolarya onlara gerçi benim geç döllenmeydi etkisi varmıydı hamileliğime onada emin değilim
Tabi kız burda üzülenler var bide kadına resmen rahmin alınması lazım demiş ümidini kesmemiş biz burda antin kuntin şeylere üzülüyoruz :))Masallah inatla devam etmek lazim dememkii bakalim insallah ayy cok kotu aile nin dagilmasi allah gostermesin
Cok kotu ya yazikTabi kız burda üzülenler var bide kadına resmen rahmin alınması lazım demiş ümidini kesmemiş biz burda antin kuntin şeylere üzülüyoruz :))
Ya benim sorunum hormondu biri düşüyo biri çıkıyodu ama yumurtalıklar ve rahim çok güzel dedi doktorlar.. ben bunu strese bağlıyorum geçen ay macun kullandığımda sıfır stresim vardı olduda yaniSenin sorunun neydi pekimacun cocugu iyiymis
Evet şimdi çocuklarını gör nasıl tatlı yaaCok kotu ya yazikadama da yazik bi yandan
Nasıl yaaaa ben kaç aydır saf gibi yumurtlama takvimi kullaniyorum int çıkıyor hamile kalabilecegim 1 hafta.sadece o hafta oluyordu iliskiCanım o tarihler tutmuyor mesela ben adetime 1 hafta kala yumurtladım belli olmuyor yaniiii
Senin iyi durumun cok sukurYa benim sorunum hormondu biri düşüyo biri çıkıyodu ama yumurtalıklar ve rahim çok güzel dedi doktorlar.. ben bunu strese bağlıyorum geçen ay macun kullandığımda sıfır stresim vardı olduda yani
Kac yasinda . Tatli oomaz mi ballla yapilmisEvet şimdi çocuklarını gör nasıl tatlı yaa
yarın sabah sipariş vereyim.kizlar ya esimize de verebilir miyiz ki spermler daha kaliteli ve hareketli olur mu kiKuzu ben kullandım valla zararı olmadı açıkcası içindekiler yumurtlamaya yardımcı zaten yumurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakıyorsun macunu içinde çam balı hayıt otu adaçayı aslan pençesi otu var sağlıklı şeyler hepsi
Ovu testi dene belki gunlerini tutturamiyorsundur ondan olmuyordurNasıl yaaaa ben kaç aydır saf gibi yumurtlama takvimi kullaniyorum int çıkıyor hamile kalabilecegim 1 hafta.sadece o hafta oluyordu iliski
Sadecebayanlara ozelmis esine de keci boynuzu ozu verebilirsin kabak cekirdegi verebilirsinyarın sabah sipariş vereyim.kizlar ya esimize de verebilir miyiz ki spermler daha kaliteli ve hareketli olur mu ki
Ya çok şükür hani bi yandan çok üzücü evet düşük durumunu Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten bi yıkım yaşıyosun hani herkes oluyo en azından diyo ama öyle değil.. kuzum kafadan tamamen asla atılamaz ama ben şöyle yapmıştım hep kendi kendime konuştum Rabbimin bir bildiği vardır o geciktiriyosa ilerde çok daha güzelini vericeği içindir asla da isyan etmiyorum düşük yaptığım gün bile mutlaka bi hayır vardır ve ben bunu ileride anlicam dedim zaten işin Allaha kalmışsa olmuş bil derlerya en iyisi öylesiSenin iyi durumun cok sukurstresten uzak durmak lazim ama olmuyor bu ay da salicam
Evet canım karar verdim yarın ovu testi sipariş etcem kesinOvu testi dene belki gunlerini tutturamiyorsundur ondan olmuyordur
Hahaha hamurunda bal var ay 1 di galiba yaKac yasinda . Tatli oomaz mi ballla yapilmis
Cok guzel yazmissin vallaha helal olsunYa çok şükür hani bi yandan çok üzücü evet düşük durumunu Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten bi yıkım yaşıyosun hani herkes oluyo en azından diyo ama öyle değil.. kuzum kafadan tamamen asla atılamaz ama ben şöyle yapmıştım hep kendi kendime konuştum Rabbimin bir bildiği vardır o geciktiriyosa ilerde çok daha güzelini vericeği içindir asla da isyan etmiyorum düşük yaptığım gün bile mutlaka bi hayır vardır ve ben bunu ileride anlicam dedim zaten işin Allaha kalmışsa olmuş bil derlerya en iyisi öylesi
keçi boynuzu kaynatip suyunu icirdim bu ay.2 de incir yedirdim her gün.1 de e vitamini verdim.ee daha napem kiz olmuyorduuuuuuSadecebayanlara ozelmis esine de keci boynuzu ozu verebilirsin kabak cekirdegi verebilirsin
Eşine organik keçi boynuzu pekmezi al inanılmaz işe yarıyıe benimkini spermi çok şükür maşallah diyim normalinde üstünde kalitesi ama yinede biz gökçe adaya gittiğimizde almıştık adam onu yedi valla azgın boğa gibiydi ayıptır söylemesiyarın sabah sipariş vereyim.kizlar ya esimize de verebilir miyiz ki spermler daha kaliteli ve hareketli olur mu ki
Bak böyle düşün Allaha teslim et kendini o kadar kolaylaşıyoki işin tecrübeyle sabitCok guzel yazmissin vallaha helal olsunben de bu aydan sonra oyle yapcam
Aman vardi ondan da geçen ay icirdim tutmuyor kiiEşine organik keçi boynuzu pekmezi al inanılmaz işe yarıyıe benimkini spermi çok şükür maşallah diyim normalinde üstünde kalitesi ama yinede biz gökçe adaya gittiğimizde almıştık adam onu yedi valla azgın boğa gibiydi ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?