Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ona doktor miyom var rahminin alınması lazım çocuğun olmaz demiş hatta kız kocasına ayrılalım bak durum böyle böyle demiş sonra kız bu macundan tam 5 kutu kullanmış hamile kalmış işte
Masallah inatla devam etmek lazim dememkii bakalim insallah ayy cok kotu aile nin dagilmasi allah gostermesin

Hahahah sanada yollamıştır kıız herkese yolluyır :)) macun bebekleri diyolarya onlara gerçi benim geç döllenmeydi etkisi varmıydı hamileliğime onada emin değilim
Senin sorunun neydi pekimacun cocuguiyiymis

Masallah inatla devam etmek lazim dememkii bakalim insallah ayy cok kotu aile nin dagilmasi allah gostermesin
Tabi kız burda üzülenler var bide kadına resmen rahmin alınması lazım demiş ümidini kesmemiş biz burda antin kuntin şeylere üzülüyoruz :))

Senin sorunun neydi pekimacun cocuguiyiymis
Ya benim sorunum hormondu biri düşüyo biri çıkıyodu ama yumurtalıklar ve rahim çok güzel dedi doktorlar.. ben bunu strese bağlıyorum geçen ay macun kullandığımda sıfır stresim vardı olduda yani

Ya benim sorunum hormondu biri düşüyo biri çıkıyodu ama yumurtalıklar ve rahim çok güzel dedi doktorlar.. ben bunu strese bağlıyorum geçen ay macun kullandığımda sıfır stresim vardı olduda yani
Senin iyi durumun cok sukur stresten uzak durmak lazim ama olmuyorbu ay da salicam

yarın sabah sipariş vereyim.kizlar ya esimize de verebilir miyiz ki spermler daha kaliteli ve hareketli olur mu ki

Senin iyi durumun cok sukur stresten uzak durmak lazim ama olmuyorbu ay da salicam
Ya çok şükür hani bi yandan çok üzücü evet düşük durumunu Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten bi yıkım yaşıyosun hani herkes oluyo en azından diyo ama öyle değil.. kuzum kafadan tamamen asla atılamaz ama ben şöyle yapmıştım hep kendi kendime konuştum Rabbimin bir bildiği vardır o geciktiriyosa ilerde çok daha güzelini vericeği içindir asla da isyan etmiyorum düşük yaptığım gün bile mutlaka bi hayır vardır ve ben bunu ileride anlicam dedim zaten işin Allaha kalmışsa olmuş bil derlerya en iyisi öylesi

Cok guzel yazmissin vallaha helal olsun ben de bu aydan sonra oyle yapcam

yarın sabah sipariş vereyim.kizlar ya esimize de verebilir miyiz ki spermler daha kaliteli ve hareketli olur mu ki
Eşine organik keçi boynuzu pekmezi al inanılmaz işe yarıyıe benimkini spermi çok şükür maşallah diyim normalinde üstünde kalitesi ama yinede biz gökçe adaya gittiğimizde almıştık adam onu yedi valla azgın boğa gibiydi ayıptır söylemesi

Aman vardi ondan da geçen ay icirdim tutmuyor kii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…