Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da yollasa ya kasik cok seker duruyorcocuk olursa da ilerde bana sorarmis anne ben nsil oldum diye SENI BAAALLLAAA YAPTIM DERIM
Aynı şeyi ben demiştim . Çocuğum olursa seni ben yaptım babanin emeği yok çok hevesli değildi seni yaparken dicem diye. Oldu şükür. Ve diyeceğim de. O günler ne günlerdi offff. InsAllah sende en kisa zmanda kalırsın

Insalllah insallah balli lokmam olur o benim erkekler o kadar ugrasmiyorlar bizim kadar isin maddiyatiyla ilgileniyorlar o kadar

Hakkaten yani al benden de o kadar

Şimdiki aklım olsa en başından korunmazdım
Evet ama bilemezdin ki.ben çocuktan önce 3 yıl korundum.sonra karar verdik pat ilk deneme sorunsuz doğdu.bekleme nedir bilmedim ama 2. de oyle olmadi iste kısmet.Allahim daha güzelini nasip etcektir belki de biraz sabretmemiz gerekiyordur...

Hmm yerleşme kanaması o zaman mı geliyormuş, İnşallah bebiş geliyordur canım
Bilmiyorum araştırdım biraz adet zamanından önce yada adet zamanı geliyormuş benim çok az geldi ve şuan yok adet belirtimde yok sanki bişey akıyo gibi oluyo gidiyorum wc ye hiç bişey yok ama kasıklarımdada sağlı sollu batma var ara ara biraz hissediyorum bebişi nedense inşallah yanlıl hissetmiyorumdur :)

Ayyy hadi inşallaj bazen farkında olmadan onunla konuşuyoruz deme kızım falan diyorum sonra kendime diyorum ya erkekse diye içimede doğuyor ama bakalım sağlıklı olsunda hiç farketmez rabbim sizlerede versin inşallah

Ayyy İnşallah ya

Bence kuzmm sen hamilesin bana öyle geldi inşaAllah öyledr bizede dua ett
Kuzu bende nedense öyle hissediyorum ama çokta o moda girmiyorum nolur nolmaz inanın bana hamile olsamda olmasamda burda bazen mesajları okuyunca gözlerim doluyo Allahım nolur bu insanların kalplerine göre ver diye dua ediyorum gerçekten kendimi unutup bazen buraya odaklanıp kötü oluyorum

Minnoşun sağlıklı olsunda ya kız ya erkek hangisi olursa olsun:)

Evet bazen bişeyi isterken sadecw olsun diyoruz hayırlısı demiyoruz ne yazıkki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…