Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
banada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirki

benim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.

benim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.
anladım.

banada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirki
Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlamıyordum

anladım.

Inşallah düzelir, eğer bir sızıntı yoksa kendini toparlar.

Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.
ben içebiliyorum ama iş yerinde falan açık çay çok içiyorum o karşılar diye düşünmüştüm ama

Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlamıyordum

Inşallah düzelir, eğer bir sızıntı yoksa kendini toparlar.
sızıntı yok inş. düzene girer

Genelde açıkta olsa çay kahve vs suyun yerini tutmuyor diyorlar ama doktora sormakta fayda var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…