banada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirkiBenim ilk gebeligimde 28.haftada suyum gelmeye baslamisti, sınırdaydı, her hafta doktor kontrolüne gidiyordum, 3 lt su içiyordum, bende sızıntı olduğu için yattım hep, çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim. sıcak duş sakin alma ve duşların kısa süreli olsun.
benim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Benim ilk gebeligimde 28.haftada suyum gelmeye baslamisti, sınırdaydı, her hafta doktor kontrolüne gidiyordum, 3 lt su içiyordum, bende sızıntı olduğu için yattım hep, çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim. sıcak duş sakin alma ve duşların kısa süreli olsun.
Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.banada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirki
Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.banada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirki
benim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Benim ilk gebeligimde 28.haftada suyum gelmeye baslamisti, sınırdaydı, her hafta doktor kontrolüne gidiyordum, 3 lt su içiyordum, bende sızıntı olduğu için yattım hep, çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim. sıcak duş sakin alma ve duşların kısa süreli olsun.
anladım.Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.
Banada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlamıyordumbanada dedi 3 lt diye 2 gün 2,5 lt içtim fazlasıda böbreklere zarar verir dediler kaç lt içmem gerekirki
benim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
anladım.
ben içebiliyorum ama iş yerinde falan açık çay çok içiyorum o karşılar diye düşünmüştüm amaBanada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlaniyordum, 2.5 civarı ancak içiyordum herhalde.
sızıntı yok inş. düzene girerBanada öyle demişti ama o kadarı içmekte zorlamıyordum
Inşallah düzelir, eğer bir sızıntı yoksa kendini toparlar.
Genelde açıkta olsa çay kahve vs suyun yerini tutmuyor diyorlar ama doktora sormakta fayda varbenim 17+6 haftam suyun sınırda dedi ilk hamileliğimde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
ben içebiliyorum ama iş yerinde falan açık çay çok içiyorum o karşılar diye düşünmüştüm ama
Tedbirli olmak lazım.artık su içiyorum 2 gündür gözüm korktu valla
İnşallah canımKızlar merhaba. Kuzen msj atmış rüyasında beni erkek bebek doğurduğumu görmüş ay hayır olsun inşbat son 2
NolduuuHepinize küsüm tosbikler
Görmedim ben vallaaDun yazdim kimse bi hi bile demedi
Walla bnde yaziom kimse yazmio stresimi atayim bna gaz versimler bugun ve yarin önmli die demekki cokda degerli degilim dedimDun yazdim kimse bi hi bile demedi
Biliyorum desem ayıp mı olurdeliyim zaten
Kızlar çok konusulunca arada kaynıyor bazen sanırım ya bende çok giremedim ondanWalla bnde yaziom kimse yazmio stresimi atayim bna gaz versimler bugun ve yarin önmli die demekki cokda degerli degilim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?