Kuzum bu eski kavanoz değişmişler şuan plastik kutıda ama hiç
Tamam kuzum ama kızın bu ikinci kavanozuymuş açmış bir kaşık yemiş bidaha yiyememiş hamile olduğunu öğrenmiş açılmış yani ne yapsamKuzum bu eski kavanoz değişmişler şuan plastik kutıda ama hiç
Açılmamış kullanabilirsin dediğim gibi ya tahta kaşık yada seramik kullan
Ayyy gorunmezde oldummGörmedim ben vallaa
Benimki bugun geldi aksam kullanıcam aksam yememginden onceKuzum bu eski kavanoz değişmişler şuan plastik kutıda ama hiç
Açılmamış kullanabilirsin dediğim gibi ya tahta kaşık yada seramik kullan
Deme anacim oyleee ne demek degerli degilimWalla bnde yaziom kimse yazmio stresimi atayim bna gaz versimler bugun ve yarin önmli die demekki cokda degerli degilim dedim
Kkiiiiizzzzz tombiikkkk anniiis napiyonAyyy gorunmezde oldumm
Hayrolsn cnm bni de hamis gorenler olmustu. Insllh sende de vardir.Kızlar merhaba. Kuzen msj atmış rüyasında beni erkek bebek doğurduğumu görmüş ay hayır olsun inşbat son 2
Bas azari kiz haklisinDun yazdim kimse bi hi bile demedi
Küsüm sana da tosspikkkKkiiiiizzzzz tombiikkkk anniiis napiyon
Sen haric bebegim sen yazmissin ama ben kücüklügümden beri küsünce uyudugum icin uyuyakalmisimHayrolsn cnm bni de hamis gorenler olmustu. Insllh sende de vardir.
Bas azari kiz haklisin
Ama şuşuKüsüm sana da tosspikkk
AhahahahSen haric bebegim sen yazmissin ama ben kücüklügümden beri küsünce uyudugum icin uyuyakalmisimben bu cocuga küsüncede uyumam insallah
Gell burayaaa tospikkk vurmaya kiyamam ama bikac cimciklerimAma şuşuvurrrr bannnaaaaaaaağğ o zaman
Sen haric bebegim sen yazmissin ama ben kücüklügümden beri küsünce uyudugum icin uyuyakalmisimben bu cocuga küsüncede uyumam insallah
Ay valla diyebilirrAhahahahcocuk diyormuş sana git su kosede küs de gel ugrastirma beni
Babasi simdi pek seviyo opuyo hergun karnimu seviyo rahat rahat uyuyo aglama sesi yok bisey yok o dogdugunda bu kadar ilgileniceni sanmiyorumo g.tu puklulra kusulemz ki kiiiizz .
En fazla babaya postalriz
Bizlerden anne olurAy valla diyebilirrgel annecim beraber kuselim derim bende
Oyle zaten. Benm ole yuksek beklntm yok valla. Elimden geldgince postalicam ona.Babasi simdi pek seviyo opuyo hergun karnimu seviyo rahat rahat uyuyo aglama sesi yok bisey yok o dogdugunda bu kadar ilgileniceni sanmiyorum
Stresden hep boleyimKızlar çok konusulunca arada kaynıyor bazen sanırım ya bende çok giremedim ondan
Stres konusunda bugun yada yarin adet gunum duygusalim kararsizim bugun 15 gun olduDeme anacim oyleee ne demek degerli degilimoyle dusunmeni yasakliyorumm sana ne konuda gaz lazim tatlim soyle bakalim ben hemen gazlarim
Hahahahha olmaz mii hele kii sennn tospitt cocuk minnak tospik gezersinizBizlerden anne olurkivama gelmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?