Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle zaten. Benm ole yuksek beklntm yok valla. Elimden geldgince postalicam ona.
Bizimkisi de askerden geldgi gun once karnima sarldi . 2.plna atildm hemen
Basim agriyo dedim gelince hastaneye gidelim diyo dedim her basim k.cim agridiginda doktora mi gitcezz sacmalama dur geleyim goreyim oyle bakalim dedi bazen cocuk icin ilgilendigini dusunuyorum hatta hep dusunuyorum

Stres konusunda bugun yada yarin adet gunum duygusalim kararsizim bugun 15 gun oldu
Stres yapmaaa sakin adet gununu de etkilersin rahat birak kendini kuzucum bunyenin en buyuk dusmani stres her konuda gaz veririm de konu cocuk olunca hassas bi konu o yuzden gaz veremiyorum hayal kirikligi olunca ben cok uzuluyorum benim yuzumden bu kadar umitlendi diye

Sakin kalmaya calisiom ama hersey ust uste gelio elimde olmuo bilmiom ts ederm yinede

Kızlar merhaba. Bugün test yaptığımı ve negatif çıktığını paylaşmıştım. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.

Hayirli haberlerle gel insallahh

Hadi ya valla olurm olur canım ver bakalım kan Allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bebiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…