- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Basim agriyo dedim gelince hastaneye gidelim diyo dedim her basim k.cim agridiginda doktora mi gitcezz sacmalama dur geleyim goreyim oyle bakalim dedi bazen cocuk icin ilgilendigini dusunuyorum hatta hep dusunuyorumOyle zaten. Benm ole yuksek beklntm yok valla. Elimden geldgince postalicam ona.
Bizimkisi de askerden geldgi gun once karnima sarldi . 2.plna atildm hemen
Hahahahha olmaz mii hele kii sennn tospitt cocuk minnak tospik gezersiniz
Stres yapmaaa sakin adet gununu de etkilersin rahat birak kendini kuzucum bunyenin en buyuk dusmani stres her konuda gaz veririm de konu cocuk olunca hassas bi konu o yuzden gaz veremiyorum hayal kirikligi olunca ben cok uzuluyorum benim yuzumden bu kadar umitlendi diyeStres konusunda bugun yada yarin adet gunum duygusalim kararsizim bugun 15 gun oldu
Ben hamile olmadan kilo aliyorum onceden hazirlikolsun diyeYuvarlanmak benim isim
Sakin kalmaya calisiom ama hersey ust uste gelio elimde olmuo bilmiom ts ederm yinedeStres yapmaaa sakin adet gununu de etkilersin rahat birak kendini kuzucum bunyenin en buyuk dusmani stres her konuda gaz veririm de konu cocuk olunca hassas bi konu o yuzden gaz veremiyorum hayal kirikligi olunca ben cok uzuluyorum benim yuzumden bu kadar umitlendi diye
Hayirli haberlerle gel insallahhKızlar merhaba. Bugün test yaptığımı ve negatif çıktığını paylaşmıştım. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
Sağol canım inşallah. Bi adetimi olsaydım valla gam yemeyecektim, kendimi hazırlamıştım. Çelik gibidir sinirlerim, öğlenden beri ağlıyorum. İnşallah hayırlı ve kesin haberler veririm bu seferHayirli haberlerle gel insallahh
Valla bak şimdi nasıl gördüm çok hararetli konusmalarda bazen gözden kacıyor sanırımAyyy gorunmezde oldumm
Hayırlı olsun başla hemenBenimki bugun geldi aksam kullanıcam aksam yememginden once
Doğunca hepsi bir kenara kaçar uyur fosur fosur görücezBabasi simdi pek seviyo opuyo hergun karnimu seviyo rahat rahat uyuyo aglama sesi yok bisey yok o dogdugunda bu kadar ilgileniceni sanmiyorum
Canım sakin ol anlat nolduStresden hep boleyim
Kendini alıştır zorlanmassın bende tam tersini yapmıştım zayıfladım hamilelikte kilo alırsam diyeBen hamile olmadan kilo aliyorum onceden hazirlikolsun diyeşisko anne senni
Hadi ya valla olurm olur canım ver bakalım kan Allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bebişKızlar merhaba. Bugün test yaptığımı ve negatif çıktığını paylaşmıştım. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
Son kez gidişin olsun insallahSağol canım inşallah. Bi adetimi olsaydım valla gam yemeyecektim, kendimi hazırlamıştım. Çelik gibidir sinirlerim, öğlenden beri ağlıyorum. İnşallah hayırlı ve kesin haberler veririm bu sefer
Sen akilli kadinKendini alıştır zorlanmassın bende tam tersini yapmıştım zayıfladım hamilelikte kilo alırsam diye
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı haberle gelirim bu seferHadi ya valla olurm olur canım ver bakalım kan Allahtan ümit kesilmez inşallah vardır bebiş❤
Insallah aksam yemeğininden once yimeem gerekiyormus esimi bekliyorumHayırlı olsun başla hemen
Amin, inşallah arkadaşımSon kez gidişin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?