- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Özeldekiler düşmüyor diye biliyorumÇıkmadımi kuzu ya e nabiza dusmuyor benim gecen yaptigim hala dusmemis
Aynen oyle gercekten Her Nasip Vaktine Esirdir .Aşkolsun, asla öyle düşünme, cok uzuldum sen boyle soyleyince. Benim eşim de soyleniyo yok millet 2. 3. tura dönüyormuş da bizim neden olmuyomuş da. Ben hic takmiyorum. Olmamasi bizim sucumuz degil cunku. Bu yemek yapmak gibi degil. Tuzunu az koydun da ondan boyle oldu diye suclanacak bir konu yok ortada. Şartlar olgunlaşmıyor demek ki. Herkesin alin yazısı başka, herkesin bünyesi başka, herkesin evinde yaşananlar başka. Kendini başkalarıyla kıyaslama sakin. Gelecek, sadece zamanlama meselesi.
Bende yemiyorum burada bir üyeden görmüstğm bu tabiri cok hosuma gitmisti ondan kullandım yanlıs biryerde söyledim galibaYa kim yiyor sen yiyon mu
Elinde gittiğin hastanenin barkodu yok mu canım barkodtaki protokol numarasıyla hastanenin sitesinden laboratuvar sonuçlarında görebiliyosunÇıkmadımi kuzu ya e nabiza dusmuyor benim gecen yaptigim hala dusmemis
Ayaklarını üsütme canım insallah güzel haberler vereceksinYok canım regli gelmedi de sarı krem akıntılar geldi
Karpuz kabuğu receli duymustum sanki yanlia hatirlamiyorsamBende yemiyorum burada bir üyeden görmüstğm bu tabiri cok hosuma gitmisti ondan kullandım yanlıs biryerde söyledim galiba
Yok aricaklar 11 de arariz olmadi daha yeni geldim sayilir hastanedenÇıkmadımi kuzu ya e nabiza dusmuyor benim gecen yaptigim hala dusmemis
Tmm cnm yazarim buraya zaten olumlu olumsuz dua edin bnm icin olurmuHaber ver bebegim etiketle mutlaka
Yaaaaa gece labaratuvarlar calsiyor muYok aricaklar 11 de arariz olmadi daha yeni geldim sayilir hastaneden
Anlamadım bendeKarpuz kabuğu receli duymustum sanki yanlia hatirlamiyorsamdemekki insanlar da yiyormus
Hayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, propolis, çam balı, polen, ada çayı, zerdeçal, çörek otuKullan canım yararlıysa oda onda neler varmıs say bakayım
Aynn 1 saat daha umutlanabilirimAy
daha iyi bir saatleri kaldı
Valla ayağımda hem çorap hem patik üstümdede yeleğim var. Ben de hala bi umut var ama bakıp göreceğiz yarın yine hastanede test yapıcam bakıcam çıkıcak mı çıköayacak mıAyaklarını üsütme canım insallah güzel haberler vereceksin
Canım çikolata kıstı miydi benimki 1 cm bile değil inşallah öyle olur yaAnladım canım belki adetle birlikte atar bazen öyle olurmus bende de vardı kist 3cmdi adetten sonra baktı doktor kist falan kalmamıştı
He kiz acil iste dedim asilamm vardi 15 gun esim calisio dedim bisey demedi direk kan aldiYaaaaa gece labaratuvarlar calsiyor mu
Adacayı sıkıntılı degilmi canım hani hamilelikte önermiyorlar diye biliyorumdaHayıt tohumu, aslan pençesi, civan perçemi, propolis, çam balı, polen, ada çayı, zerdeçal, çörek otu
Bebegim duan da hayirlisini dile lutfenn olur mu? Biliyorum cok istiyosun ama hayirlisini dilemeyi unutmaTmm cnm yazarim buraya zaten olumlu olumsuz dua edin bnm icin olurmu
Olmazsa yılmak yok yola devamAynn 1 saat daha umutlanabilirim
BosverAnlamadım bende
Insallah yok hayirli saglikli diorum dualarimda hepimiz icin hamisler icin bileBebegim duan da hayirlisini dile lutfenn olur mu? Biliyorum cok istiyosun ama hayirlisini dilemeyi unutmahayirlisiyla dualarimiz seninlee saglikli sihhatli hayirli bi sekilde bebegin seninledir
Bence cumayı bekle canım gelmezse cuma günü yap testini senValla ayağımda hem çorap hem patik üstümdede yeleğim var. Ben de hala bi umut var ama bakıp göreceğiz yarın yine hastanede test yapıcam bakıcam çıkıcak mı çıköayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?