Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zararın neresinden dönersen kardır canım hayırlısı olsun tez sifanı bulursun insallah sende alsana bu macundan kullanmadıysan canım
Birgebeningunlugu var instada biliyor musun o bana önermişti macunhane sayfasını ordan aldım macun içerik aynı hatta daha zengini kullanıp kullanmamakta kararsızım

Birgebeningunlugu var instada biliyor musun o bana önermişti macunhane sayfasını ordan aldım macun içerik aynı hatta daha zengini kullanıp kullanmamakta kararsızım
Kullan canım yararlıysa oda onda neler varmıs say bakayım

kizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?
Ayyy kız o bendede var ya kocaya sordum gece uyurken üstümümü acıyorum ben diye benimkini acıyorsun kendini sarıp sarmalıyorsun diyor
Belim cok kötü agrıyor ama gebe olamam ben herhalde seninde düsürdügünü sanmıyorum balam test yap sen yarın

Aşkolsun, asla öyle düşünme, cok uzuldum sen boyle soyleyince. Benim eşim de soyleniyo yok millet 2. 3. tura dönüyormuş da bizim neden olmuyomuş da. Ben hic takmiyorum. Olmamasi bizim sucumuz degil cunku. Bu yemek yapmak gibi degil. Tuzunu az koydun da ondan boyle oldu diye suclanacak bir konu yok ortada. Şartlar olgunlaşmıyor demek ki. Herkesin alin yazısı başka, herkesin bünyesi başka, herkesin evinde yaşananlar başka. Kendini başkalarıyla kıyaslama sakin. Gelecek, sadece zamanlama meselesi.

kizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?
Yok artık saçmalama kız benim sol kasıgım ağrıyor hala bebekten oluyor sende de olsa keşke yaaa

Ayrıca çok ayaktandurunca belimde ağrıyor benim var yani belirti olarak

Cok isterdim 2020ye gebe girmeyi agustostan beri hayaller kuruyorum burada ama yok kısmetimizi bekliyoruz iste. Esinde cok kabaymıs ya o öyle davranırsa stresin artar olacak olanıda engeller niye böyle yapıyorlarki ya en cok onun destek olması lazımken hemde üzümdüm adımıza hepimiz ayrı ayrı cekiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…