Hadi yarasın tosunuma karpuz kabuguSifa oldun da,tadi onemli degil bol su içilmesi lazim zatrn
Birgebeningunlugu var instada biliyor musun o bana önermişti macunhane sayfasını ordan aldım macun içerik aynı hatta daha zengini kullanıp kullanmamakta kararsızımZararın neresinden dönersen kardır canım hayırlısı olsun tez sifanı bulursun insallah sende alsana bu macundan kullanmadıysan canım
Hep kandırıyorsun bir kere bilem yemedinYerim ki senii
Essek miyim ben karpuz kabugu diyonHadi yarasın tosunuma karpuz kabugu
Kullan canım yararlıysa oda onda neler varmıs say bakayımBirgebeningunlugu var instada biliyor musun o bana önermişti macunhane sayfasını ordan aldım macun içerik aynı hatta daha zengini kullanıp kullanmamakta kararsızım
Anladım canım belki adetle birlikte atar bazen öyle olurmus bende de vardı kist 3cmdi adetten sonra baktı doktor kist falan kalmamıştıCanım regl dönemi bakmak istedi tekrar, birkaç da test istedi sağ tarafta da yapışıklik olabilir dedi. Dedi de dedi
Hamm yapicammmHep kandırıyorsun bir kere bilem yemedin
Ayyy kız o bendede var ya kocaya sordum gece uyurken üstümümü acıyorum ben diye benimkini acıyorsun kendini sarıp sarmalıyorsun diyorkizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?
Aşkolsun, asla öyle düşünme, cok uzuldum sen boyle soyleyince. Benim eşim de soyleniyo yok millet 2. 3. tura dönüyormuş da bizim neden olmuyomuş da. Ben hic takmiyorum. Olmamasi bizim sucumuz degil cunku. Bu yemek yapmak gibi degil. Tuzunu az koydun da ondan boyle oldu diye suclanacak bir konu yok ortada. Şartlar olgunlaşmıyor demek ki. Herkesin alin yazısı başka, herkesin bünyesi başka, herkesin evinde yaşananlar başka. Kendini başkalarıyla kıyaslama sakin. Gelecek, sadece zamanlama meselesi.Benimde öyle herzaman vakti saatinde gelirdi stresim arttıkca duydugum laflar gördügüm hamileler cogaldıkca beceriksizim kadın degilmiyim neden neden diye sorguladıkca düzenli olan reglimide bozdum. Kimse benim gibi olmasın insallah herkes tez elden alsın yavrusunu kucagına
Esseklermi yiyormu s ki karpuz kabuguEssek miyim ben karpuz kabugu diyon
Yok artık saçmalama kız benim sol kasıgım ağrıyor hala bebekten oluyor sende de olsa keşke yaaakizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?
Ya sistem bozukmus numara verdik aricaklar bizi cikincaBakıyormusun e devlete düsüyormu hemen
Ayrıca çok ayaktandurunca belimde ağrıyor benim var yani belirti olarakkizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?
Verdim bkliom kuzumYaptir o zaman kuzucum risk varsa dikkat et
Ya kim yiyor sen yiyon muEsseklermi yiyormu s ki karpuz kabugu
Cok isterdim 2020ye gebe girmeyi agustostan beri hayaller kuruyorum burada ama yok kısmetimizi bekliyoruz iste. Esinde cok kabaymıs ya o öyle davranırsa stresin artar olacak olanıda engeller niye böyle yapıyorlarki ya en cok onun destek olması lazımken hemdeAşkolsun, asla öyle düşünme, cok uzuldum sen boyle soyleyince. Benim eşim de soyleniyo yok millet 2. 3. tura dönüyormuş da bizim neden olmuyomuş da. Ben hic takmiyorum. Olmamasi bizim sucumuz degil cunku. Bu yemek yapmak gibi degil. Tuzunu az koydun da ondan boyle oldu diye suclanacak bir konu yok ortada. Şartlar olgunlaşmıyor demek ki. Herkesin alin yazısı başka, herkesin bünyesi başka, herkesin evinde yaşananlar başka. Kendini başkalarıyla kıyaslama sakin. Gelecek, sadece zamanlama meselesi.
Yok canım regli gelmedi de sarı krem akıntılar geldiMaisiyah345 canım regl geldimi?
Çıkmadımi kuzu ya e nabiza dusmuyor benim gecen yaptigim hala dusmemisVerdim bkliom kuzum
Haber ver bebegim etiketle mutlakaVerdim bkliom kuzum
daha iyi bir saatleri kaldıYa sistem bozukmus numara verdik aricaklar bizi cikinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?