Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli olan tüplerin kapalı olmaması cnm benim doktorum çok iyi öyle dedi ve bu kistle hamile kalan da ni çok kişi var umutsuz olmayalım Allahın izniyle vakti gelince olucak..
Tüplerim açık kuzum çok çabuk büyüyormus çok üzüldüm ne umutlarla gittim ne duydum

Kendi kendimize kalsak stres yapmayiz da iste dış etkenler benim adetim hep saati saatine gelir, boyle bisey hic yasamadim, acikcasi doktor yerleşme falan deyince de hic umudum yoktu, eşimin zorlamasıyla kan verdim. Dedigin gibi nasibi varsa gelir, yoksa da ne yapsak nafile. Allah doğru zamanda, hayirlisiysa versin diye dua ediyorum hep. Senin de inşallah doğru zamanda sağlıkla gelir yavrun

Yapışıklığı muaneyle göremez rahim filmi çekilmesi lazım. Kist genelde zarar veriyo ondan demiştir ama benim de var çok şükür rahim filmi de sıkıntı çıkmadı
Ben daha önce rahim filmi çekildim doktor bir şey yok dedi canım normalmiş. Bu gidişimde başka doktora gittim sağ taraftan yumurtlama olmuş sıvı birikmiş bu sıvı birikmesi yapisikliktan olabilir dedi. Hiç böyle bir şey duydun mu?

Basladi ewt cok sakinim cok komik sanirim artik alistim bu duruma pozitif olursa ne tepki vericegimi sasiririm sanirim olumsizluga alistik sonucda
Pozitif olursa insallah inanana kadar oturup aglarsın sahsen ben öyle yapmayı planlıyorum

Benimde öyle herzaman vakti saatinde gelirdi stresim arttıkca duydugum laflar gördügüm hamileler cogaldıkca beceriksizim kadın degilmiyim neden neden diye sorguladıkca düzenli olan reglimide bozdum. Kimse benim gibi olmasın insallah herkes tez elden alsın yavrusunu kucagına

kizlar ya belim sirtim çok ağrıyor.ne oluyor anlamiyorum valla yaa.sol kasigim da çok ağrıyor.bebek vardı da dusuruyom mu diye delirmeye başladım.yeni hamilelerin bel sırt ağrısı var mı?

Yok kuzum doktorum çok çok iyi birkaç test istedi regl zamanı gideceğim ona göre net bir şey söylerim dedi. Olanı dedi napsin diğerleri hiç görmedi bunları boşa zaman kaybettim
Zararın neresinden dönersen kardır canım hayırlısı olsun tez sifanı bulursun insallah sende alsana bu macundan kullanmadıysan canım

Aynen oyle cocugum olmasa da parcalardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…