Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin cnm ts ederm yok kiz iim artik ciddi anlamda akisina birakicam saddece cok yipratioruz ve yipratmayin sizde kndinizi die yazdim arada girer bakarim zatn kndine ii bak

O pıhtı nettede yazıyordu canım bi oku istersen benim rahim filminden sonra duşta baya büyük düştü normalde pedimde olurdu ama rahim filminden sonraki korkutmuştu beni
O zaman bu zamandır hep gelir pihti ama çok değil sende de oluyor mu canım?

Amin gec oldu ama anladim ts ederm cnm bnm

Ts edeerm amin bitnm saol insallah

Sıfırlamdığını bilmiyorum ama hcg değerim düşmüştü kontrole gittiğimde doktorum rahim temizlenmiş kan testine gerek yok demişti
benimde rahim temiz dedi ben beta hcg de istemiştim düşmüştü ama sıfırlandı mı ben de bilmiyorum. belki ondan silik çizgi çıkmıştır ama allahtan umut kesilmez yinde tekrarla testi

benimde rahim temiz dedi ben beta hcg de istemiştim düşmüştü ama sıfırlandı mı ben de bilmiyorum. belki ondan silik çizgi çıkmıştır ama allahtan umut kesilmez yinde tekrarla testi
Hiç bilmiyorumki be canım 1 ay geçti 10 gün kanama gördüm sıfırlanması lazım buda kuruma çizgisi yüzde doksan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…