- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Ama burda epey geçmiş ona rağmen tam koyu değilBu düşük olmadan önceki gebeliğimde adetimden 8 gün geçen testim hemen çıkmıştı
Amin cnm ts ederm yok kiz iim artik ciddi anlamda akisina birakicam saddece cok yipratioruz ve yipratmayin sizde kndinizi die yazdim arada girer bakarim zatn kndine ii bakYaa duygulandırdın be canım nolur iyi ol bak varya bu ay sana iyi gelicek çünkÜ telaşın olucak sen stres yaptın hepimiz öyle bide eğer imkanın varsa dediğim macunu al kuzum tamammı bak benimde etrafımda herkes hamile kafadan atmak asla mümkün değil sadece tevekkül edip beklemek lazım vakti zamanını bekliyor hamile kalmakla bitmiyorki mesele bak bende kaldım ama sonu gelmedi Rabbim gerçekten zamanını biliyor o yüzden umutsuzluk yok biz yine buradayız ne zaman istersen yazabilirsin hatta numarımı bile verebilirim iyi ol nolur hepimiz senden güzel haberler bekliyo olucaz Allaha emanet ol canım benim
O zaman bu zamandır hep gelir pihti ama çok değil sende de oluyor mu canım?O pıhtı nettede yazıyordu canım bi oku istersen benim rahim filminden sonra duşta baya büyük düştü normalde pedimde olurdu ama rahim filminden sonraki korkutmuştu beni
Sıfırlamdığını bilmiyorum ama hcg değerim düşmüştü kontrole gittiğimde doktorum rahim temizlenmiş kan testine gerek yok demiştibeta hcg sıfırlanmış mıydı
Amin gec oldu ama anladim ts ederm cnm bnmMaşAllah cnm çok güzel artmış vala betayla mi alakalı bilemedmbenim ilk doktora gittiğim gün beta 9500 çıktı ama kese çok küçük henüz çok yeni gebelik dedi doktor
Canım düşüncelerin çok sevindirdi beni inan en güzeli böyle düşünmen cunki Rabbim en hayırlı en güzel vakti biliyor biz bazen gereksiz yere üzülüyoruz Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek insAllah uzaklaşmakta iyi gelecektir ben inanıyorum güzel haberlerle gelirsin insAllah
Ts edeerm amin bitnm saol insallahRica ederiz canım benim
Her nasip vAktinin esiridirbunu görebilmene yardımcı olduysak nu mutlu bize
İnsallah yeni ev sansı yeni bebek sansınızıda acar kuzum allah yardımcınız olsun ne zaman istersen buradayız dikkat et kendine
Evet geç döllenmeydi çünkü canım adetim düzensiz benim ondan heralde geç döllenme olmuşAma burda epey geçmiş ona rağmen tam koyu değil
Ts ederm guzl annisCanimsiniz hepinizz uzulmenizi asla istemem zaten ♥ Canin skkin olursaaa buralardayimm
Özletme çokAmin cnm ts ederm yok kiz iim artik ciddi anlamda akisina birakicam saddece cok yipratioruz ve yipratmayin sizde kndinizi die yazdim arada girer bakarim zatn kndine ii bak
Bnce biraz özleyin geldigimde hamis olunda bnada supriz olsunÖzletme çok
Seni de hamis bekliyoruz gelince kuzummB
Bnce biraz özleyin geldigimde hamis olunda bnada supriz olsun
Umarım öyle olur ve sende bize süpriz yaparsın :)B
Bnce biraz özleyin geldigimde hamis olunda bnada supriz olsun
benimde rahim temiz dedi ben beta hcg de istemiştim düşmüştü ama sıfırlandı mı ben de bilmiyorum. belki ondan silik çizgi çıkmıştır ama allahtan umut kesilmez yinde tekrarla testiSıfırlamdığını bilmiyorum ama hcg değerim düşmüştü kontrole gittiğimde doktorum rahim temizlenmiş kan testine gerek yok demişti
Hayirlisiysa insallahSeni de hamis bekliyoruz gelince kuzumm
Insallah hoscakalinUmarım öyle olur ve sende bize süpriz yaparsın :)
İyiye işarettir inşallah zaten yoğun olması iyidir diyorlar doktorlar benimde hep adetim yogundur meselaKızlar ben aylardir bu kadar yoğunregl olmuyordumicibii himili miyim kafayi siyirdim da
Kafani bosalt kuzu ev de tasiycakmissin zaten evinle ilgilen azcik kendiliginden olsun gebeliginHayirlisiysa insallah
Benimde eskiden cok yogundu da son 4 aydir falan en fazla 3 gun surerdi. Su an anlatilmaz bi sekildeİyiye işarettir inşallah zaten yoğun olması iyidir diyorlar doktorlar benimde hep adetim yogundur mesela
Hiç bilmiyorumki be canım 1 ay geçti 10 gün kanama gördüm sıfırlanması lazım buda kuruma çizgisi yüzde doksanbenimde rahim temiz dedi ben beta hcg de istemiştim düşmüştü ama sıfırlandı mı ben de bilmiyorum. belki ondan silik çizgi çıkmıştır ama allahtan umut kesilmez yinde tekrarla testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?