- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Gözün aydın canımKızlar keseyi ve bebeği gördük çok şükür Allahım herkese nasip etsin❤
Kuuuzzzuuummmmmm gozun aydin olsunn insalllaahhKızlar keseyi ve bebeği gördük çok şükür Allahım herkese nasip etsin❤
Hadi insallah 2 hafta sonra buraya hammmiileyiimm diye yazarsinhayatta yapmam dedigimiz seyleri bu minik fasülyeler icin yapar olduk valladün aksam kendime catlama ignesi vurdum yarinda asilamam var insallah tutar bu ay yaniz kizlar dünden beri asiri bi migde bulantisi ve bas agrisi var bende igneden oldugunu sanmiyorum cünki ondan önce basladi.. bu Saat oldu hala daha gecmedi.. sizce neden olabilir acaba?
Ona ne şüpheSaka gibi vallahasu an evladim benim icin dua ediyordur annem lorik olsun diye
Direk yutuyorum hic agzimda beklemiyorum da macunu artik mideme gittikteb sonra neler oluyorsaOna ne şüphe
Yerleşme olabilir kan verirsen kesin belli olur canım görünüyor ikinci çizgi bence kuruma gibi değilKızlar bu test pozitif mı. Adet oldum 3. Günüm hatta. Fakat normalden az sürdü ve 4 gün gecikmeyle oldum. O yüzden acaba mı diyorum.
Dun gece olmamişti ondan onceki gun olmustuYarın sabah yine olsun balam iliski aksam olmasın dün gecede olmuymuydu birliktelik
Yaaa İnşallah güzel annee İnşallahL Loriklorik @Eslem91MelodiminEsi Zekta ve tüm diğer arkadaşlarım inşallah Rabbim sizi birgün çok mutlu edicek, sabir ve dua ile.
Benim testim bu kadar koyu olmustu biz ust uste 4-5 gunu degerlendirdik suan 12+5 teyiz darisi basina bebegim11 de yaptım cnm sence nasıl eşim evde oluyor TL aldırmıyor elime onun için dun atamadım simdi 3. Testim bu
Senin takvim nerede kızBenim testim bu kadar koyu olmustu biz ust uste 4-5 gunu degerlendirdik suan 12+5 teyiz darisi basina bebegimbence bugunu bi degerlendir derim daha koyu olmazsa kacirma
Siz üzülünce kendim yaşamış gibi hissediyorum, aylardır beraberiz, bunu görünce aklıma siz geldinizSenin kalbini yerim guzel kalpli insannnn yaaaaa resmen ferahladim o yazıyı gorunce
Amin cümlemize inşallah, Rabbim herkese gonlundekini nasip etsinYaaa İnşallah güzel annee İnşallahRabbim hepimizin yardımcısı olsun sabrımızı artırsın gönlümüze ferahlık versin
Tüm güzel gebelere de sağlıklı evlat kolay doğum nasip etsin❤
Kuzucum yanlis anlama soylicemi ama ben takvim yapmak istemiyorum yani bi ara dusundum ilk 3 ay gecsin sonra dedim daha sonra insanlar bu kadar hasret cekiyo her yorumumda onlarin gozune sokmak istemedim herkesin tercihine tabi ki saygim var asla ustunuze alinmayin dedigimi ama dusuncem bu olduSenin takvim nerede kız
Amin cumlemizden insallah, çok şükür bin şükür, Rabbim gonlundekini nasip etsin en yakında inşallahAhh canım benim Allah razı olsun elbette Rabbimin verdiğinede vermediğinede bin şükür
O kadar yoğun bir ilişkiye gerek yok bence, sperm kalitesi düşer büyük olasiliklaKizlar bana dua edin yumurtam catlamiş insallah bu sefer tutar
Bu sabah iliski oldu bu aksam iliski olsunmu acaba Eki Görüntüle 2562485
Allah,razi olsunSiz üzülünce kendim yaşamış gibi hissediyorum, aylardır beraberiz, bunu görünce aklıma siz geldiniz
AY inşallah kuzum İnan bende çok dua ediyorum sana buradaki herkese Rabbim bizi biliyor inşallah bir gün kabul olurİnsallah gerek kalmadan kendiliginden olusur bebegin canım dualarım seninleClifeı kullan mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?