Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi insallah 2 hafta sonra buraya hammmiileyiimm diye yazarsin ignedendir bence ya ben 2 tane asilama oldum sadece basimim tek bir tarafi cok ağrıyordu

Beklemekseni canım Dr beta istedi mi peki direk ultrasonla mi gördü benim görünmemisti Bebek çok küçük kese demişti ya insAllah görürüz bu sefer içimde bı şüphe var şöyle herşey yolunda gibi ama sağlıklı gebeliktir insAllah benim de

11 de yaptım cnm sence nasıl eşim evde oluyor TL aldırmıyor elime onun için dun atamadım simdi 3. Testim bu
Benim testim bu kadar koyu olmustu biz ust uste 4-5 gunu degerlendirdik suan 12+5 teyiz darisi basina bebegim bence bugunu bi degerlendir derim daha koyu olmazsa kacirma

Senin takvim nerede kız
Kuzucum yanlis anlama soylicemi ama ben takvim yapmak istemiyorum yani bi ara dusundum ilk 3 ay gecsin sonra dedim daha sonra insanlar bu kadar hasret cekiyo her yorumumda onlarin gozune sokmak istemedim herkesin tercihine tabi ki saygim var asla ustunuze alinmayin dedigimi ama dusuncem bu oldu

Bu ara hanimlar bikac yorum sinirlerimi ziplatti kim oldugunu yada yorumu soylemicem sadece bu topige hepimiz umutla geldik burda hamile oldugumuzu ogrendik birbirimize dua ettik umutlandik hayal kirikligi yasadik hamile kalanlar oldugu gibi kalamayanlarda oldu nasil zamaninda her adet gecikmesi yada testteki cizgi veya bir mide bulantisini hamile miyim acaba diyerek buraya yazdiysak hatta yapilan yorumlara kendimizce belki vardir diye umutlanarak “ama gecen sefer boyle olmamisti,gecen ay boyle olmadi... vb” gibi yorumlarda bulunduk bu zamana kadar kimsenin hayal kirikligina ugramasini istemedim bu yuzden yorum yaparken kendimi ornek verdim olabilirde olmayabilirde bak testim bu sen kiyasla dedim neonlara hayir degilsin,kuruma cizgisi o..vb tarzi yorumlar yaptim nede hamilesin dedim kimseyi uzmek istemedim hayal kurmasina sebep olmak daha sonra hayal kirikligi yasasin istemedim karsimizdaki insani dusunmek lazim biraz hatta belki 1 ay once ayni seyleri yasarken dua ederken simdi bilirkisi ilan etmesin kimse kendisini kendi cektiginiz cileleri yaptiklarinizi umitlerinizi dusunun ona gore yorum yapin hamile olmayan arkadaslarim sizlere de Allahim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sizleri cok seviyorum her zaman dualarimdasiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…