Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım cabım o zaman tüp bebek olmıcak şuan akısına bırakın bakalım belki olurr canım ya hayırlısı tabikide hakkınızda

Selamünaleyküm kızlar. Ağustosta sayfanin açıldığı günden beri sayfayi takip ediyorum bende Allah'ın izniyle hamilelik istiyorum ve sizlerden de Dua istiyorum. Her birinizin sevincini de üzüntüsünü de şahit olan biri olarak içimden hesap açmak geldi. Çünkü bazen çevremdekilerin beni anlamadığını düşünerek içsel çöküntü de yaşadığım günler oluyor. Ama burada sizler birbirinizi anlayip samimi iyi niyetleriniz destek verişlerinizle insan sizle konusmasa bile inanin kalbe dokunuyorsunuz. Dua'lariniza talibim kızlar.. Bende Dua'cinizim Allah'ın izniyle Rabbim hepimize hayırlısiyla mucizelerimizi nasip etsin inşaAllah Cuma aksamı hürmetine.. ❤

Hosgeldin balim dualarimiz hepinizlee bizde seni gormekten mutluluk duyduk İnsan yanindaki insanlarla paylasamadigi bircok derdini burda birbiriyle paylasiyor senin yaninda olmayi cok isteriz

Canım ben en son ki betamla gittim çarşamba günü 3718di ki bugün daha da yükselmiştir bence. Doktor direkt ultrasonda gördü keseyi net şekilde içinde nokta kadar bebek vardı daha çok küçük dedi bebek dedi sen gördünmü keseyi bebeği? Bide geç döllenmeymiş benimde son adetime uymuyor

Böyle düşünmene mutlu oldum bazen çok karamsar oluyorsun çünkü umudunu yitirme, en güzel zamanda gelicek inşallah, Allah bilir, biz bilemeyiz
Iste o kirmizilari gorunce bi de tedaviler olumsuz olunca 1 guncuk yikiliyorum sonra geciyor napak aglasam da gelmiyor

İnşallah canım allahım sana da nasip eder Ne zamandır bebek istiyosunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…