Böyle düşünmene mutlu oldum bazen çok karamsar oluyorsun çünkü umudunu yitirme, en güzel zamanda gelicek inşallah, Allah bilir, biz bilemeyizAllah,razi olsunartik uzulmek yok napalim kuzum nasip gelecegi zaman hicbir engel tanimaz . ♥
Anladım cabım o zaman tüp bebek olmıcak şuan akısına bırakın bakalım belki olurr canım ya hayırlısı tabikide hakkınızdaCanım kist oluşmuş önemli değilmiş ilacin etkisinden kaynaklanan bir durummuş çok şükür doktorumda tüp bebek raporumu çıkarttı ordan tüp bebek merkezine gittik o raporu kabul etmedi gonal f ile iki aşılama yapmamız gerekiyor rapor için dedi 3 yıllık evli olmam gerekiyormuş Temmuz’a kadar yolu var
Canım bence günde bir kere ilişki yeter spermler 2-3 gün kalabiliyor çünkü içerdeKizlar bana dua edin yumurtam catlamiş insallah bu sefer tutar
Bu sabah iliski oldu bu aksam iliski olsunmu acaba Eki Görüntüle 2562485
Haha şala gibiyaa kesin ediyodur anneme kavusayım hemen diyordurSaka gibi vallahasu an evladim benim icin dua ediyordur annem lorik olsun diye
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Sağol canım benimmm allahım sana da nasip etsin inşallahKuuuzzzuuummmmmm gozun aydin olsunn insalllaahhkac ml boyu kuzunun
Hosgeldin balim dualarimiz hepinizlee bizde seni gormekten mutluluk duydukSelamünaleyküm kızlar. Ağustosta sayfanin açıldığı günden beri sayfayi takip ediyorum bende Allah'ın izniyle hamilelik istiyorum ve sizlerden de Dua istiyorum. Her birinizin sevincini de üzüntüsünü de şahit olan biri olarak içimden hesap açmak geldi. Çünkü bazen çevremdekilerin beni anlamadığını düşünerek içsel çöküntü de yaşadığım günler oluyor. Ama burada sizler birbirinizi anlayip samimi iyi niyetleriniz destek verişlerinizle insan sizle konusmasa bile inanin kalbe dokunuyorsunuz. Dua'lariniza talibim kızlar.. Bende Dua'cinizim Allah'ın izniyle Rabbim hepimize hayırlısiyla mucizelerimizi nasip etsin inşaAllah Cuma aksamı hürmetine.. ❤
Canım ben en son ki betamla gittim çarşamba günü 3718di ki bugün daha da yükselmiştir bence. Doktor direkt ultrasonda gördü keseyi net şekilde içinde nokta kadar bebek vardı daha çok küçük dedi bebek dedi sen gördünmü keseyi bebeği? Bide geç döllenmeymiş benimde son adetime uymuyorBeklemekseni canım Dr beta istedi mi peki direk ultrasonla mi gördü benim görünmemisti Bebek çok küçük kese demişti ya insAllah görürüz bu sefer içimde bı şüphe var şöyle herşey yolunda gibi ama sağlıklı gebeliktir insAllah benim de
Iste o kirmizilari gorunce bi de tedaviler olumsuz olunca 1 guncuk yikiliyorum sonra geciyor napak aglasam da gelmiyorBöyle düşünmene mutlu oldum bazen çok karamsar oluyorsun çünkü umudunu yitirme, en güzel zamanda gelicek inşallah, Allah bilir, biz bilemeyiz
Cunku benim evllllaaadimm o ooooyyyyyyyyHaha şala gibiyaa kesin ediyodur anneme kavusayım hemen diyordur
İnşallah canım allahım sana da nasip ederSelamünaleyküm kızlar. Ağustosta sayfanin açıldığı günden beri sayfayi takip ediyorum bende Allah'ın izniyle hamilelik istiyorum ve sizlerden de Dua istiyorum. Her birinizin sevincini de üzüntüsünü de şahit olan biri olarak içimden hesap açmak geldi. Çünkü bazen çevremdekilerin beni anlamadığını düşünerek içsel çöküntü de yaşadığım günler oluyor. Ama burada sizler birbirinizi anlayip samimi iyi niyetleriniz destek verişlerinizle insan sizle konusmasa bile inanin kalbe dokunuyorsunuz. Dua'lariniza talibim kızlar.. Bende Dua'cinizim Allah'ın izniyle Rabbim hepimize hayırlısiyla mucizelerimizi nasip etsin inşaAllah Cuma aksamı hürmetine.. ❤
Eline pirinc tanesi alSağol canım benimmm allahım sana da nasip etsin inşallah❤ kız daha pirinç kadarmış uygulamaya göre 6 mm
Aynen kimin bebesiCunku benim evllllaaadimm o ooooyyyyyyyy
Haha aynen şaka gibi eşim delirdinmi derEline pirinc tanesi alsev onu
Seni doverimIste o kirmizilari gorunce bi de tedaviler olumsuz olunca 1 guncuk yikiliyorum sonra geciyor napak aglasam da gelmiyor
Beeeenniimmm beeenniimmmmm vallaha olsun bak milletin icinde nasil seviyomAynen kimin bebesi
Çok zor tabiki tahmin ediyorum, herkesin bir imtihanı var işte, seninkide bu, basarilar diliyorum, inşallah Alnının akıyla çıkarsınIste o kirmizilari gorunce bi de tedaviler olumsuz olunca 1 guncuk yikiliyorum sonra geciyor napak aglasam da gelmiyor
Hattq al esine ver bak yavrumuz bu kadaecik diyeHaha aynen şaka gibi eşim delirdinmi der
Insallah ya bakalim sonuna dogru sabrim inancim sönüyor 1 gun sonra yine yeseriyorÇok zor tabiki tahmin ediyorum, herkesin bir imtihanı var işte, seninkide bu, basarilar diliyorum, inşallah Alnının akıyla çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?