- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen ders verirsşn sen onlara şimdiBeeeenniimmm beeenniimmmmm vallaha olsun bak milletin icinde nasil seviyomcocuk nasil sevilir görsünler
Koca gobeginle yerinden kalkabilirsen gel dövSeni doverim
Haha yaparım akşam napsr acabaHattq al esine ver bak yavrumuz bu kadaecik diye
Bizimkiler (eltimgiller) cocuklarini hic sevdiklerini gormedim yapmislar sadeceAynen ders verirsşn sen onlara şimdi
Seni bi doverim bi doverim totona totona vurarimKoca gobeginle yerinden kalkabilirsen gel döv
Hosbuldum, Allah razi olsun❤ Bende sizlerin niyetlerinin güzelliğini hissettikce sayfayı açıp Dua'larinizda bana da yer vermenizi istedim çünkü samimiyetinize inandim Rabbim sana da evladini saglikla kucağına alabilmeyi ve buradaki hamile kardeslerimede sağlıkla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin insaAllah canim benim ❤Hosgeldin balim dualarimiz hepinizlee bizde seni gormekten mutluluk duyduk ♥ İnsan yanindaki insanlarla paylasamadigi bircok derdini burda birbiriyle paylasiyor senin yaninda olmayi cok isteriz
Merqk ettimHaha yaparım akşam napsr acaba
Adetten cikinca demistimSeni bi doverim bi doverim totona totona vurarimayrica bi yorumunda gidecegini soylemissin seni gercekten pincik pincik doverim
Bnde seni seviyom muckBu ara hanimlar bikac yorum sinirlerimi ziplatti kim oldugunu yada yorumu soylemicem sadece bu topige hepimiz umutla geldik burda hamile oldugumuzu ogrendik birbirimize dua ettik umutlandik hayal kirikligi yasadik hamile kalanlar oldugu gibi kalamayanlarda oldu nasil zamaninda her adet gecikmesi yada testteki cizgi veya bir mide bulantisini hamile miyim acaba diyerek buraya yazdiysak hatta yapilan yorumlara kendimizce belki vardir diye umutlanarak “ama gecen sefer boyle olmamisti,gecen ay boyle olmadi... vb” gibi yorumlarda bulunduk bu zamana kadar kimsenin hayal kirikligina ugramasini istemedim bu yuzden yorum yaparken kendimi ornek verdim olabilirde olmayabilirde bak testim bu sen kiyasla dedim neonlara hayir degilsin,kuruma cizgisi o..vb tarzi yorumlar yaptim nede hamilesin dedim kimseyi uzmek istemedim hayal kurmasina sebep olmak daha sonra hayal kirikligi yasasin istemedim karsimizdaki insani dusunmek lazim biraz hatta belki 1 ay once ayni seyleri yasarken dua ederken simdi bilirkisi ilan etmesin kimse kendisini kendi cektiginiz cileleri yaptiklarinizi umitlerinizi dusunun ona gore yorum yapin hamile olmayan arkadaslarim sizlere de Allahim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sizleri cok seviyorum her zaman dualarimdasiniz ♥
İnsallah Kuzucum Allahım elini acan kullarini geri cevirmezHosbuldum, Allah razi olsun❤ Bende sizlerin niyetlerinin güzelliğini hissettikce sayfayı açıp Dua'larinizda bana da yer vermenizi istedim çünkü samimiyetinize inandim Rabbim sana da evladini saglikla kucağına alabilmeyi ve buradaki hamile kardeslerimede sağlıkla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin insaAllah canim benim ❤benim gibi mucize isteyen kardeslerimide hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin inşaAllah ❤
Hosgeldinnn bebekimmm ne zamandır bekliyorsunuzHosbuldum, Allah razi olsun❤ Bende sizlerin niyetlerinin güzelliğini hissettikce sayfayı açıp Dua'larinizda bana da yer vermenizi istedim çünkü samimiyetinize inandim Rabbim sana da evladini saglikla kucağına alabilmeyi ve buradaki hamile kardeslerimede sağlıkla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin insaAllah canim benim ❤benim gibi mucize isteyen kardeslerimide hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin inşaAllah ❤
Beni de seevvBnde seni seviyom muck
Gidemezsin bi kere gittin zaten bizi mahrum biraktin hakkin bittiAdetten cikinca demistimvurr bannnaaaaaağg
Allahin hakki 3Gidemezsin bi kere gittin zaten bizi mahrum biraktin hakkin bitti
Seni yerim biliyosun dimi?Bnde seni seviyom muck
Seni belediye sevsin diye bi esprim var ama ayıo olur yapmayayımBeni de seevv
Seni engelleerrimmSeni belediye sevsin diye bi esprim var ama ayıo olur yapmayayımsenide seviyom minik kuş
Ye beni yeSeni yerim biliyosun dimi?
Kk engellesen intagram var ordan engellesen whatsap var ordan engellesen numaran var ordanda engellersen evini basarımmm kork bendenSeni engelleerrimm
Alla alla niyeki acaba gösteriş olsun diye mi yapmıslarBizimkiler (eltimgiller) cocuklarini hic sevdiklerini gormedim yapmislar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?